Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для майбутніх мам

А №4? Для чоловіка?!
    А ящик з закускою і випивкою №1 для роботи, № 2 для друзів, №3 для родИни?!..
    :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Та, програмісти молодці, розродилися!!!
    Я і сама програмістка, і чоловік теж....
    А на рахунок одягу, думаю не має значення, в чому ходити, лиш би було зручно. Штани з широкими гумками мені справді сподобалися, бо я дуже мерзну, а вони таки холод не пропускають. Тому на літо, мабуть, їх краще не одягати.

3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

http://www.gap.com/browse/category.do?cid=6021&mlink=6013,742629,5&clink=742629
    Я думаю що такi штани/джинси найлiпшi. Резинка повнiстю заходить на живiт i не зпадає. У мене є i джинси i штани такого типу, я в них всю вагiтнiсть проходила.

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Ех, дівчата ... одягаю сьогодні свій вагітний костюм (була жара - ходила в тоненькому, а цей трішки тепліший) і ледве штани натягнула ... Тільки тепер зрозуміла яка в мене пузяка ... ще недавно резинка тих штанят була під грудьми, а тут вже й без резинки можна носити, і так в обтяжечку А я ще так хочу бути вагітною... не хочу родити Я готова терпіти печію, нічні "туалети", болі в спині, важкість і набряки в ногах, своє смішне вагітне обличчя і неслухняне волосся, але ще хоч пару тижнів насолоджуватись рухами, пузіком і т.д. Що це? Скритий страх перед пологами чи усвідомлення, що "відстрілялась" і третьої вагітності може й не буде?

• Подобається Подобається x 4
  5. Ольга

Ольга Well-Known Member

у нас теж є такого типу штани, але я не була задоволена якістю :sad:

6. Зорянівонька

Скачала собі книжку Г.Дик-Рид "Роды без страха" - о родах без боли http://svit-garmonii.kiev.ua/ru/library/rody і читаю. Якщо мати трохи часу, то може бути корисною. Мене вже переконали, що основне - вміти розслабитися. Не полінуйтеся і перелистайте!

• Подобається Подобається x 2
  7. Натуся

Натуся Well-Known Member

:D
    Я цю сорочку якраз купила собі щоб малятко було зручно груддю годувати,а так як до малятка ще трохи часу,то оділа її до фотографії:D

Додано через 6 хвилин
    А в 33 тижні не зарано збирати сумки в роддом?А то мені вже так хочеться щось збирати,пакувати...:rolleyes: Але якось поки себе ще стримую...Ви усі пишете,що збираєте по пару кульочків,мене цікавить конкретно кульочок для малечі.Скільки і що ви туди берете,а то щоб я не була фанаткою:8: ,а може мамусі,що вже родили,поділяться досвідом?Що конкретно треба брати?:o

8. Мишка

Мишка Загублений

Я на 32 теж збираю кульочки, але з міркувань а раптом на пізніших термінах будуть проблеми із здоров’ям, чи раптом настрою не буде?
    Я теж не знаю, як зібрати малечу, чи буде холодно чи тепло, чи вимажеться, чи ні? Короче питань купа і подіставати немає кого? Якщо в когось буде настрій щось порадити я вибрала Батальну, і пологи на початок листопада.

9. Зорянівонька

10. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

Це точно.
    Я розраховую, що чоловік на наступний день може принести мені в роддом все що буде потрібно, наприклад памперси, прокладки, тобто по кілька штук я візьму, але не блоками по 50шт..
    Також одяг для мене і дитини на виписку, навіщо вони мені будуть потрібні в родзалі.
    Тобто до цього питання я підходжу з розумом, орієнтуюсь на 1 - 2 дні в лікарні, тобто все підряд не "гребу" у сумку, а там я вже зорієнтуюсь, що мені буде потрібно, і я впевнена, що мені зможуть привести.
    А ще добре тим, що не потрібно буде багато речей носити з палати в палату, в родзал і з родзалу, пошкудую чоловіка :)

11. Drimka

Drimka Well-Known Member

№4 ""для чоловіка" входить в пакет №1 "на пологи", там і одяг його і тапочки, і якщо треба, то й чай з канапками буде :)
    А закуску і випивку потім організуєм!

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Якщо не обколять...
    Бо тоді, від вас вже ніц не залежить...

13. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

А обколять 100%.:aggressive: Скільки розповідей чула чи читала - всіх кололи. Хіба будете розслаблятися вдома, приїдете з повним розкриттям шийки (моя братова так зробила), то будуть швидші і менш болючі (або й зовсім неболючі) роди.

• Подобається Подобається x 1
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну нє... :)
    Якщо тато - заввідділенням, то можуть і помилувати.

ЗІ: страшно, мамочки?... :)
    А я спосіб знаю...

15. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Хіба, що тато...:)
    А з лікарем домовитись неможливо! Сама випробувала! Стоїть, хитає головою "добре, добре", а як спитала її прямо: "ви будете... ?", то вона мені таку історію розказала, що я до сих пір в шоці. Після цього взагалі не вірю лікарям. Що хочуть, те й роблять.

Додано через 10 хвилин
    Шкода, що ми інколи хворіємо і просто змушені часами звертатись до лікарів. А я тішуся, що знайшла гомеопата - зовсім інший підхід до людини, її проблем.

Вже давніше писала - не могла завагітніти довгий час. Якби пішла до лікаря-традиційника, то що би було? Стимулювання, гормони.... по колу, в разі вагітності - знову гормони, на роди - знову гормони... А так, я завдяки гомеопатії завагітніла, і за всю вагітність жодної таблетки не випила! Ваги набрала тільки 8 кг...

Додано через 10 хвилин
    В нашій пол-ці мені тільки один лікар подобається - ЛОР.:) І тільки для лікування вушка.:)

Додано через 26 хвилин
    levandivka, ви мені недавно напророчили ходити 40 тижнів.:bazar: А я вже не можу.:8: :sad: Хочеться вже пошвидше родити, і тримати малявку на руках. Ми вже повністю готові, акушерка теж дзвонить час від часу, як в нас справи, а доця не хоче родитися.:no:

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ой, а я забула, що разом з Дрімкою та Аскорбінкою в нас на черзі Гуцулянка :shy: Гуцулянко, а який у вас вже тиждень?

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Їй з середини видніше!.. :) Ще натримаєтеся.
    Корок слідкуйте.

18. Зорянівонька

Дівчатка, тут згадували про хороший фільм BBC про вагітність та народження. Може хтось знає як він називається, то поділіться інформацією, пліз.
    А ще мені порадили вживати українські вітаміни Елевіт. Ніхто нічого не знає про них?

19. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я обіцяла показати свою пузяку трошки "голенькою":D То от вона:
    В нас вже починається 35-ий тиждень.:o

• Подобається Подобається x 11
  20. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

В мене дома є такий фільм, правда я не знаю точно чи це те, що ви маєте на увазі.
    Складається з 8 частин, від ВВС, а називається "Тело человека", лише на 2 чи 3 частині (я точно не пам"ятаю) є зйомка про роди і вагітність.

Статус теми:
Закрита.