Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оксана

Оксана Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Всіх вітаю з Днем Незалежності!
    Бажаю Вам та Вашим дітям бути по-справжньому незалежними і жити в щасливій та багатій країні!

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Не хвилюйтеся! Для вагітності є нормальною трошки підвищена температура. Якщо ознайомитися з бірмінгемським методом природного планування сім’ї, то можна дізнатися, що перша ознака вагітності - підвищена базальна температура більше 16 днів! :)

Тут вже писали на цю тему, я скопіювала вам 2 дописи:

Допис Марічки:
    Як на мене, підвищена температура (~37,2) в вас мала з'явитися від зачаття дитини і триматиметься на такому високому рівні протягом усієї вагітності. Так що за високу температуру хвилюватися не варто

Допис Натусі:
    Я коли на підтримці лежала,то ще зі мною троє дівчат було і у всіх нас температура нижче 37 не падала,нам і лікарі і сестрички казали,що це при вагітності-норма,якщо температура не вище 37,5,то все гаразд,то може та температура вже не від хвороби.

3. То я

То я Member

дякую, Галичанко. Те, що темпераура є спочатку, я знаю :) . Пережили вже це, просто всю решту вагітності я ходила з 36,6. А от тепер знову піднялася, от тому і захвилювалася.

4. Кристина

Кристина Загублений

У нас були подібна ситуація - чоловік спочатку відмовлявся категорично, а після курсів передумав і тепер активно хоче бути присутнім. Але тепер сумніваюсь я чи мені це потрібно. Так дивно! Адже я так хотіла ще 2 міс. тому.

Додано через 47 хвилин
    Ми з чоловіком пройшли курс майбутня мамуся у "Світ Дитя". Дуже задоволені.
    тел. 8 050 37 601 37 або 067 674 90 20
    вони знаходяться на Чупринки
    ще є ніби на Сихові

5. Oksanka

Oksanka Well-Known Member

Ми з чоловіком пройшли курс майбутня мамуся у "Світ Дитя". Дуже задоволені.
    тел. 8 050 37 601 37 або 067 674 90 20
    вони знаходяться на Чупринки
    ще є ніби на Сихові[/QUOTE]

Дуже,дякую за детальну інформацію, зараз передзвоню, взнаю, що там цікавенького. А то ми вже 28 тиждні, і відчуття страху, наповнює вже свідомість.Перші пологи страшено боюсь,ще не знаю,що дочого...:sad:
    Вже не знаю чи потрібна мені присутність чоловіка на родах, чи ???? рішення міняються щоденно:no:

6. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist:

Ааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!
    В нас буде дівчинка!!! 100% Я бачила. Я така щаслива, бачила пісюньку, ручки, ножки, вона закривала личко..., з волосячком. :) Вага в нас уже 3354 кг, сказали нам краще овочі їсти, щоб не дуже багато набрати до родів, а мені хочеться якраз м*яса, меду, горіхів, молока... (самі білки).:shy:

Взагалі, я хотіла хлопчика, дуже хотіла хлопчика (і тільки хлопчика, щоб був подібний на чоловіка) але, як побачила манюнький пиріжок..., уявила собі дівчатко з косичками......... Все...

• Подобається Подобається x 9
  7. Олюська

Олюська Well-Known Member

А знаєте, дівчата, я так помітила, що більшість майбутніх мам хочуть мати першу дитинку хлопчика:) Я сама якось задумувалась, що було б добре, якби був хлопчик:) , але тепер думаю, хай хто-небудь, щоб тільки здорове:)

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

«Школа відповідальности»

кажуть, що вагітним стає все легше жити у Львові :)

отже, планується відкриття ще одних курсів для вагітних. Цього разу в самісінькому центрі Львова.
    19 вересня розпочинає свою роботу «Школа відповідальности» щосереди о 18.00 за адресою:
    м.Львів, вул.Пекарська, 13 (в кінці подвір’я сірі двері).
    Довідки за тел. 80677043401 – Олена Гадало.

• Подобається Подобається x 1
  9. Nadin

Nadin Well-Known Member

Вітаю!!!!! Гуцуляночка, а де ви таке гарне УЗІ робили, що все було видно. Я також надіюсь, що буде видно.

