Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadin

Nadin Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Умо, поділіться найсвіжішими враженнями про пологовий будинок, який саме, які умови і скільки обійшлося. Ви чомусь цю тему обминули, а мамусям дуууже цікаво.:dance: ;) ;) :o :y: :sad: :clapping: :rolleyes:

2. Nadin

Nadin Well-Known Member

А перша у вас хто і скільки рочків? Моїй Анюті 5 років.:D :D :D

3. Nadin

Nadin Well-Known Member

Хто такий модератор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. Julia

Julia Active Member

Дякую, Nadin! Я взагалі-то намагаюсь з дитиною домовитись, щоб ми народжувались на Батальній. :rolleyes: Але таки треба ще когось в медінституті шукати, щоб підстрахуватись.

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Соломійка 2,4 р. Друге десь на січень буде.

6. Мишка

Мишка Загублений

Модератор — человек, который отвечает за соблюдение установленных норм поведения на интернет-ресурсах.
    Модератор (музыка) — приспособление для смягчения звука в музыкальных инструментах.
    Модератор (социология) - человек, проводящий социологические исследования; ведущий фокус-групп

7. Мих

Мих Well-Known Member

Перечитав пару десятків постів.... Серце радується за таких хороших мам....

• Подобається Подобається x 1
  8. Росинка

Росинка Well-Known Member

Дівчата,у мене мала теж завжди на один бік повертається і живіт має форму досить дивну.;)
    А нарухонок Батальної: лікарка казала,що якщо бути родити 25,то встигну до закриття.Тобто вона має працювати принаймі до 29 червня,але точну дату вона не сказала. Сказала лише,що дасть іншого лікаря у мед. інститі,але щось мені боязко йти до лікаря,якого в очі не бачила.
    Доречі,може хтось чув щось про лікарку Євтушенко на Батальній,я в неї родити збираюся.В пиринципі я про неї чула тількі добре,але всяке бува...:ninja:

9. Росинка

Я як лікарку просила мене не різати,вона сказала,що гарантії мені ніхто не дасть і що тількі коли головка буде йти тоді буди видно:чи треба різати мене чи ні:sad: Думаю поріжуть полюбє.
    Хоч я і масажикі роблю і маслом мені так чоловік маже,щоб еластичне була шкіра і вправи роблю,але...

10. Улянка

Улянка Well-Known Member

Мамочки я вас вітаю всіх!!! Як майбутніх так і перш за все вже новоспечених!!!!!!!!!! Міцнющого здоров"ячка вашим найкоханішим чадам!!!!:)

Я теж вже хочу. Ой, як хочу. Тільки 20 тиждень в нас:) В понеділок рвала зубик, бо болів, але зато в винагороду отримала те чого так дооооовго чекала. ВІДЧУЛА РУХИ!!!!:) Ще й так класно, я просто лежала і гладила себе по животику і відчула паралельно за тим рухи малюка. Ніби він теж мене погладив, але зсередини:):):):) Щаслииииивааааа!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  11. Росинка

Це я нарешті розібралася як то вставляти фотки.Тут нам 7 місяців

• Подобається Подобається x 17
  12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ума, я вас теж вiтаю з народженням синочка i бажаю здоров'я, сили i доспаних ночей!

13. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Дiвчата, дуже дякую за привiтання. У нас все нормально, якось справляємось. Далi буде видно. :)

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І в мене так лежав - дупа випирала здіва і копав мене тільки в правий бік! Я все переживала що перевеонувся, але все було супер:) Тетчнко, не переживайте!

15. Ksani

Ksani Well-Known Member

Koza-Dereza, як там Ваше молочко, прибуло? :)

16. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Чи поріжуть ще залежить від лікаря. В рідного брата мого чоловіка (от закрутила;) ) двоє дітей. Ні за першою, ні за другою не різали, хоча при перших пологах були незначні 1-2 тріщини. Роди відбувались на Мечнікова, не знаю в кого.

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Не завжди ріжуть. Я родила в медінституті, не порізали, тільки лікар пригрозив що якщо н наступній потузі не народжу, то буде різати (були трохи проблеми в дитини з серцебиттям). То подіяло, і родила без розрізів і тріщин.

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене те саме було. З бедрами так лишилося. Груди трохи зменшилися, але одяг довелося купувати новий. Особливо прилягаючі сукні довелося коліжанкам із меншими розмірами в бедрах і вище віддати. :)

19. Оля

Оля Well-Known Member

Дівчата, хто народили, або хто в очікуванні, можете собі в підпис на форумі вставити ось такі веселі лінійки. :)

То я для Уми спробувала. :) Правда правильно "моєму" написати не вдається, бо сайт не розпізнає українських букв. :) І відлік робить російською. Але кому сподобалося - тисніть на те "романтик колекшин" і там шукайте розділ "Смешньіе линейки". :)

20. Ума

Ума Super Moderator

Діівчата, ще пару днів зачекайте. Я вже майже дописала повну розповідь про пологи, просто немаю часу все то до купи зібрати. Чоловік у відрядженні і щоденно вимагає писати йому листи з розповідями про синочка і фотками і відео... отак поки йому напишу, то вже на форум не вистачає наснаги :)

Статус теми:
Закрита.