Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я теж не хочу, буду сама народжувати! Як кажуть: "Ще потім мене не схоче!"

2. Натуся

Натуся Well-Known Member

Всім удачі і тримайтесь.Насолоджуйтесь своїм теперішнім станом,бо час пролетить дуже швидко.:)

3. Ksani

Ksani Well-Known Member

Ні, зціджуватися не треба. Манічка, можливо від того, що персонал радить цідитися? Хоча на Батальній ніхто не пропонував.
    Груди розціджувати - теж не обовязкова процедура. У моєї коліжанки молочко прибуло так м'яко, просто почало капати :) Але її зовсім не стимулювали, сама народжувала близько доби. Це дуже важливо для нормального приходу молока, щоб під час пологів ввели поменше ліків.

• Подобається Подобається x 1
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

холєра, може тому у мене молока 5 днiв не було бо у мене всяких антибiотикiв напихали :sad:

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В медінституті ні з догодовуванням ніхто не приставав, ні з зціджуванням, хоча на прохання массаж робили і зціджували. Я обійшлась без зціджування, а ще я даремно проігнорувала (не звернула увагу) коли сказали після пологів трохи обмежити прийом рідини - бо діясно дуже різко груди набирають. А щоб молоко прибувало головне дитинку частіше прикладати, і щоб вона нормально тягнула то молозиво (після догодовування буде лінуватись).

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Дивилися ми з малим то кіно - то не наше пологове відділення :)

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Як показує практика і досвід на форумі - все має бути природнім. Мінімум втручання... Природа все продумала.

8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Марта, вiн то вас захоче, куда вiн дiнеться! Якщо ви його там не хочете, то одна справа, але якщо вiн хоче подивитись то не боронiть йому, поганого з того не буде. Вiн ще й допоможе чимось якщо треба. Хоч ногу потримає iто вже добре, бо так самiй прийдеться.

9. Оксана

Оксана Well-Known Member

Додано через 4 хвилини
    Умо, вітаю! Здоров"ячка, щастя, успіхів і натхнення!

10. Соня

Соня Well-Known Member

Мені її порекомендувала подруга, яка власне працює в Інтерсоно вже давненько, я справді задоволена від візиту, оскільки мала перед тим зустріч з Кожемою, то це небо і земля, в останньої я чомусь себе незручно почувала, якось натянуто, навіть я б сказала неуважністю попахувало.
    Але думаю від С.І. теж будете задоволені, обов"язково візьміть з собою CD для запису відео, бо якщо на обліку не стоїте там, то треба мати свій, і чоловіка не забудьте! :)

11. Зорянівонька

Дякую
    Через тиждень поділюся враженнями. Дуже хочу такий диск мати!

Додано через 4 хвилини
    Ну я не бачу зв"язку між пологами і "схоче"...
    А я би дуже хотіла, щоб в таку хвилину був хтось рідний біля мене. І чоловік спочатку хотів, а зараз щораз більше боїться...
    І все-таки якщо навіть не захоче бути на самих пологах, то мати окрему палату з можливістю прийти в будь-який час вартує. А там видно буде...

12. Соня

Соня Well-Known Member

:) в мене тепер кожен день буде, мабуть, починатись з перегляду фотки або диску. Якщо будете постійно там обстежуватись, під час вагітності, то вийде супер фільм про вашого малюка! :) Думаю, особливо цікаво буде з другої половини вагітності там вже зовсім чітко видно личко і тд. :) Ось типу цьго http://intersono.com.ua/ultrasonography/index.html

Додано через 8 хвилин
    А в нас у Львові є така можливість? Бо сестра чоловіка народжувала в Польщі, то її чоловік з нею 4 дні в одній палаті двомісній ночував, підвозив те, що треба, та і ми (близькі :)) самий перший день з ними провели, це така радість для близьких бачити малечу в перший же день, особливо бабусям :). Я таких маленьких діток ще не бачила, однодневних :)

13. Зорянівонька

Соню, а там всім роблять тривимірне УЗО? Чи треба було за нього домовитися? І про запис на диск не треба наперед домовлятися?

14. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я диск з собою брала- але вони свій дали, зображення тривимірне.

15. Соня

Соня Well-Known Member

3-вимірне роблять зразу, просто на малих термінах воно не цікаве, гірше видно, ніж на 2D, але от починаючи з 18-20 тижнів там починається КІНО :) Я прийшла і диск відразу в кабінеті УЗД медсестричці дала.

Додано через 6 хвилин
    Вчора теж дивилась "Пологовий будинок", нічого так, трохи розмазаний. Але, коли показують як дитинка народилась і її мамі на груди кладуть, то ревуууу :), ніби сама народила!

16. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Привіт, дівчата!
    Щиро всім дякую за привітання!!! Нарешті сьогодні знайшла вільну хвилинку, щоб все прочитати і дещо написати про нас з донечкою.
    Про вагу і ріст писав мій чоловік, а я лише додам, що за шкалою Апгар нам дали 9/9 балів. Виписали мене в неділю.
    Родами, лікарем і персоналом в лікарні я задоволена, але про це напишу пізніше. А зараз я хочу сказати, що 10 жовтня - це найкращий день в моєму житті і я НАЙЩАСЛИВІША МАМА на світі!!! :radist: :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 11
  17. Зорянівонька

Вітаємо з поверненням! Чекаємо на детальну розповідь!
    Як малеча зараз? Як назвете? Дає спати?

Додано через 3 години 28 хвилин
    В мене свято - на роботі виключили світло, і я вже дома! :)
    Ще зробила деякі закупи і хочу щось смачненьке приготувати...

18. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Як би я хотіла щоб мені так повезло!!!!!!!!

19. Зорянівонька

Не переживайте, повезе в чомусь іншому! :)

В мене зате вдома часто вимикають :sad:

20. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

А в мене вдома ще тепло не включили. Так холодно. Треба 20 лах на себе вдівати

Статус теми:
Закрита.