Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

О, то і Вам щасливо! Насолоджуйтеся пузиком, бо скоро не буде:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мишка

Мишка Загублений

Ех, треба полежати і зібрати сумку, сьогодні, бо завтра багато справ, і вже можливо будуть інші інтереси :)

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Мамочки!
    До 8 березня ще далеко. Ви не зарано почали? :)

4. Зорянівонька

Дівчата, а ви якісь фотосесії робите? Чому давно знимок нема? Покажіться!:)

Додано через 1 хвилину
    Я тоді якраз на 9 місяці буду - перевіримо чи це допоможе:):):)

• Подобається Подобається x 2
  5. Наталя

Наталя Well-Known Member

Так боляче таке читати, аж плакати хочеться... Співчуваю :sad:

6. vanilia

vanilia Miracles are real

дякую :)
    я тоді заплакана від цього йшла на екзамен

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дівчата, а дійсно такий стан треба берегти і пам"ятати. Я як заміж виходила, то в мого фотографа жінка на останніх місяцях була - яка там фотосесія була!!! Я б ніколи не подумала, що це так гарно і, основне, різноманітно могло бути. Ніякі його фотографії з ними не зрівняються, бо це зроблено з любов"ю і такою ніжністю і турботою...
    Він взагалі в нас дуже гарний батько - вони з жінкою святкували початок кожного місяця вагітності (принаймні 8 і 9). Ніхто з моїх знайомих такого в своїх чоловіках не знаходив... :-( А як на мене, то це було б шалено приємно. Правда?

Додано через 9 хвилин
    от скажіть будь-ласка, як таке може бути???
    Зрештою ми вс імайбутні мами і впевнена, що кожна з нас буде виховувати своїх діток правильно, тобто про місце в транспорті і елементарну внутрішню культуру людини ми своїм "чадам" подамо. Куди ж воно потім дівається - щезає? Зараз молоді мамочки ходять з хлопчиками у візочках і кажуть, що вони своїх синів навчать як правильно поводитись в сім"ї і поза нею, навчать того, чого хотіли б від своїх же чоловіків... І що трапляється потім? Може і мами теперішніх мужчин таке ж говорили? І що не вдалось навчити? Чи не вважали за потребу? Чи просто забулось в тих "мужчин", що Жінці треба місце звільнити, вже навіть просто тому, що це Жінка! А що вже говорити коли вона носить в собі нове життя!!!

8. julka

julka Well-Known Member

Це дійсно жах, люди дуже жостокі.Коли стояла а обліку при першій вагітності, було дуже важко ходити, а лікар, так ставився ніби я не людина, я без чоловіка не ходила.Пам"ятаю лягла, він дивився, міряв живіт, а потім замість того, щоб помогти мені встати, як дьорне мене за руку, що мені аж всередині йьокнуло, живіт почав дуже боліти(на 6 місяці при двойні).Правильно кажуть є люди є людиска. В Києві в маршрутках, коли переповнена стараюсь не сідати, а так ніхто не дає місце.Зараз мене чоловік з роботи на машині забирає, то я вже відвикла від транспортного хамства, а так дуже важко.
    Головне вміти постояти за себе, мені так нахамили коли в поліклініці обхід лікарів(для галочки), спочатку розхвилювалась, але потім зібралася, і дала відсіч.Правда вийшла з поліклініки і розплакалася

9. Loyal

Loyal Well-Known Member

Читаючи ті всі історії, я ще більше тішусь, що мені на роботу пішки.
    І водночас жахаюсь від наших навколишніх...

Додано через 18 хвилин
    Поясніть мені чому ми такими плаксивими стаєм, коли вагітні?
    Я раніше взагалі рідко плакала, а зараз... Хоч бери і ридай без перестанку і за кожним приводом і без :8:

10. Оксана

Оксана Well-Known Member

В мене мала товклася постійно, навть перед самими пологами....:)

11. Туся

Туся Well-Known Member

Плаксивість від впливу гормонів. Я взагалі майже щодня мала повід щоб поплакати :) Тепер вже смішно, але так було всю вагітність.

