Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Надiн, це тому що мась ваший став довгий i грубий, i йому немає мiсця там дуже копатись. От вiн тихенько i сидить, жирок зав'язує :) Моя тоже в кiнцi притихла.
    Мене Катюха в животi копала як має бути i я думала невже така буде дитина. I що ви думаєте - так i є. Вона як їсть то ногами товче по менi або одна об одну, руками мотуляє. I взагалi така рухлива дитина - як завiдна, без упину! Скоро набiгаюсь за нею.

Додано через 1 хвилину
    Я правда один раз страшенно налякалась що дитя не рухалось до обiду. В обiд взяла таксi i поїхала до своєї лiкарнi. Там мене пiдключили на монiтори на 20хв i перевiряли дитяче серцебиття - все було впорядку. Я почувалась iдiоткою. Але коли я виходила з кабiнету менi на зустрiч заходила така сама стурбована мама, тодi я зрозумiла що це нормально переживати i вже почуття iдiотизму вiдiйшло :)

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Моя?
    ТАК Данила:
    і ТАК Оленку:

• Подобається Подобається x 8
  3. Андріана

Андріана Well-Known Member

Досить болить, всю ніц не могла спати,замучив вже той біль. Зараз трохи легше. Вже не знаю чи то так має бути?... Треба,мабуть,вже навідатися до того лікаря в кого збираюся родити. Мабуть,прийшов час знайомитися.

Додано через 1 годину 34 хвилини
    Вітаю всіх іменниниць з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Всього вам найкращого і здоробих діток!
    (вибачайте,що так із запізненням,але я заходжу із телефону,а це трохи дорого. А так хочеться,тут і підтримають і порадять,і настрій піднімлять. Дякую,що ви є!)

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Андріана, вибачте за не скромне питання, а у вас що загроза була що ви пєте Магне - В6? Ще раз ВИБАЧТЕ, як що це для вас не приємне! :shutup: Моїй подрузі теж приписали ці таблетки, в неї загроза і ті ж самі симптоми тільки вона на такому ж терміні як і я! Спочатку їй приписали уколами, а потім перевели на таблетки.

На рахунок ясен, теж кровоточать коли чищу зуби! Але ще крім того ввечері сильно болить уся щелепа!:sad:

Додано через 3 хвилини
    Постарайтесь якомога швидше! Не шудкуйте з здоров"ям вашого малятка!

5. Андріана

Загрози якраз не було. До вчорашнього дня все було добре,ніц не боліло,я літала нібі й не вагітна. Але моя лікарка,там де я на обліку ше з 8тижня,відколи я до неї прийшла,приписала мені той магне-В6,але я знаю шо вона трохи дурнувата,і нема ніякої потреби пити. А тепер почало шось боліти,в аптеці сказали,шо курс складає 50 таблеток,але не знаю по скільки пити. А тої лікарки питати не хочу,для неї то взагалі катастрофа, вона завжди каже,шо нічого не повинно боліти.

Додано через 3 хвилини
    Вона всім вагітним прописує,треба чи не треба.

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Може зверніться все таки краще до того лікаря у якого будете родити!
    На скільки мені відомо цей Магне - В6 укріпляюче.

7. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Андріана що ж ви ходите до такої лікарки???

Додано через 1 хвилину
    Вам варто проконсультуватись ще з кимось більш компетентним у цій справі. Щоб вам не просто так щось прописували

8. Олюська

Олюська Well-Known Member

В мене теж лікарка схожа: щось трошки болить, чи трохи більше поправлюсь, ніж треба - зразу виписує всякі таблетки, але я її не дуже слухаюсь. Вам справді варто ще проконсультуватись в когось іншого

9. Андріана

Так получилося,мені найближче до неї було,а в мене страшний токсикоз (це спадкове,мама дві вагітності всі 9 місяців відмучилася) і я не мала можливості десь далека на облік ставати, вважаю,що головне той лікар,в кого родити,просто і так було все в порядку і аналізи в нормі,якби шось було недобре,то і шукала б швидше нормального лікаря.

10. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Применение при беременности и кормлении грудью:
    Применение Магне B6 при беременности возможно только по назначению врача. Клинический опыт не выявил фетотоксических или вызывающих дефекты развития действий Магне-В6 при применении в период беременности.
    Не рекомендуется принимать Магне В6 в период кормления грудью. Магний выделяется с грудным молоком.

