Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Вуаля, що сказала друга лікарка? Які би не були рекомендації - ще дуже важливими є ваші позитивні емоції і гарний настрій! Займіться чимось цікавим: розмовляйте, читайте, дивіться гарні фільми, вишивайте, щоб забути про тонус і все буде добре!

2. Андріана

Андріана Well-Known Member

Привіт всім!
    Дівчата я нарешті видзвонила і зустрілася з лікарем в якого буду народжувати,дуже приємна і дбайлива людина,заспокоїв мене,правда я не дуже панікувала(сьогодні 34 тижні),тільки от гемоглобін низький 94 і падає,так він проти всяких таблеток,казав все натуральне їсти-вівсянку,гарбузову кашу,сиру гречку,пити слизь льону і ніяких магазинних соків,вони якраз вимивають з організму все корисне. Не уявляю як я буду їсти всю ту гидоту,але мушу,бо інакше не піднімлю гемоглобін,(гранати їм по кг в день,але лікар сказав шо вони напевно підсипані і не допомагають) організм непереносить заліза в таблетках чи то,може,мале не сприймає...
    Поділіться,може хто був на УЗД в МЦ "Біокурс",скільки там коштує і як туди попасти,мені наступного тижня треба йти на останнє УЗД,хочу шоб то було якісно.

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ой дівчатка з вами так класно!:radist: І такі похмурі дні пролітають не замітно! Спілкуюся з вами тільки 2 місяці, а таке враження що знайома пів життя!

• Подобається Подобається x 1
  4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ну і меню...
    а щодо магазинних соків - це дійсно може бути так?

5. julka

julka Well-Known Member

Мені так само, погода зараз не конче, а спілкуюсь з Вами якось час так швидко біжить і настрій піднімається.Я чоловіку розказую шо маю багато коліжанок по "спільній темі", він втішився:)

6. Зорянівонька

Юля, а ти ніяк не можеш скочити до Львова? Ми б тут тебе так гарно зустріли!!!

Додано через 53 секунди
    Як не зараз, то колись обов"язково здибаємся.

7. julka

julka Well-Known Member

Ой Зорянко, Зорянко, як я вже хочу до Львова, чоловік збирається їхати до батьків, а мене не хоче брати, бо машиною трошки важкувато мені, а поїздом ще гірше(крім того їх ніколи немає).Якби так щоб в на 3 дні то тоді б поїхала, а так ніхто мене невпускає.Всі кажуть (мої домашні), шо потім більше мороки зі мною:sad:

Додано через 1 хвилину
    Приїжайте до Києва, може революцію забабахаємо:)
    Я б дуже хотіла з Вами всіма зустрітися, ну просто дуже, але думаю, все по переду:)

8. Зорянівонька

Ну тоді вже з синочком:)

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А потім, як ми всі приїдемо, в новинах:" На Київ наступають вагітні жінки!"

• Подобається Подобається x 3
  10. Зорянівонька

А я би хоч сьогодні, але машини в нас нема:sad: а поїздом - нє!

11. Соня

Соня Well-Known Member

ЛЬВІВСЬКІ ВАГІТНІ ЖІНКИ! :)

• Подобається Подобається x 2
  12. julka

julka Well-Known Member

Машиною теж дуже важко, бо роблять дорогу на Львів, таку супер пупер, шо об"їзди всюди поробили, дуже довга дорога.
    Поїзд, це шось страшне, хоча як була студенткою то нормально їздила, а зараз пані великі стали:)крім того вагітна пані:)
    В мене колежанка живе в Самборі, то як з Києва їхала додому (на 7 місяці вагітності) поїздом, то якись добрий чоловік хильнув лишнього(верхнє місце), і не зауважив шо вона лежить на нижньому місці, чуть не наступив на неї.Дякувати Богу вона не спала, а то б настрашилась.
    Я останній раз іхала поїздом на день Незалежності, мене так тошнило, а тут з нами в купе їхав старий дідо, який весь час їв (можете уявити запах ковбас, риби, яєць), я простояла в проході, сказала чоловіку, або я тут згину, або дідо з нами їхати не буде.
    До 1 год ночі я була в проході, бо тільки тоді смачно заснув, і почав хропіти, а я.... ні не спала, ні не їла...

13. Андріана

Андріана Well-Known Member

Дівки,ви такою дуркою не страдаєте як я-кожного дня рахую скільки залишилося до народження малечі днів,годин,а то й хвилин,просто то чекання...я не витримую,чим менше залишається,тим важче дається чекання. А я ще маю на 38тижні йти на весілля,не знаю де я тоді буду,але дуже хочу,все ж таки після народження дитяти не скоро таке світить:)

14. Зорянівонька

Я ж як їхала в Угорщину, то дві ночі не спала і ще вдень багато їздили, але легко то перенесла. Токсикозу вже не було...

15. julka

julka Well-Known Member

А Ви просто розслабтеся і несолоджуйтеся теперішнім станом:)

16. Зорянівонька

Я ще про пологи не думаю - рано... То хочу максимально активно час провести...
    Мені зараз добре, і я хочу, щоб це було подовше...

17. Ksani

Ksani Well-Known Member

Мммммм'ясо! + багато свіжого повітря= високий гемоглбін :)

• Подобається Подобається x 3
  18. Галинка

Галинка Well-Known Member

В мене гіпертонус від самого початку і до тепер. Але, дякувати Богу, вже 33 тиждень. Мене живіт почав боліти на 3 тижні і так я мучилась аж до 5міс., а потім поступово почало минати. Вуаля,не панікуй!
    Лежала на підтримці я з 5 по 7 тиждень і нічого доброго я в тому не бачила. В одну палату з тими хто лежить на підтримці кладуть після абортів, після викиднів. Це жах. Всі розказують дурні історії. Тільки стресуєшся лишній раз. Коли мене виписували, мене страшенно болів живіт, але я про це нікому не казала, бо знала, що нічим вони мені допомогти не зможуть:ні Магне В6, ні Гініпрал з Аспаркамом, ні Папаверин не допомагали!!! Боліло і все. Головне вірити в те, що все буде добре.
    І ще моя Тобі рада. Полежи в дома, мопенше рухайся, нічого важкого в руки не бери (я навіть чайник в руки не брала, бо для мене він був заважкий). Поменеше стресу і навантаження!!!

19. Ksani

Ksani Well-Known Member

Згідна. Ще допомагає лягти, закутатися у плед і підняти ноги вище (на кілька подушок) або на чоловіка, якщо він ужез роботи прийшов :)

Додано через 2 хвилини
    (усі пішли піднімати гемоглобін ?):)

20. Галинка

Галинка Well-Known Member

В мене гемоглобін був 1міс.тому 98. Пила сік з 1буряка, 1моркви, 1яблука;крім того, гранатовий сік;м"ясо, печінку і т.п. і т. д., але мені нічого не допомогло. Навпаки, гемоглобін впав до 92. Призначили Сорбіфер по 2т.в день. і за 2 тижні підскочив до 103. Тепер п"ю Тотема (принаймні від неїнема закрепів)
    Мені дивно, жо лікар проти таблеток. З гемоглобіном краще не жартувати, бо чим нищий гемоглобін, тим гірше згортається кров. А на радах це не найкраща ситуація.
    Я би всім порадила пити щось для профілактики, щоб під кінець вагітності не пити "конячі" дози заліза для підняття гемоглобіну. А натуральні продукти за 1-2міс. не піднімуть гемоглобін до потрібної норми. Дитинка інтенсивно росте і потребує його дуже багато.

Статус теми:
Закрита.