Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. afterstep

afterstep Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

там коло уарнету є непогані столики - під навісом ;)

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Wi-Fi від Уарнету нема...

3. afterstep

afterstep Well-Known Member

на столиках - пиво ;) а інтернет можна з вікна уарнету відрами...

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Можна троха понити??? Задишка просто замучила... не здивувалася б якби було хоч 34 тиж., а то 27:no: що далі буде??? І спеки нема, а задихаюсь ... сопу як 100-тонний жировик-астматик ... однаково чи вдома чи на дворі... В попередню вагітність таке було тільки як ходила до друзів на 5 поверх пішки, і то вже перед пологами ... Що ж це таке?:shutup: :scare:

Як зустріч мамусь і пузатиків пройшла??? Дощ не налякав? Чекаєм фотодоповідь:)

5. Ksani

Ksani Well-Known Member

Пузатики мали справи, тому не з'явилися:) Мій Марчик вчора не виспався і був у плакунському настрої, на жаль:sad: Тому я більше йому увагу приділяла, ніж з мамами спілкувалася. А загалом, було приємно:)

6. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Ой, дівчата, думала "помираю" цієї ночі.... отравилась морозивом:eek: Т 38.3, а знобило так, ніби там біля 40 ... Ох і налякалася... якщо мені так погано було, то як моїй малечі в животику??? Слава Богу обійшлось ... тільки слабкість залишилась.

7. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

А чому Ви Ascorbinka такі впевнені що це від морозива?

8. Ksani

Ksani Well-Known Member

Я теж вагітною мала пригоду. Отруїлася...кокосовим горіхом. Найсмішніше, що я боялася випити активоване вугілля, "щоб малому не зашкодило". Так цілу ніч і мучилася, а зранку випила півпляшки "поляни квасової" і все минулося.

9. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ого! Це дійсно прикро. Дівчатка дивіться на дату придатності продуктів. Я нещодавно теж мало не зхрумала морозиво яке було виготовлене в лютому 2006 року. Добре що додивилася:/ А в магазинах тепер завжди перепитую чи свіжий продукт чи ні. Продавці бачачи вагітну правду кажуть

10. Цукерочка

Не завжди, в супермаркетах їм заборонено таке казати, вони або мовчать або брешуть, а то полетять з роботи, якщо скажуть що той чи інший продукт не свіжий (якщо поряд начальство).

11. Nadin

Nadin Well-Known Member

Дівчата, а в мене страшна проблема, яка збільшується і болить постійно.
    В мене біля лівої груді прищ появився, кажуть що "черяк".Був маленький, але що не робила розрізся і дуже болить, спати важко, ходити-болить,короче замучив, в мене таке вперше! І ше й біля грудей, якісь різкі штрики бувають(боюсь щоб зараження крові не було). Може хтось ,щось знає? Йду сьогодні до лікаря.:shutup:

12. Улянка

Улянка Well-Known Member

На минулих вихідних ми з чоловіком були в Ужгороді. На зворотню дорогу у одному з місцевих супермаркетів купували поїсти салатики. Коли запитали у продавця чи салат свіжий, то вона подала знак очима що ні:)Бувають люди а бувають "людишки":)

13. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я колись чула що прикладають смажену цибулину і вона все виягує, але радити точно не буду бо сама не пробувала. Найкраще дійсно якнайшвидше до лікаря сходити

14. Дана

Дана Well-Known Member

В мене раніше були часто "чиряки" і під грудьми були, і дійсно коли він(чиряк) набирає - то такі штрикучі болі. До чиряка приклада мазь Вишневського або іхтіолову мазь, або печену цибулю, цибулину ріжемо навпіл і кладемо на суху сковорідку без жиру, печемо до мягкості і прикладаємо теплу цибулину на чиряк. В вашому теперішньому стані напевно краще не цибулину, а мазі, але спочатку порадьтеся з лікаркою, копреси треба досить часто міняти, щоб скоріше чиряк "вийшов", і ще можна прикладаьти листя алоє.

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Іхтіолова мазь+ мазь Вишневського, прикладають щоб витягнуло все.

16. Цукерочка

В мене також колись дуже часто були чиряки. Якщо ви підете до лікаря, то недавайте його вирізати, вони як правило це роблять без вагань. Дуже добре помагає мед з цибулею, натерти на терці цибулю сиру (як на деруни) і додати меду, а якщо ви накладаєте іхтіолову мазь, то її потрібно тримати не менше як сутку, вона вам по іншому не допоможе. Я б вам радила робити нат.продукт, ще кажуть льон запарювати і прикладати, я пробувала мені нічого не допомогло.
    Біль ужасна, я вам співчуваю. Ви простудились напевно. На майбутнє вам раджу зробити переливання крові, щоб не вискакували далі. А якщо ви замітили щось дуже похоже на черяк і він вас болить, то ви помастіть йодом, день другий і вам зійде.

• Подобається Подобається x 1
  17. Nadin

Nadin Well-Known Member

Дівчатка, дуже дякую за підтримку, і поради. Лікар в мене свій, хороший, і на рахунок різати-погоджуюсь(це останнє).А от переливання крові, це щось мене лякає?

18. Цукерочка

це не є так страшно як звучить. Беруть у вас кров з вени і колять в попу. от і все. штука не приємна, но що робити.

19. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ми мали йти на УЗД до Лотоцької. В четвер дзвонили, думали може випаде так що на тих вихідних сходимо до неї. Ги-ги-ги наївні:):):). Нам назначили на 19 липня! То ше трошки і вже наступне УЗД пора робити буде:)

20. Nadin

Nadin Well-Known Member

Левандівка, а чо ви своїх 5 копійок не вставите, як "человек знающий" могли би щось підкинути,а?

Статус теми:
Закрита.