Побочные действия:
    Со стороны органов пищеварения: редко - диарея (понос), боли в животе, тошнота, рвота, метеоризм, запор.
    Со стороны нервной системы: крайне редко - парастезия, периферическая нейропатия (при длительных курсах в больших дозах).
    Прочие: возможны аллергические реакции к компонентам препарата Магне-В6.

Особые указания и меры предосторожности:
    С осторожностью следует назначать Магне B6 при умеренных нарушениях функции почек из-за риска развития гипермагниемии.
    При сопутствующем дефиците кальция дефицит магния должен быть устранен до начала дополнительного приема кальция.
    В случае тяжелого недостатка магния или плохой абсорбции, лечение нужно начинать с парентерального введения препаратов магния (сульфат магния, др.).
    Больным сахарным диабетом следует иметь ввиду, что таблетки Магне B6 содержат сахарозу в качестве вспомогательного вещества.
    При частом применении слабительных средств, употреблении алкоголя, при напряженных физических и психических нагрузках возрастает потребность в магнии и повышается риск развития дефицита магния в организме.
    Если симптомы (повышенная возбудимость, мышечные судороги, раздражительность, бессонница, постоянное чувство усталости) продолжают оставаться постоянными, несмотря на прием Магне-В6, - обратитесь к врачу.
    Раствор Магне В6 для приема внутрь содержит сульфиты

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Левандівко, ви з дружиною молодці!
    З першою дитиною я точно не наважуся та домашні, а там буде видно.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Дякую. :)
    Ми, коли йшли на 1-ше курсове заняття, теж "не наважувалися" і не збиралися. Ми на 6-му міс. шукали ПБ з "чєловєчєскім ліцом". :)
    А коли побачили, що сьогодні це нереально, а паралельно, отримавши троха інфи про пологи, просто передумали продовжувати пошук.
    ТАК би досі і шукали... :)
    Я це до того, що сидячи дома, Ви і не наважитесь. Рухатися треба. ;)

Таблето-вітамінів не пила. Просто таблетки - іноді. тільки після консультації з лікарем, яка не втрачала свідомість від наших планів народити дома.

13. Соня

Соня Well-Known Member

В мене хоч не великий термін, але той клятий нерв починає мене потрохи діставати, особливо вечорами, після роб дня. А з чим це пов"язано? Може через те, що недостатньо рухаюсь?

14. Зорянівонька

А я зараз зовсім не відчуваю, що вагітна... Нічого не болить. І живіт в мене зменшився...:eek: Може таке бути на 18 тижні, чи мені починати хвилюватися :crazy: ... Отак би і не вірила, що майже половина вагітності, але дивлюся на знимку малечі.... таки правда!

Додано через 2 хвилини
    Моя лікарка з ЖК теж не найкраща, і не дуже уважна (не помітила, що в мене сіль дууууууде підвищена). Але аналізи в мене нормальні, то чого мені ще до когось йти?

15. Андріана

Дівчата як ви ставитеся до забобонів для вагітних,шось напр.не можна стригтися. Я особисто ні які не вірю,але цікаво що про це ви думаєте. Просто я ненароком зайшла в інтернеті таку сторінку,довго сміялася,таке враження що все це придумують ліниві вагітні(переважно невістки),які не хочуть нічого робити.:)
    www.mamochka.kz/article.php?article_id=1644

16. Зорянівонька

Я в забобони не вірю, але і не стрижуся:)
    А ті, де щось не можна робити, покажу чоловікові :):):) І відпочину!

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я стриглася з час вагітності вже 2 рази! Волосся почало скоро рости! А хто вірить в забобони на того вони і діють! Це моя думка.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я стриглася 2 рази за вагітність

19. Зорянівонька

Мені найбільше подобається той, що вагітних не можна ображати і не можна їм в чомусь відмовляти:):D Ну це ж не я придумала, але чому б не скористатися(в розумних межах);)

• Подобається Подобається x 2
  20. Соня

Соня Well-Known Member

Я теж вже раз підстриглась, і мало того, ще і міліровку поправила, ну не може жінка страшидлом ходити, тим більше вагітна! :)

Статус теми:
Закрита.