Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

У нас однi родичi за союза назвали дiвчинку Владлена (Владiмiр Ленiн)... от вам iм'я :)

2. Koza-Dereza

Цi iмена звучать дуже старослов'янсько. Думаю що з дитини в школi будуть знущатись якщо назвати деякими з того списку.
    Тут чорнi називають своїх дiтей останнiм часом типу африканськими iменами якась "Лахонда", "Шанiкуа" iтд... або придумують: "Картьє", "Дiамант", "Париж" iтд...

3. Koza-Dereza

А от у мене питання на засипку. Всi лiкарi, книжки iтд пророкують вагiтним, вибачайте, запори. Питання не з найцiкавiших, але може актуальне. Щоб не вживати хiмiю, хто як бореться/боровся? Можна в приват якщо незручно тут постити.

4. Ума

Ума Super Moderator

я ще з цим не зіткнулася, але мені теж цікаво про всяк випадок. В журналах для мам рекламують якісь ефективні і безпечні ліки...:rolleyes:

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нінусь, казав мій лікар, котрий пологи приймав, що салат з вареного бурячка (плюс горішки, чорнослив і часничок) помагає на шлунок, а не на гемоглобін, як мені то моя гінеколог казала. :)
    Я його багато їла і тоді проблем не було ніяких. :D
    Правда, в мене інша проблема була. В мене токсикозу не було зовсім, але десь від 6 місяця почалися дивні проблеми. Якщо з'їдала на півголубця (то так, приклад, який найбільше запам'ятався, бо тих півголубця з'їла, аби свекруху не образити), то зразу бігла до лазнички унітаз лякати. Ой невесело було, бо доводилося в гостях постійно просити, аби мені нічого не докладали і не припрошували. :sad: І всі хотіли пояснень, чого так. Ага, якраз буду розказувати! :ireful1:

6. Liliyah Romanova

Щодо імен.
    Я вже колись писала про це, але на старому форумі, здається. Колись вичитала у якісь книжці.
    Мама повинна залишитися на самоті і витишитися. Потім почати поволі перераховувати імена, які їй припали до серця. Дитинка сама дасть вам чути, яке ім'я їй сподобалося.

Важливо робити це самій. Ми от з чоловіком разом були у той момент. На той час думали, що буде дівчинка. Коли сказали ім'я Даринка, то я відчула, що ось це саме те ім'я. А чоловічого імені не могли знайти. Тому як довідалися, що в нас хлопчик, дали йому ім'я Дарій. Батьки були проти, але іншого імені не знайшлося. Тепер він у нас весь зариканий, бо у прізвищі в нас 2 "р", а він - Дарій Романович. Цікаво, коли він зможе вимовити своє ім'я? :):):)

Правда, є лише одна проблема, що всі знайомі зразу говорять, що то на честь перського царя із Старого Завіту, хоча ми мали на увазі, що він у нас Дар, Дарчик.

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Cофія тепер найпопулярніше ім"я. Моя племінниця Софійка :) А мені подобаються дуже українські імена - Олекса, Устим, Юстин, Захар, але чи ми так назвемо наше маля незнаю :)

8. Zoryanazirka

В мене були такі проблеми на 6 місяці - страшне :sad: Лікар казала пити дуфалак (його навіть новонародженим призначають). Дуже дієвий. А одного дня все нормалізувалося. Я думала то мій організм такий - сам справився, поки не прочитала на нових вітамінах що почала приймати - містять інгредієнти що пом"якшують стул :)

9. Танец

Танец Guest

Меня во время беременности эта проблема не коснулась.
    Но в паталогии для беременных нашего роддома всегда на ужин дают кефир:)

10. Koza-Dereza

Записуєм, бурячки, сливки, кефiр... :D

11. Танец

Танец Guest

А еще очень хорошее средство - утром натощак!!! за полчаса до завтрака выпить стакан воды! По идеи если все не сильно запущено минут через 15 после выпитого стакана воды должно очень сильно захотеться в туалет:)

12. Zoryanazirka

А ще останнія часом дуже рекламують зберігання пуповинної крові, хтось над цим задумувався вже?

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Що значить "зберігання"?

14. Liliyah Romanova

Ага, як то все разом будеш їсти, то ніяких запорів не буде. :eek: ;) Лиш би ефект в другу сторону не перебіг... :p :D :D

15. Ksani

Ksani Well-Known Member

Ух, ці закрепи:rolleyes:
    З вечора заливаєте окропом грам 200 чорносливу, краще з кісточками. Зранку натще то все зїдаєте, рідину випиваєте (кісточки не їсти:o ) Якщо за півгодини не послабило- їсте шматочок найчорнішого (бородинського) хліба з ложкою оливкової олії. Спосіб перевірений на собі :p

16. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Ще є засіб: варення абрикосове домашнього приготування саме по собі або, наприклад, з молоком. Ням-ням для ласунок і помічне від закрепів. :)

17. Zoryanazirka

А мені ше курага допомагала -просто зжерти півпачки і закреп минув:)

18. Zoryanazirka

Консервація. Потім в разі чого використовується як найефективніші ліки.

19. Zoryanazirka

Невже ніхто не чув про пуповинну кров? У нас як племінниця у 3 роки попала на дністровську щ діагнозом - гостра лейкемія, то замість 2х річної хіміотерапії в 3х етапах, лікарі могли використати лише пуповинну кров, якби вона була звичайно. Народити ще одну дитину для цього сестрі і часу небуло (відлік йшов на дні), і в той час молодшій було лише 2 місяці.

Зараз стільки тої реклами про її зберігання - тут знайшла опис -http://www.what-is-net.info/what-is-cord-blood.html?gclid=CP3OiNTum4oCFR8KVgodSF1Mkg

20. Ksani

Ksani Well-Known Member

Я ще читала, що пуповину слід засушити і давати потрошки дитинці при хворобах різних. Але то поради від акушерок, які практикують домашні пологи. Цікаво, що наша офіційна медицина робить з пуповиною, плацентою? Невже в смітник:eek: ?

Статус теми:
Закрита.