А щодо випадків в транспорті... То я шокована. Я рідко їздила, бо місто компактне, тай інфекцій боялася, але коли доводилося - то частіше давали місце і жінки, і чоловіки. А одного разу було повно людей, а я була на ранніх строках і нічого видно ще небуло, хтось зчинив давку - то я на всю маршрутку верещала "Я вагітна, не давіть мене" То зразу місце дали :)

12. Loyal

Loyal Well-Known Member

А мені аж страшно як так буде весь час. Чоловік не витримає такого пресінгу :p

13. Туся

Туся Well-Known Member

У мене теж. А свекруха казала що за 2 тижні до пологів плід має набагато менше рухатися, то я все чекала того моменту, так і не дочекалася :D
    Був один неприємний інцидент, на 7 місяці вагітності ми з чоловіком потрапили в ДТП, причом серйозне, машина - тотальне знищення, а ми всі троє живі -здорові, без серйозних ускладнень. Це дійсно Ангел хоронитель і Бог нас врятували.. То після аварії в мене плід не рухався - я вже незнала що думати поки мене довезли до лікарні. Але послухали - серцебиття є, і увечері дитинка знов рухалася. Від стесу напевне не рухалась

Додано через 5 хвилин
    А ви йому пояснюйте що це через гормони, щоб не звертав уваги і не нервувався. Всі пари через таке проходять. Мій теж не витримував, часто були непорозуміння, але нічого - з часом зрозумів, а особливо коли його друзі теж на дружин нарікали, що плачуть і чіпляються через дрібниці

14. Оксана

Оксана Well-Known Member

Дуже рада за Вас, що все обійшлося! Але, багато психологів та психотерапевтів вважають, що стреси, які перенесла мама під час вагітності дають про себе чути після народження...Можливо, тому Ваше малятко неспокійне...Ви всі троє, можливо, підсвідомо від цього ще не відійшли. Але, я думаю, що все минеться, якщо дитина надалі буде почувати себе захищеною і Ви будете годувати. Я думаю, що добре би було Вам налагодити сумісне спання.Для дитини то би було супер!

15. Туся

Туся Well-Known Member

Я теж так часом думаю, що той стрес міг позначитися. Хоча щиро надіюсь що ні. Напевне не буває вагітності без стресів.
    А нарахунок спання сумісного - якось важкувато. Я тоді не сплю, а дрімаю.

16. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Туся, у мене так само. Я не можу спати з дитиною під боком. Хоча всі консультанти мене переконували, що це дуже просто і зручно! Тому всіх трьох клала окремо і всавала по декілька разів на ніч. Ситуація змінилася, коли найменшій було десь пів року. Ми купили новий диван, який розкладається 2 на 2. Купували, враховуючи габарити чоловіка і мою потребу в свободі. А в результаті чоловік вже рік спить на кухні на старому дивані, а я з малою окупувала новий. У неї своя половинка, а в мене своя. Нагодую, вона груди відпустить, я собі відкочуся на свій край і обидві спокійно спимо.

• Подобається Подобається x 2
  17. Nadin

Nadin Well-Known Member

А я одягаю куртку таку, що мячик гарно видно, то деколи дивуюся як так швидко уступають місце. Деколи, думаю мо не видно, а при виході-це 9 місяць, всі посліпли чи що. А в основному, ні на кого не ображалася, бо як при першій так при другій вагітності з місцем проблем не було, бо вже заходила з почуттям, що місце на мене чекає.

Додано через 3 хвилини
    У мене перший термін 9 листопада, хі-хі :cowboy:

• Подобається Подобається x 7
  18. julka

julka Well-Known Member

Шось всі впали у сплячку, ніхто нічого не пише.Я сьогодні на роботі як зварена голова болить, добре, що дали (підгодовують) квашених огірків, печіночку піджарену(як що це можна назвати "піджарену") з чорним хлібчиком, настрій покращився:)
    Nadin, щасливих, швидких вам пологів!!!!

Мені чоловік сказав, що я дуже капризна, але вже змирився з моїми перепадами настрою, то я плачу без причини, то мене на сміх пробиває, то взагалі не зрозуміло який в мене настрій.

19. Зорянівонька

Юля, попробуй на пару хвилинок вийди на вулицю, подихай свіжим повітрячком... І посміхнися!

А всім, хто готується до пологів - щасливо!

Додано через 2 хвилини
    Я чоловіку періодично кажу, щоб він не нервувався, якщо я не стримуюся, але в мене це ніби пройшло. І взагалі я нервуюсь тільки в одному випадку - коли мені здається, що нам з малим замало уваги:)

20. julka

julka Well-Known Member

Вийшла на вулицю, трошки попустило:), в нас дуже холодно, вже посміхаюся:):):)

Статус теми:
Закрита.