Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Нінусь, Тобі принаймні купувати одяг чи інші прибамбасики хочеться, а я от меблі в хаті совала. Ну не підходило мені і все. То так пересуну, то інакше. "Гніздо мостила". :D Поки нікого вдома не було. Потім чоловік помітив, насварив і вже сам совав. :) А я перекинулася на прибирання.

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Меблi сувати, Лiль, ну ти просто геракл. Я протестую якщо галон води треба принести з магазину, вередую :D
    Про мебель теж прийдеться скоро подумати, бо у нас тiльки двi кiмнати спальня i вiтальня, а всякого хламу на двох багато. Ми хочемо купити додатковi шуфляди якiсь для нашого лахмiття i буде ще люлька i антрисоль (щось таке) з шуфлядами для дитячих речей i щоб мiняти пiдгузники на ньому. Я перше думала на лiжку це робити, але потiм подумала що вночi я багато не помiняю на лiжковi, так що всетаки будем купувати ту мiнялку.

3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

моє дитинча теж здебiльшого копає з правої сторони, а тепер навiть i зверху живота деколи, але частiше зправа.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я ж казала, що до вагітності ставлюся не як до хвороби. Я до останнього працювала. І постійно хату прибирала. І піднімала миску з пранням (присідаючи) і розвішувала прання сама. Так народжувати легше. :)

5. НАТКА

НАТКА Загублений

Чи хтось просипається вiд поштовхiв з середини?

Я, наприклад, просипаюся чуть лише тоді, коли перевертаюся з одного боку на інший, але в моменті і засинаю, можу тоді відчути що малий теж собі там рухнеться, мабуть теж примощується на інший бік...але в основному просипаюся вже о 6 ранку, це мабуть так організм готується до ранкових вставань для годування;) але ще лежу і не встаю так рано ...

6. НАТКА

НАТКА Загублений

вчора ходила дивитися які є пеленальні столики і крім як в Антошці з ванною і цілою тумбочкою з шухлядами нічого не найшла...на краківському ринку 1 столик за 95грн побачила і то він якийсь не дуже симпатичний, цератка бліденька...хтось може знає місця , де є більший вибір?

7. НАТКА

НАТКА Загублений

Зоряно, вчора на УЗД мені сказали, що мій термін на 27.03.07 і малий важить 2кг(я на 12кг вже поправилася),а сьогодні в ЖК написали цілу дієту, щоб я не поправлялася і 1 розгрузочний день в тиждень...завтра спробую "розгрузитися" і в пятницю на контрольне зважування...якісь експерименти просто наді мною роблять чи що:)

8. Ksani

Ksani Well-Known Member

це не найнеобхідніша річ. можна звичайний стіл застелити і буде пеленальний:)

9. НАТКА

НАТКА Загублений

та власне великий стіл ми скрутили, щоб стало в кімнаті більше місця, а на ліжку це робити незручно буде, тому думаю, що це для мене якраз буде річ необхідна:)

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

переконалася, що пеленатор річ дуже потрібна.
    ми не купували столика, а лише сам пеленатор.
    хороший тим, що бічні бильця не дають дитині скотитися. до 4-5 місяців було без проблем вмивати дитину там, переодягати, капати носика і тд.
    тепер використовую пеленатор лише після купання, і то всі мають тримати доню, аби вона не вивалилася.

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я сама забобонна певно :) В мене ше НІЧОГО нема. ВЗАГАЛІ :)

12. Zoryanazirka

А я вночі відчуваю як він там товчеться, але сплю. Поки що на свому старому режимі, лягти 12та і встати 8ма ранку.

А ще здається він до мене підлизується :) Як поставлю на пузо руку то починає копати :) Робила експерименти - з якої сторони ставлю руку, там він і починає моститися хітруля :)

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

А в мене знайома за часів вагітності, штукатурку зі стін колупала і їла. На забаві все коло стіни мостилася, а всі робили вигляд що не помічають шкоди новому ремонту.
    Як виявилося, їй бракувало кальцію. Чоловік став їй купувати крейду на базарі, таку як папугам дають :) В результаті в неї сталися якісь там порушення - середовище, в якому розвивався малюк мало надто багато кальцію чи щось таке.

14. НАТКА

НАТКА Загублений

я теж про це думаю, що річ необхідна, особливо, коли я буду одна вдома з малятком і нікому буде мені допомогти доглянути, щоб воно не впало чи ще щось, а ті бортики якраз тим і зручні...крім того цей пеелнатор можна буде перенести куди-небудь в іншу кімнату...де ви його купували?;)

15. Капітан

Капітан Well-Known Member

Коли мала народилася, я також хотів придбати пеленатор (слово то яке!). Але жінка відмовила. Тішуся що не купив, оскільки цілком зручно пеленати дитину у ліжку, попередньо підклавши під дупу рушник (дитині), аби не запісяла простині :)

16. НАТКА

НАТКА Загублений

мені мама так і каже: "нічого не купуй наперед, все втсигнеш"...Зоряна, я теж забобонна, але вже зараз починаю панікувати, що в мене нічого нема, а коли народиться маля, то все треба буде відразу, а ми тут з чоловіком одні, батьки далеченько від нас, тому розраховувати на їх допомогу, а ще більше напрягати і просити я не хотіла б...Я піти купити не дуже матиму час, а чоловік не знатиме, яке то має бути, тому зараз ходимо і я показую йому, де що є і яке воно має бути...Приходиться самі найнеобхідніші речі вже придбати, вчора купила дещо для дитини і якось легше стає на душі, серйозно...Я вважаю, що БОГ є на світі і все має бути в порядку:)

17. Zoryanazirka

Натка, а к тебе є якийсь месанджер ? :) аська чи ше шось

18. Zoryanazirka

Я б теж накупила б вже всього, але те що найбільш хотілося б бачила закордоном, і в валізу воно не влізе, а вдома ходити часу нема.. Роботи купа

19. Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

К каждому "пеленатору" (мы покупали, только не думал, что это так называется) прилагается строжайшее предупреждение - ни в коем случае не оставлять ребёнка без присмотра. И действительно, бортики эти носят чисто "позиционирующие" функции, чтобы в процессе пеленания Вы сами не выходили за "границы", ну и чтобы ребёнок не успел выпасть, пока Вы отвернулись за новой пелёнкой или памперс разложить...

20. НАТКА

НАТКА Загублений

та це не тільки рушник треба підкладати:) ,а ще і клейонку якусь, бо все промокне:D

Статус теми:
Закрита.