Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Може таки зробить ваша малеча ще одне свято завтра?

2. Ksani

Ksani Well-Known Member

Натусю, молоко не прибуває в 1-й день, в 1й день прибуває молозиво:) І його цілком достатньо малечі перші три і навіть пять днів! Більше того, воно захищає малечу, імунізує, адаптує до середовища і т.ін. Саме тому не треба нічим догодовувати, просто побільше прикладати до грудей - і молоко прибуде (як правило, на третій день). Якщо пологи наближені до нормальних (без агресивних медикаментів), то і проблем з прибуттям молочка не буде. Крім того, мама має бути впевнена, що зараз дає своїй дитинці найцінніше молозиво, яке згодом зміниться на найкраще молочко :) Ви ж написали:
    Все вірно:)
    Вітаю з днем народження і легких Вам пологів ! :)

3. Натуся

Натуся Well-Known Member

То я розумію,але навіщо майже всі жінки в роддомі зціджуються?То що там,якась манічка?От цього я не розумію...Масажистку просять груди розмасувати,то знаю,що треба,ще мама про це говорила...А зціджувати навіщо?Краще ж щоб дитинка випивала,чи я не права?

Додано через 43 секунди
    Дякую :)

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Натуся а ви вже купили колясочку, ліжечко? Чи може вже після пологів цим займетесь? Я вже маю цілу шуфляду одяжок хочеться це все приміряти!

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Краще чоловіка :)

А Ви де лежите? Сімейні пологи?

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Зорянівонько а ви вже щось підбирали для малечі?

7. Андріана

Андріана Well-Known Member

Дівки,пам'ятаю хтось згадував, дивитесь серіал "ПОЛОГОВЕ ВІДДІЛЕННЯ". Як враження? Там так часто показують як народжуються дітки.

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я вчора дивилася! То "Бразильський серіа" там різні ситуації показано, маю на увазі які пологи і можливі наслідки!

9. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Натуся приєднуюсь до всіх привітань. Бажаю міцного здоровя Вам і Вашому дитятку. хорошого настрою та досягнення всіх поставлених цілей

10. Соня

Соня Well-Known Member

І як? Бо по 1-му національному рідко щось варте уваги, але час підходящий - 19.55, треба сьогодні не забути глянути

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

До речі Ума теж імениниця була 13,10,2007!:crazy: Жучка не признається! Стільки зробила для нас, а привітань не хоче від нас пузатих! Ми приєднюємся до усіх побажень і вибачте що з запізненням!

• Подобається Подобається x 1
  12. Зорянівонька

Ні, і ще нема бажання.
    Я поки з себе сміюся. Правду кажуть, що при першій вагітності жінка носить спеціальний одяг зразу як дізнається. Отак і я зі своми штанами. Ще злітають, а вже ношу :)

13. Соня

Соня Well-Known Member

В І Т А Є М О !!! УРРРРРРРРРРРАААААААААААААААА!

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Чесно кажучи думала що щось краще! То на любителя, можете глянути, за це гроші не візьмуть!

15. Соня

Соня Well-Known Member

Стільки Терезів на форумі! :)

16. Зорянівонька

То Уму вітаємо! Кохання і щастя! Щоб Ваші мужчини були чемні!

17. Натуся

Натуся Well-Known Member

Вже все купила крім каляски,ліжечка,ванночки,бо мама знову з тими забобонами пристала...Каже що як тільки народжу,то вони зразу підуть і куплять,а фасон,колір і т.п. ми вже вибрали.
    Буду я напевно наразі прощатися,сьогодні вже заходити не буду,бо і очі болять і спинка :),як тільки прийду додому (думаю вже з малечею),то напишу :)

18. Зорянівонька

Записалась на УЗО в інтерсоно до Зінов"євої С.І. (за рекомендаціями Соні), Проколів вже не приймає. Чи знаєте ще щось про Зінов"єву С.І.?

Йду на наступний тиждень, вже не можу дочекатися :)

Додано через 52 секунди
    Щасливо!
    Чекаємо хороших новин :)

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Удачі, терпіння і багато сил! Все буде добре, ми тримаємо за вас кулаки!!!!

20. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я на Мечнікова,в Верхівської Світлани Михайлівни,мені вона дуже подобається.А от умови не дуже гарні,але переживемо...:).До сімейних пологів ми ще не доросли :) :) :),зато наш татусьо бігає на базар,купляє різні погремушечки,прибамбасики,і тішиться як мала дитина :),та я,якщо чесно ,і не хочу,щоб він то всьо бачив,хай краще потім малечу бавить :)

Додано через 1 хвилину
    Дякую,думаю,мені це пригодиться.:) :) :)

Статус теми:
Закрита.