Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

якщо мова йде про Сечені то там не дуже гаряче, тільки в сауни не йдіть...

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Дайте лікарці 10 грн., або плюньте! Хай не в обличчя, але на ТАКу лікарку можна наплювати.

Не бійтеся! Все залежить від температури. Перегріву не мона. < 37

• Подобається Подобається x 1
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я ще ніколи термальних джерел не бачила, тому не уявляю, чи там 30 чи 50 чи скільки градусів...
    І взагалі я не вмію плавати, тому водні процедури в мене не дуже популярні... :sad:

4. IraG

IraG Well-Known Member

Хтось знає чи діють курси при ц. Вознесіння на Левандівці, дуже хочу до родів походити на курси, може хтось знає ще курси недалеко від левандівки, атже з моїм пузиком далеко не поїздиш, в мене вже 33 тиждень.

5. Ksani

Ksani Well-Known Member

а далі ??? :)

6. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

Дівчата, сьогодні на СТБ в 13:55 Д/ф "Жизнь перед жизнью". Фільм про вагітність та пологи, якщо маєте можливість - подивіться.

7. Зорянівонька

Я знову про своє, про смакоту. Зробила собі "Шоколадну ковбаску" і наминаю. Рецепт кину до рецептів:) Дууууже рекомендую солодкоїжкам для підняття настрою:)

8. levandivka

levandivka З яйцями...

+1. Як завжди, реклама перебиває на самому цікавому місці. :D :D :D

9. Марічка

Марічка Well-Known Member

А я їм соковиту грушку....:p Солодку і смачну. От!

10. julka

julka Well-Known Member

А мені шось нічого не смакує, вже кілька днів, не хочу ні солоного ні солодкого, до всього маю відразу, коли воно пройде?
    Шось би з"їла тільки йду на кухню, відразу пропадає апетит, а ляля істи хоче:ireful1: , а мама вередує:p

11. klen

klen Well-Known Member

Точно:)
    до нас дитяча лікарка приходила, а тоді ми годувалися.
    Продовження.

Так от лікар пішов я з чоловіком вобнімку кола по родзалі намотую далі. Пробуємо інтервал засікати а воно що майже і нема інтервалу. І тут чую тужити починає, відчуття дуже дивне. Чоловік побіг за лікарем а я попробувала передихувати як на курсах вчили. Прийшов лікар подивився сказав ще передихувати причепив монітор послухали серцебиття і каже давай на крісло. А я все повірити неможу як то вже на крісло, яж тільки приїхала :) Взагалі саме тяжке для мене було саме передихувати потуги, чоловік в ухо дихає лікар дихає а я неможу і все. Та ще забула сказати чоловік 2-чі лікарю нагадував що мене не різати. Як вже на кріслі була то акушерка каже промежена зависоко а лікар каже "ну чоловік казав нерізати. Попробуемо". Далі нарешті дозволили тужитися але в мене невийшло повільно видихнути повітря акушерка на мене трохи насварила. Як потім виявилося зза того що я різко видихнула голівка пішла назад і я мала трохи розривів. А на наступній потузі за три потуги народилася моя доня. 3000г 50см :) Тоді її поклали мені на живіт а лікар почав мене оглядати приговорюючи щось типу "як не різати то рватися"

• Подобається Подобається x 10
  12. Зорянівонька

В мене апетит "прорізався" десь тижні 2 тому. То в Вас десь скоро теж має:)

Додано через 1 хвилину
    Це основне і найпрекрасніше!

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну..? Клен..?
    А тепер хто прийшов?...
    Давайте-давайте...
    Нарешті, позитивні пологи. :)

14. klen

klen Well-Known Member

Взагалі все пройшло дуже легко і швидко. Я такого аж ніяк не чекала і пологи перші і мене мама 12 годин родила. Але от так воно все вийшло. Потім я лежала і дивилася як моя маленька доця проббує їсти і немогла повірити що то вже сталося. Доречі УЗД таки помилилося доця в мене не велика але аж ніяк не на 35 тижнів як на узд казали. Народилася коли їй і було треба в 39 тижнів з нормальною вагою. Поставили їй 9 балів за шкалою.
    Розповідь вийшла дуже сумбурна :) Основна думка що все буває порізному і боятися нема чого, і поганого слухати не треба.

• Подобається Подобається x 3
  15. Соня

Соня Well-Known Member

Класний фільм (італійський), вчора в 00.30 встигла на кінець,на най цікавіше - пологи, хто має можливість влючайте телевізор. Я б теж з початку хотіла глянути, але нажаль мушу сидіти на роботі. Тре в неті порити, скачати.

Додано через 1 хвилину
    Вітаю, Вас, Клен! Будьде здоровенькі, бо це основне!

16. julka

julka Well-Known Member

Це дійсно суперово!!!
    Мені дуже хочеться, щоб моя ляля була в мене на животику(щоб вже був квітень місяць), як це класно.

Надіюсь, що проріжеться, бо я чоловіка вже замучила, принеси мені то не знаю.Каже що я стала дуже капризна:p

17. Соня

Соня Well-Known Member

Подруга в четвер народила хлопчика, от якраз з нею поговорила, то теж задоволена пологами, народжувала на Мечникова, каже все страшне і ті сорочки і родзал, але персонал хороший, сьогодні їх виписують. Доречі теж родила буз розрізів, так лікаря просила, але невеликий розрив, каже мала.

18. Ksani

Ksani Well-Known Member

а як вона може бути не зависоко, на тому дурацькому кріслі ??? :8:
    а може то акушерка малого зросту була ? :shutup:

19. Соня

Соня Well-Known Member

тфу-тфу, зараз більшість швидко родять і без ускладнень, слава Богу, за останні 2 місяці 3-є подруг так народили, і від віку не залежно, одна 21 р., друга 25р., третій майже 27р.

20. klen

klen Well-Known Member

Про сам лікарню. я всім задоволена. Звичайно що матраси постіль і меблі все страшненьке але буває і гірше. Я хоч свою постіль приготувала але мені постелили ліарняну і вона мене цілком влаштувала. Душ і сантехніка теж страшненьки і вбиті але працює і вода гаряча цілодобово. Персонал досить хороший, бувають дуже уважні зміни бувають менш уважні, але якщо щось треба то розкажуть і допоможуть. Лікарем я в принципі теж задоволена хоча ми напевн і нетого лікаря вибрали. Він перший раз примав сімейні пологи і взагалі нелюбить коли йому щось кажеш. Такий старої радянськойї закалки. Він теж недуже хотів нас брати і потім коли мене провідував все щось бурчав. Але в мене все пройшло добре я мала тільки невеликі трішенки. Лікар сказав що можу сідати зразу, що правда сіла я тільки на 3-й день. Але зараз вже тих швів мйже не відчуваю. Взгалі якби я так невдало не потужилася перший раз то і їх би небуло напевно.
    А саме головне що тепер коло мене лежить моє чудо і тількі що вона посміхнулася домене у вісні :) То дійсно не зчим незрівнянні почуття.

Статус теми:
Закрита.