Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Працювать так неохота сьогоднi...

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Тонус то в матці, так як в м"язах. Вигинається і відчувається дискомфорт.

3. Zoryanazirka

А в Україні з 30х тижнів і до виповнення 3х років дитині вільний :)

4. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата, прошу не звертати на агресивність Нірвани - це така притамана їй властивість вести дискусії. Найкращий варіант це ігнорувати чи не реагувати, бо чим далі, тим більше ця агресивність виливається на особистості і всякого роду оффтоп.

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, в мене це теж часто було! :):);)
    Головне, не трактувати вагітність як хворобу, тоді й народжувати легше.
    Я навіть тягарі (невеликі) піднімала! Головне правильно це робити і все буде добре. І якщо бути активною, то і дитя ліниве не буде. Он у мого малого енергії, як у 6. Мабуть, я трохи переборщила з активністю під час вагітности. :D:D:D

6. Ума

Ума Super Moderator

напевно один раз в мене таке було, бо живіт був як барабан, такий натягнутий. Але я думала, що то я так наїлася :D :D

7. Koza-Dereza

Вже не дражнiться :D

8. Koza-Dereza

I в мене таке буває, така натягнута шкiра що от мало не трiсне, i вродi багато не поїла. Напевно це воно i було.

9. Koza-Dereza

Моя тьотя теж була дуже активна пiд час вагiтностi i тепер каже що її донечка така ж непосида. Може це дiйсно має якесь спiввiдношення. Мда, тодi мiй масiк буде сидiти на диванчику i дивитись мультики, раз таке дiло. А я коло нього/неї :D

10. Zoryanazirka

Мені з моєю активністтю у вихідні бувало нудно, і то тільки 2 дні. Не уявляю собі як то сидіти вдома, хоча коліжанки кажуть як з"являється дитина вже ні про що не думаєш

11. Ума

Ума Super Moderator

коли не прийду в ЖК, а там вагітних так багато. І що неприємно мене вражає, що більшість з них - виглядає як хворі. Тобто вони не є хворі, а поробили з себе якихось хворих! Вигляду ніякого не мають! Не доглянуті!
    Ну, не раз подивишся на них і думаєш, що вагітність - це вже катастрофа. Ну, я все розумію, що токсикози чи ще якійсь проблеми можуть дійсно змарнувати жінку. Але ж не так, як сама жінка себе доведе до такого стану. Бррр!

Тому треба боротися з цим і вводити у "вагітну моду" - моду бути гарними і привабливими! це ж такий чудовий стан, навпаки, здається, що жінка має ще більше можливостей розквітнути :)

• Подобається Подобається x 1
  12. Zoryanazirka

Мій вже давно показує свою активність і вже навчився мене шантажувати :) Як почне барабанити попід ребра - значить погладь мене і говори зі мною :)

13. Zoryanazirka

Добре поки можеш натягнути на себе своє невагітне вбрання, а так в магазинах для вагітних ну таке вже продпють.. таяк для 50 річних жіночок, ну я в мами такі джинси позичити можу..

14. Ума

Ума Super Moderator

:D :D :D :D

а я сьогодні виловила момент, щоб дати татові послухати, як малий легенько зачіпає мене. Чоловік так втішився... я потім його від пуза свого відірвати не могла :D

15. Zoryanazirka

Спочатку дитинка як відчуває "чужі" (інші нід мами) дотики - завмирає - прислуховується. А коли до них звикає то вже барабанить :) Тому як вперше комусь даєш "послухати" то рухи зникають :) Майбутній бабці наприклад

16. Ума

Ума Super Moderator

угу, з одягом дійсно в нас халепа!!

але я здебільшого говорила про те, що жінки такі як молі ходять. Не те, що косметика має бути - природня краса найкраще! Але то має бути краса! А не пів року немальоване волосся. Ну боїшся висвітлювати його знову, то замалюй то біле в свій колір... чи нігті, руки недоглянуті. Обличчя... Та ще й морозу на вулиці немає такого, щоб вже так виглядати.

або ще одна причина - це просто лінь. Ну зранку піде в ЖК. а нашо бути гарною? ну може не встигла, але я не повірю, що не мала часу зачесатися, чи взагалі з масним волоссям...

17. Zoryanazirka

Ну нє макіяж на 8му ранку на аналізи то закруто :) Але помитися, абратися, зачесатися як ритуал, а там вже можна і макіяж робити, вже не на голодний шлунок

18. Ума

Ума Super Moderator

мені трапляються і такі, що й елементарного марафету не наведуть зранку... І хто то придумав на 8год на аналізи? :cool:

тому треба частіше жінкам говорити, що вагітність це не хвороба :)

19. Zoryanazirka

То я постійно всім повторюю - люди я не хвора, я ж не інвалід :) Це нормальний стан жінки.

20. Ума

Ума Super Moderator

Зоряно, це з іншої гілки, але мене цікавить чи під час вагітності Ви теж їсьте суші? Я чомусь остерігаюся сирого м"яса, риби... але може занадто переймаюся цим?

Статус теми:
Закрита.