Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

у нас теж кокос, а з другого боку гречка. Перші місяці бажано спати на твердішому матраці - з кокосового боку ;)

2. ania

ania Загублений

у меня просто паника :suicide: в 25 неделек я набрала 15кг!!!!!!!!!!!!!!!!!!что делать? как не набрать больше? целый день плачу.:sad: :sad: очень боюсь сильно поправится,ведь потом будет сложно сбросить

3. lerika

lerika Member

не плачте! пошкодуйте малятко :) схуднете собі потім - нікуди не дінетеся..

4. Ольга

Ольга Well-Known Member

АНЮ, УСМІХНІТЬСЯ!
    Забудьте про вагу!
    Думаю, що цей пан не переймається вагою, але вагітність його не прикрашає так як Вас!

5. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ania а я в 28 тиж. - 17 кг... при звичайному режимі харчування, хіба м"яса більше і фруктів. Якщо в першу вагітність їла як слон (набрала 23кг) - то хоч знала від чого поправляюсь, а тепер їм як завжди ... Є жіночки різної конституції ... в неті багато написано, якщо ваша вага нижча норми - наберете 15-18 кг. В мене до вагітності не було жодної зайвої складочки жиру, якби не набрала під ваг. - чим би годувала потім малюка??? Під час ГВ все згоряло ... і те що їла, і припасений жир... свої 23 кг скинула легше, ніж дехто 12 (норма у лікарів)... тепер надіюсь буде те ж саме. Прислухайтесь до свого організму, він не збреше...

6. ania

ania Загублений

дуже дякую вам за підтримку,я розумію що найголовніше моє масьопство а все іньше дрібниці,але і для дитинки важче буде народжуватись з великою вагою(я так гадаю) да і сама не хочу слоненятком стати після пологів!ще раз дякую,я дійсно трошки заспокоїлась

7. Ascorbinka

вага дитинки залежить від вашого харчування після 34-35 нед., тоді дітки набирають по 150-200 гр в тиждень. Підете на УЗІ перед пологами, і якщо скажуть що вага більше 2.5 кг - будете їсти лише каші і несолодкі! фрукти. В нас на 35 тиж. Владька важив 3.200 - я була настільки шокована після УЗІ ... боялась 4 кг. дитини і кесарського (бо сама досить дрібної кості) а він родився через пару днів ... 3.250 і 54 см... ху-дю-щий - пре-ху-дющий. Природа сама все вирішила за мене. Я вже не раз про це писала, але думаю вам трошки відляже від серця...

P.S. дітки набирають вагу від вуглеводневої їжі, то ж краще уникати винограду, яблук, шоколаду і білого хліба (найбільш легко засвоюються вуглеводи з цих продуктів).

8. Olenka

Olenka Well-Known Member

Олю, це матрас такий... відразу двостороній? По типу дорослих літо-зима :)? Де такий можна купити?

Дуже дякую всім за поради...

9. Ascorbinka

угу ... але наш малий на ньому зовсім не хотів лежати... хіба під низ ще ковдру стелити і зі всіх сторін його обгортати:8: але тоді гаряче було... спав в колясці, а колиска вже потім, коли сон міцний став:no: Зате зараз такий сонько став:radist: :radist: :radist:

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

чоловік десь на південному купував разом з ліжечком

11. Дана

Дана Well-Known Member

Я про вагу. Я зараз на 29 тижні і набрала менш як 9 кг, але то не моя заслуга, то проблеми мого шлунку, я себе насильно заставляю їсти, бо треба малявці, маю язву, тому і їда моя така що не дуже подразнює шлунок- тушковані овочі, свіжі овочі, фрукти, супи,каші(тільки зараз рисову не їм, маю від неї закрепи) з мяса телятина, печінка, курка, по можливості риба, все або запечене в фользі-пергаменті або тушковане(варене), мені не можна майонезу, кетчупу, копчених ковбас чи риби. Я не пью газованих напоїв, майже не їм білого хліба, чорний дуже полюбляю з кабачковою ікрою,їм сир, люблю в жару кефірчик:p , йогурти, пью чай, каву(єдина напевне радість):crazy: соки свіжі, але рідко, частіше чаї і просту воду. На роботу кожного дня тягну пів кулька їди, дома зранку почищу свіжу молоду морвку, і огірки ріжу на палички а вже на роботі то жую замість чіпсів :o, пару яблук, пару персиків, баночку з чорницею, пару скибок мяска, пару скибок сиру, і по трошки виставляю на стіл робочий, навіть не замічаю як все зїдається, так як їм малими порціями але часто то шлунок не перевантажений і не болить, а їда краще засвоюється.
    Можливо вам допоможе виробити собі меню мій режим харчування.

