Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Які пляцки???
    Йогурти і сир:radist: :p ;)

2. Андріана

Андріана Well-Known Member

Мері! Я чула про УСИКА. Моя знайома родила в нього,так він їм такої біди наробив! В неї дитинка лежала дупцьою,а він не захотів кесарити,кричав на неї шо сама вродить,так самі розумієте,поки тільце пройшло,то всі сили вичерпалися,а голова застрягла,то він непонятно як витягував,шо покалічили дитину,відразу треба було робити дорогі операції на голову і шо в результаті дитина каліка, мама сидить плаче,а він підходить і каже:"А шо такого сталося,ви ше молода,друге собі вродите". Уявляєте і таке лікар каже!!!

Додано через 9 хвилин
    Батьки потім судилися з ним,але шо тут скажеш,здоров'я синочка не повернеш.

3. Росинка

Росинка Well-Known Member

Я повернулася.Точніше нарешті дісталася їнету.Моїй донечці вже 3 місяці та 19 днів.І де мені тепер писати:на цій гілці чи у мамусях та татусях?:)

• Подобається Подобається x 3
  4. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

який жах

5. syavych

syavych Well-Known Member

І там і там. У мамусях і татусях бо вже стали мамусею, а тут, бо думаю ще хоча б раз станете знову майбутньою :)

П.С. Вітаємо з донечкою!

6. галичанка

галичанка Well-Known Member

В гілці "Діти-квіти" в темі "Знайомтеся - маленькі чуда!" чекаємо на фото донечки!:)

7. Зорянівонька

ОГО!
    Ну що з такими лікарями робити - хіба теж так калічити. Вибачайте, але інакше не скажеш...

Вітаємо з поверненням! Не пам"ятаю, чи ви розказували про пологи, то якщо можна... А як доцю назвали?

8. Росинка

Доцю назвали Яна.Фотку викладу,ось тількі згадаю як це робиться:) Розповідь про пологи теж напишу,але трохи згодом, бо малеча потребує уваги. Можу тількі сказати ,що усім бажаю так легко родити, як я родила та отримати від цього процесу стількі позитивних емоцій як отримала я:crazy:

• Подобається Подобається x 11
  9. Мері

Мері New Member

Дякую за відповідь. Чому саме в нього я погодилась народжувати, тому що я лежала там на підтримці (можна сказати передчасні пологи), і багато дівчат в нього народжували і були дуже задоволені.
    А за такий випадок я і не чула, буду надіятись, що в мене все буде гаразд. Я думаю, що багато лікарів допускають помилки, просто не про всі ми знаємо і не всіх їх афішують.

10. julka

julka Well-Known Member

Що за утискання прав майбутніх мам- гілку хочуть закрити, в мене тільки настрій піднімається коли сюди заходиш, менше всякі дурниці лізуть в голову, а тут таке, буду плакати:sad:

• Подобається Подобається x 1
  11. Зорянівонька

Як вихідні, не померзли?
    Бо мені вчора так голову продуло, що думала, що то вже гайки. Але пів дня проспала і все добре :)
    Всі вихідні прислухалась до малятка, і, здається, щось відчуваю.:radist: :radist: :radist: Правда, ще не впевнена...

• Подобається Подобається x 2
  12. julka

julka Well-Known Member

Шось в мене такий апетит, шо їм все що бачу, тошнота пройшла, тільки їм, і сплю (мені вже навіть телевізор не мішає:)).

Лікарі(не всі, але більшість), це найбільш цинічні особи,які просто не несуть ніякої відповідальності за свої помилки, але треба пам"ятати, що ВСЕ ТАК НЕ БУДЕ!!!!
    Вони забувають, що палка має два кінці, а за все в житті (рано чи пізно) треба відповідати!!!
    Життя дужа важка штука, не знаєш де може вдарити, але треба жити з надією, з вірою що все буде добре, бо по іншому неможна.

Зорянівонька, вітаю:radist: :radist: :radist: , це просто супер!!!

Я на вихідних вирішила по кулінарити, жарила шашлик в духовці, поливала зверху сухим вином черновим, ням-ням!!!Правда кетчуп так класно пішов з шашаликом і чорним хлібом(не знаю як сьогоднішні мої аналізи після цього:shy: )
    В Києві так холодно, вчора купила собі таку класну курточку, просто супер, правда дорого так, але чоловік наполягав, ну я теж не була проти:shy:

13. Зорянівонька

Ага, а недавно хтось казав, що не може їсти! :p Вітаю з другим триместром - і відповідно з певними полегшеннями!!!
    А спатки то страшенно хочеться - тільки спала би і спала...

14. syavych

syavych Well-Known Member

То певно балачки на форумі такий ефект дали, нє? (с) Мих

15. Росинка

Ну не без допомоги форуму мены це вдалося

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

І я тоже! Правда не шашлик, а курочку запікали з бульбою! Курка приготовлена дома має зовсім інший смак ніж магазинна гриль!

Вітаю новоприбульців!!!! Приємного спілкування!

Зорянівонько, так це ж просто супер! Перші рухи відчувати це таке щостя! Моє вже так сильно товчеться, що іноді відчуваю дискомфорт, як лупне то очі вилазять! Я також проспала всю неділю, просто субота дуже довга була аж три години на неділю залізла!

Це приємна новина що нашій Юлі вже набагато краще!

Ні, прошу, не закривайте гілку! Все що завгодно, тільки не це! Мені передчасні пологи не потріні!

17. julka

julka Well-Known Member

Дякую, дякую, якось час так біжить, що невстигаю за ним.Думала, що їсти незможу, а тут, такі лягумінки, як собі коханій відмовляти:)Все смачне, крім морської капусти.

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Додано через 3 хвилини
    Ой, дівчата, бережіть себе!!! Я вже шапку одягаю, хоча й дуже-дуже не хочеться, але треба собою тепер трошки жертвувати. Давно, пам'ятаю, як бігала до школи, мама сварилась, що я, як тільки вийду на двір, зразу скидаю шапку:D , а тепер, коли одягла на вихідних, то так дивувалась:D

19. Nata

Nata Well-Known Member

Привіт усім. Я новенька. Перш за все щиро дякую Умі за таку хорошу і корисну гілку. Перечитала усе від першого поста! Нам з малечею вже 38 тижнів. Хочу пожалітись як нас "розвів" лікар. Вагітність у мене друга, перше кесакське (сіднична дитина). Отже, домовилась із лікарем, що народжувати буду сама, приходжу до нього минулого тижня, а він кардинально міняє думку. Мол, "хочете ризикувати - без мене, я за таке не візьмусь". Ось так. Може хто знає у Львові лікаря, котри би взявся за таке? Дуже вже мені не хочеться операції.

20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Зорянівонько, вітаю з новими відчуттями:) Ми вже тепер не тільки відчуваємо, але й бачимо, як воно рухається:p - так класно живіт випирає в тому місці, де малеча стукає:)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.