10. Oksanka

Oksanka Well-Known Member

[А в нас буде !100% хлопчик!!!!!! гарненький такий, ножки, ручки, вушка
    ,щічки, лапочка,все бачила, 2 яєчка, важить 1474г...:radist:
    Галичаночка, а на якому ми місяці???:shy:
    Хоча я спочатку дуже хотіла дівчинку, не уявляла ,що я буду робити з хлопчиком, АЛЕ ТЕПЕР коли його побачила, свого синочка, то його обожнюю, та вже звикла з цією думною.А чоловік , який задоволений:radist: що перший хлопчик(вже "2 УЗД показало, і фоток вже на роболи близько 10:radist: )

• Подобається Подобається x 3
  11. Олюська

Олюська Well-Known Member

У мене нині якісь виділення появились коричневого кольору.
    Лікарка казала, що вони можуть змінюватись під час вагітності, але я все одно переживаю:sad: Може в когось щось таке було, то напишіть, чи це нормально?

12. lerika

lerika Member

Всім привіт) а я з завтрашнього дня в декретній відпустці!!!!! :)
    незнаю чи буду мати доступ до інтернету..то ж збираю всю інформацію яка мені знадобиться в майбутньому:) нагадайте будь-ласка перелік документів для отримання допомоги по пологам і вагітності і для допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку...і по можливості поясніть куди звертатися з тими паперами...дякую..

п.с. і ще - в який день і годині заняття в школі на левандівці ?

13. Ksani

Ksani Well-Known Member

я писала про свою епопею з паперами у собезі, там є перелік: http://community.livejournal.com/ja_mamusia/10015.html#cutid1
    Але мені частину допомоги ще видали на роботі (до тог, як змінився аорядок видач), я подавала лише довідку з РАГСу та копію свідоцтва про народження.

14. lerika

lerika Member

Дякую, Ксані!! а хто тепер видає ту допомогу??

15. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А у вам скільки тижнів? У мене так було десь на 5-6 тижні і тривало щось 3-4 дні. Мені лікар казала також що це не страшно :).

16. Ksani

Ksani Well-Known Member

собез видає.

17. guculyanka

Дякую. :) Ми робили на вул. Котика 4 (бічна Личаківської), в Наталі Миколаївної Прокопчук (дуже дякую Дрімці, що нагадала про цю лікарку і дала координати [​IMG]). Перший раз на 20 тижні була в Лотоцької на Лисенка, то страшно розчарувалась, навіть не хотіла тут дівчатам настрій псувати своїми наріканнями.:shy: Правда, тут ще немає окремого монітора, щоб мамочка бачила але лікар розвернула свій і все було видно (пісюнька так запам*яталась - :) я була вражена чіткістю). Заплатили 45 грн.

Вітаю з хлопчиком.:) У нас 9 місяць іде, 37 повних тижнів.

18. Drimka

Drimka Well-Known Member

Дівчата, а в когось під час вагітності були проблеми з нирками? В мене до того ніяких проблем не було. А потім час від часу почала боліти права нирка. На УЗД на 25 і 35 тижні сказали - нефропатія вагітних, я читала в неті, що це часте явище, просто плід трохи передавлює сечовивідні канали, в нирках затримується сеча і відповідно порушується їх робота. Я деякий час була на безсольовій дієті, пила "Канефрон", сечогінний чайок, само собою колінно-ліктьове положення. Два тижні тому мене на вихідних так боліла нирка, що аж віддавало на низ живота, я вже подумала, що то перейми починаються. Коротше, до чого я то все пишу, останні аналізи сечі в мене знов були погані і дільнича лікарка вчора приписала "Нітроксолін", а я у вкладці почитала, що він не рекомендований в період вагітності і лактації, правда там курс 2-3 тижні, а вона мені сказала попити 5 днів. А я тепер не знаю, що робити пити чи ні. Знаю, що вона хороший лікар і довіряю їй, але ото протипоказання трохи мене мучить. Хоча і в тих вкладках можуть понаписувати багато чого для перестраховки. Може хтось має приймав ці таблетки, або стикався з подібною проблемою, бо я щось зовсім розгубилася. На разі не п"ю, але нирка то дошкуляє....:scare:

Додано через 3 хвилини
    На здоров"ячко. Рада допомогти. :)
    Гуцулянко, якщо ви були на минулих курсах на Сихові, то про що там йшлося і що планується на завтра.

19. guculyanka

Не можу нічого порадити.:no:

Я вже не хожу на курси, нема бажання.:shy:

20. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Олюська
    А який у вас термін? На початку вагітності таке може бути в дні можливих місячних, в кінці ваг. - так деколи починає відходити пробка.

Drimkо проблем з нирками не мала, але коли болить - думаю краще попити. Бо як почнеться запалення - буде гірше. Хіба травички які ще нарадять вам...

Статус теми:
Закрита.