Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я вже поправилася на 5 кг на свому 22 тиждні:eek: ! То нормально? А ви дівчата на скільки, якщо не секрет!

2. Марічка

Марічка Well-Known Member

Якщо не помиляюся, завдяки грудному вигодовуванню і матка швидко повернеться до свого звичного розміру, і живіт швидко зникне, і фігура відновиться. Бог все врахував...

ВІТАЄМО! Здоров'я мамі і донечці, і багато смачного молочка!

• Подобається Подобається x 4
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я на 19 тижні - на 3. То думаю 5 це нормально, тим більше, якщо вже так виріс животик:)

4. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Ага, звільнились. :)

Перші три: 1) "Твой малыш" - поради на час вагітності, про роди домашні, фотки, розповіді; як доглядати за дитинкою, які вправи робити, купання-плавання-пірнання... :y:
    2) "Домашние роды" :y:
    3) "Энциклопедия грудного вскармливания" .

Кому цікаво, звертайтесь до Левандівки, я готова віддати.:)

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную - напряму забирати (мені - інфу "до відома")

6. Зорянівонька

Яка сьогодні чудова погода!!!
    І відповідно - чудовий настрій!!!

7. Мія

Мія Well-Known Member

Дійсно погода чарівна.
    Дівчата вже який день не можу спати нормально, горизонтальне положення якось впливає на ростягування м"язів живота вверху або то мацьопа там ножки запхала, сплю пів сидячи, ніби легше, проте всерівно якесь ростягнення відчувається.
    А як у Вас зі сном на 25-30 тижнях?

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дійсно, погода супер! Дивлюся у вікно і здається що то літо, тільки дерева вже голі!

Додано через 5 хвилин
    Я вичитала що рекомендована поза для сну вагітній жінці на лівому боці і праву ногу зігнути в коліні а ліву залишити рівно, бо тоді плід не перетискає нічого і комфортніше себе почуває сама вагітна! Я привикла спати на животі або на спині, на даний момент ні так ні так спати вже не можу:ireful1: , залишилося дві пози на лівому або на правому боці!

9. Мія

Мія Well-Known Member

Так і сплю ше мушу двадцять тисяч подушок під голову щоб не дай бог горизонтально, бо тоді ніби хтось ростягує... :sad:

10. Зорянівонька

Ага, а ще під праву ногу радили підкладати подушку. То я собі вже давно купила, але вона мені ще не потрібна, то лежить збоку. :)

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я собі щось того не уявляю як буду спати з подушкою в обнімку та й ще між ногами, я її в ночі викопну з ліжка і на ній буде спати пес. Ця поза напевне для того щоб заснути.

Додано через 2 хвилини
    До речі вітаю вас Зорянівонько! Бажаю ще й наступні роки кохати і бути коханою! І відсвяткувати золоте Весілля!

12. Зорянівонька

то краще класти ногу на чоловіка. Дуже зручно!

• Подобається Подобається x 4
  13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ой-йо-йой, мене таке теж скоро чекає!

14. julka

julka Well-Known Member

а в нас похмуро:sad: і так спати хочеться!!!
    А мені не звикати,я ціле життя сплю або на правому або на лівому боці. Дискомфорт буде коли пузяко вже буде дуже велике, а зараз нормально.
    Дівчата можна делікатне питання щодо молочниці.Мені лікарка приписала тержинан( або тержинал), але враховуючи мій термін (16-17 тижнів), чи не зарано свічки ставити?

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

:sad: :sad: :sad: І в мене щось таке не понятне, виділення посилились, лікар каже що то так може бути під час вагітності, але мені це нормальним не здається!:no:

16. julka

julka Well-Known Member

Мені лікарка сказала що через гормональні зміни, молочниця в більшості вагітних себе проявляє.Молочницю треба вилікувати, бо при пологах, коли дитина буде йти через родові шляхи не відбулося ніякого інфікування.
    Я думала, що треба більше їсти молочних продуктів, бо там бактеріїї, які вбивають молочницю, але мені це не помагає:sad:

17. Марічка

я на 14 тижні ставила "поліжинакс"... лікарка казала, що після 12 тижня можна, тим більше краще вчасно вилікуватися, щоб потім не мати проблем ні самій, ні дитині...

18. Зорянівонька

Молочниця:sad:
    В мене появилися виділення майже спочатку вагітності. В ЖК брали аналізи виділень, але нічого не знайшли.. А всі симптоми є. То мені приписали 3 свічки (не пам"ятаю чого), але після 18 тижня. То я десь зараз планую тим занятися, бо досить багато неприємностей...

19. Марічка

якщо чоловік спить спокійно, то так...

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я знаю один метод, треба попробувати, тепла вода з содою і зробити клізму але не в д... а в п... тобто то називають прошпріцуватися! Я ще не пробувала але кажуть що єфект має!

Статус теми:
Закрита.