12. ania

ania Загублений

Дана,дуже дякую що відгукнулись.я не можу сказати що їм багато,я наїдаюсь на ніч і це моя помилка!просто не звертала на це увагу.в мене дома є вага(спеціально придбала коли завагітніла,щоб за вагою слідкувати)і я раніше постійно зважувалась,а останніх 4 тиждні зікинула томущо по одягу і зовні ніби все залишалось як і раніше,а сьогодні встала на ваги і жахнулась:8: Все.з сьогоднішнього дня ніякого морозива,булочок,цукерок...після 18 нічого не буду їсти!буду вживати лише свіжі овочі і фрукти,лише не жирне м"ясо і ніяких мучних виробів!треба взяти себе в руки і все буде добре

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Аню, візьмете себе в руки коли народите і перестанете кормити грудьми. Дієта то не для вагітних. Їсти потрібно все, але в міру. А грудне вигодвування то найкраща дієта!!!

• Подобається Подобається x 2
  14. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В мене таке враження що то не тільки від харчування залежить. Я з першою вагітністю набрала 11 кг. Десь до половини терміну влазила в свій нормальний одяг. Зараз харчуюсь перважно білковою іжею і овочами, і в 13 тижнів вже потрібно купувати одяг для вагітних - росте і живіт, і все що нижче :sad:. Жах одним словом. Можливо хіба що ще рухатись більше потрібно , тоді працювала і ходила на роботу пішки, зараз з дитиною вдома все таки меньше рухаюсь.

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Було написано 04.12.2006. Але ж то час біжить.. Нам нині 4 місяці!!!

• Подобається Подобається x 3
  16. Ольга

Ольга Well-Known Member

матрацики до колиски є тут

• Подобається Подобається x 1
  17. Olenka

Olenka Well-Known Member

Олю, дуже дякую...
    Я напевно зупинюся на кокосово-гречаному...
    А прайс лист цієї фірми бачили? У нас вона в 2,5 рази дорожче...
    Я вже чоловікові казала, що на закупи треба їхати до Луцька. Тільки якщо машиною і для однієї дитини - не дуже вигідно вийде... А потяги туди приходять вночі - теж не зручно...
    Шукаю тепер знайомих в Луцьку :)

18. Julia

Julia Active Member

Привіт усім!
    7 липня я народила гарненького синочка! Сталось це о 23.10, відповідно ми вирішили, що дитина таким чином вибрала собі ім'я і долю народитись 07.07.07 :) Синуля наш народився з вагою 3400, зростом 51 см.

Дякую Богові за це Чудо, яке він подарував нам!

Дякую своєму чоловікові за величезну підтримку під час і після пологів!! Я дуже щаслива, що ми народжували разом!

Народжувались ми в медінституті і я дуже задоволена лікарем. Враження від медперсоналу теж хороші. Люди є різні, але більшість намагається про тебе і дитинку дбати, прибігають при потребі, радять і т.д.

• Подобається Подобається x 10
  19. Ольга

Ольга Well-Known Member

ЮЛЮ! Ще раз і ще багато багато разів вітаємо ;)

Як справуєтеся вдома?

20. Julia

Julia Active Member

Дякую! :)
    Справуємось по-трошки, вчимось одне одного розуміти! Я стараюсь у вільну хвилинку відпочити, щоб відновлювати сили. Наразі сестра моя допомагає у всьому і чоловік.
    Так що я максимум часу намагаюсь віддати синочкові :)

Статус теми:
Закрита.