Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Натиснути на ручку з пальчиком коло напису Карма. Вниз палець - не сподобався. Вверх - сподобався.

2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Здається ці позначки з"являються після 30 допису.

3. syavych

syavych Well-Known Member

Напевно що скоріше, я вже давно розставляю карму.

4. Натуся

Натуся Well-Known Member

Дякую,тепер получається...:) :) :)

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Можливо, просто пригадую щось таке, що на початку теж ніяк не могла карму додати, і десь на форумі прочитала що потрібно мати певну к-ть дописів.

6. syavych

Напевне 10 або 15. Коли тільки зареєструвався не було "пальчиків". Зараз є, коли появились - не звернув уваги:)

7. Crazy'O

Crazy'O Загублений

Привіт майбутнім мамочкам:) Вилізла на Вашу сторінку щоб спитати про наболіле. Для того щоб не кидали тапками: 4 роки одружена, дитині майже два. АЛЕ за цей весь час а особливо після вагітності і пологів я так і не зрозуміла ЧОМУ вагітні жінки, а потім молоді мами роблять наступне:
    1. Зациклюються на своїй дорогоцінній персоні і вважають за необхідне розказувати про своє здоров'я, вагу і т.д. Потім робити те саме стосовно дитини, особливо коли ніхто про це не питає. Невже ви думаєте що то комусь цікаво крім вас і найближчого оточення??
    2. Приховувати свою вагітність як можна довше бажано так місяця до 9-го.
    2. Перестати випускати чоловіка з хати. Пересваритись з його друзями самій, пересварити з ними ж таки чоловіка. Мотивуючи це тим, що вони не достойні спілкуватись з тобою вагітною. При цьому достойною вважається лише твоя мама, іноді сестра.

3. Заставляти чоловіка робити щось керуючись принципом я- вагітна, ти дурак. А по суті маніпулювати ним для досягення своїх цілей. А з чого ви взяли що знаєте як краще?
    4. Зациклюватись на своїй вагітності кожен день піднімати весь інтернет читати по історії родів на день. Думаєте буде легше??? Чи то вам поможе??
    5. Після народження дитини обовязково перевести або переїхати до своєї мами навіть якщо тобі і йому вже далеко не 20 (коханому видати - терпи то заради дитини).
    6. Провести повну дезиінфекцію приміщення і дитину років так до 2 а краще до повноліття нікому не показувати.
    7. Поясніть чому використовувати вагітність як спосіб построїти і привязати до себе чоловіка? Думаєте вийде? Думаєте воно тупе не зрозуміє?
    Між іншим не кажіть що тут таких нема. Є .

8. syavych

Не мамочка... але є що сказати:
    1. Никто так не любит женщину как она сама себя (нар. мудрість)
    2. Хто приховує?
    2а. no comments
    3. У більшості форумчан (судячи з дописів) чоловіки самі викликаються чимось допомогти.
    4. А що ще робити в декреті? :)
    5. no comments
    6. Признавайтесь хто таке робить?
    7. З власного досвіду?

• Подобається Подобається x 1
  9. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я обирала спочатку лікаря, а потім - пологовий. Коли лежала там на збереженні, ще раз переконалася, що зробила правельний вибір, хоч там не має сімейних пологів. Лікар саме з таких, що не буде робити тобі пологи "по-бажанню", тобто хочу кесареве - на тобі кесареве. Зі мною лежала дівчина з другою дитиною, першу вона народжувала дуже важко, дитинка при народженні наликалася вод і не кричала, місяць пролижала на Орлика... З другою вона його "молила" про кесареве - він приймав пологи... Крім того лікар проти присутності тата на пологах: він каже, що під час пологів його обовязок дивитися за мамою і дитинкою, а відкачувати ще й батька... Добре, що є чоловіки, які це можуть перенести... Моя знайома родила з чоловіком, все було добре до пори до часу, поки він не зомлів, так мусіли викликати бригаду, щоб його підняли, бо медсестри не могли з ним справитися, він важе 90 кг.
    Крім того лікар ріже тільки коли великий плід і то дивиться від ситуації...
    Я дуже хотіла сімейні пологи, але дитинка для мене важливіше....
    якби мала 100% показання, що будуть нормальні пологи, то родила скоріш за все вдома...

10. Кристина

Кристина Загублений

Дівчатата! Пройшли з чоловіком курс підготовки до пологів у школі "Світ Дитя" на Чупринки.
    Всім раджу ! Просто супер! Ми з чоловіком почуваємося дуже впевнено щодо пологів, м'якої адаптації дитини та виховання!
    Ми проходили повний курс - 12 занять, а в них є ще і рискорений - я пізніх термінів 5 занять.
    Перші лекції абсолютно не стосуються пологів, і не відразу розумієш що і для чого , а пізніше все складається в таку чітку картинкутого як і від чого залежить якими будуть пологи, а ще пробуєш порозумітися з чоловіком у змодельованій ситуації! Аж дух захоплює скільки ми один про одного не знали! Одним словом кому цікаво лишаю телефони : 050 37-601-37, 067 674-90-20

11. Наталя

Наталя Well-Known Member

Ух ти! Яка злобна тирада. Тільки "к чему ето"? На цій гілці діляться інформацією, яка є цікавою її дописувачам і читачам, а закиди ваші - таки зовсім незрозуміло, який стосунок то має до розмови, яка тут ведетья. Якщо можете сказати тут щось цікаве, то дописуйте, а ні - то, мабуть, краще взагалі нічого не писати, ніж брудом поливати.

12. Crazy'O

Crazy'O Загублений

Не повіриш - все з власного досвіду. Точніше з власних спостережень. Ненавиджу маніпулювати людьми і дуже не люблю спострегіти таке зі сторони. Наслідки маніпуляцій дуже дорого обходяться...(в даному випадку безвідносно до моїх чоловіка і дитини:) ними дякувати Богу маніпулювати не доводиться:)

13. Натуся

Натуся Well-Known Member

А можна мені того лікаря порадити,чи це дуже особисте? :)Буду дуже вдячна!

14. syavych

Якщо людина розумна - їй легко відрізнити поради від маніпуляцій, якщо ні - ну то трудно

15. Crazy'O

Crazy'O Загублений

Це не злобна тирада, а крик душі, а Вас шановна пані не приходило в голову що дописувачі і читачі баувають різні. І цікаво кого це я полила брудом? Це всього лиш констатація

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Крик душі буває тоді, коли це стосується особисто і дуже сильно зачіпає. Чим ж вас вагітні так зачіпили?

Ви десь на цьому форумі такі тенденцї зауважили?

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Дівчата, хтось може порадити хорошого лікаря з медінституту?

18. Натуся

Натуся Well-Known Member

Судячи з кількості сторінок,дописів і "наданих-отриманих" поряд-напевно цікаво!А якщо вам не цікаво,то навіщо читаєте?І звідки стільки озлобленості на вагітних жінок,і ,таких як і ви,доречі,матерів?!
    "Перестати випускати чоловіка з хати. Пересваритись з його друзями самій, пересварити з ними ж таки чоловіка. Мотивуючи це тим, що вони не достойні спілкуватись з тобою вагітною." Можливо я і не права,але то здається не про вагітних,а про дурних.Вибачайте за прямоту!

• Подобається Подобається x 1
  19. Наталя

Наталя Well-Known Member

Це всього лиш констатація вашої думки, шановна, і, що найбільш неприємно, то коротко вона виглядає так: а чого то всі вагітні і молоді мамочки такі дурні, а одна я мудра. ТАКІ думки краще при собі тримати, а не констатаціями факту називати.

20. Ksani

Ksani Well-Known Member

Щось я не зрозуміла вашого "але"...при чому тут дитинка?
    Було б логічно закінчити речення "але лікар був проти".

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.