Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Думаю, що від того в вас розлад шлунку, тому матка тонусує. Ви трохки побережіть себе, ранувато вам ще народжувати, хоч би ще 4-5 днів, щоб за 36 перевалило.
    Якби термін був трохи більший я б сказала, що в вас пологи починаються:) Ну, в будб якому випадку все буде добре.

2. Vika

Vika Well-Known Member

от не знаю лякатися чи ні, але МОЯ ЛІНІЄЧКА ВІДСТАЄ на добрий тиждень.:girl_crazy:

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

То заначить треба тішитися!!!! Ви здається від зачаття рахували (чи то не ви?), тоді додавайте 2 тижні - термін в вас 37.4 - цілком ймовірно, що скоро побачите мальоту:)

4. natorella

natorella Well-Known Member

ги, ну катерина, жжош. дитина друга, а прєдрассудкі тє же шо в мам первістків)))))

5. Girljanda

Girljanda New Member

Та не забивайте собі дурньою голову. Вам від того легше не буде! Та й вага ця лише ПРИБЛИЗНА. Ще один плюстого, що я не знала скільки на якому тижні важить моя дитина - спала спокійніше.

6. kati

kati Well-Known Member

ну знаєш, я Сашці в перший тиждень вділа шапку на прогулянку( таку флісову) просто на головку- то потім він мав такі надавлені рубці на головці((...нічого поганого в тому щоб перший місяць вдівати під низ тоненьку шапочку не бачу...
    А доречі, що в тому поганого?

7. Girljanda

Girljanda New Member

Флісові шопочки також є із зовнішнім швом.

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Та мені чоловік теж так говорить, але я трохи "перестрашена" з тим всім, от тому і перепитую, та й ще з термінами купа плутанини, по місячних взагалі виходить на 17 березня, по УЗД 13 квітня:girl_impossible:. А загалом говорять, готуйтеся на кінець березня. От і будь мудра, кому вірити.

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

можа я і не права,але фліс-то здаеться синтетика,я б вже старшій дитинці вдягала таку. є гарні шапочки тепленькі,підшиті мягкою бавовною з швом всередину шапки-приємно і натурально:)

10. Girljanda

Girljanda New Member

То в вас дуже мудрий чоловік![​IMG]

11. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Привіт!!! С радісттю!!! :girl_claping:

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

в мене теж приблизно так :girl_crazy: спочатку ставили срок 9-11 квітня,а зараз каже лікар ,щоб була готова на останні дні березня,що можу родити раніше :girl_impossible:

12. marianast

marianast Well-Known Member

Я сьогодні здала перший "пакет" аналізів в Залізничній лікарні. Досить швидко і оперативно,правда викачали з мене пів літри крові:girl_mad:. Досить чисто там,черги не великі. Я ходила на екскурсію в Сихівську поліклініку - там жахіття просто, неможливо навіть порівнювати. В лікарні розболівся живіт,з правої сторони,видно малюк не хотів аналізи здавати,але по дорозі додому все пройшло.
    Напрягали мене всі,що я з обліком затягую - буду мати неприємності,бо обов'язково треба встати до 12 тижня. Бздури то все. Я прийшла на 16 тижні і все гуд. Питала в лікарки, звичайно,що вона сказала - чим швидше -тим краще. Але вирішувати все одно вагітній.

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А ви вже з лікарем домовлялися? Бо я ще ні, планую піти на наступний тиждень, бо щось відтягую це задоволення.:girl_crazy:

14. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А ми сьогодні були на узд перший раз:girl_dance: В нас все добре, ростемо, сказала Прокопчук, що може бути дівчинка(невже інтуіція мене не підвела?), але то ще неточно.. Термін 12 тижнів, я думала, що менший.. А ще направили мене на той аналіз на вади розвитку. Я в роздумах, робити його чи ні? Лікарка сказала, що обов язково треба зробити. Мені здається, що то буде купу переживань і нічого толкового.. Дівчата, а ви, що порадите? Чи треба робити?

15. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Ні ,ще не домовлялася ,плануємо з чоловіком на наступному тижні піти в ПБ ,подивитися- поцікавитись як там і що ,а на рахунок лікаря...навіть і не знаю,чи варто взагалі домовлятися і як що так -то з ким?:girl_in_dreams:

16. marianast

marianast Well-Known Member

Моя лише запитала чи я буду його робити. Я відмовилась,вона сказала: "Ну і правильно". Яка вам користь з того аналізу? Тим більше він не точний. Наговорять вам всякого наші ескулапи (робота в них така,принаймні так вони її розуміють), а вам ще маля носити і носити... Зайвий стрес . ІМХО

17. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Моя тільки раз запропонувала здати той аналіз,але я відмовилась,сказавши ,що не довіряю тим тестам і настрій псувати собі не хочу-то вона більше за нього не згадувала )))

18. Roxie

Roxie Галицька панянка

Лікарі від приватних лабораторій отримують комісійні, хочуть заробити тому й кажуть, що обовязково.. Я робила і перший раз і другий, щоб заспокоїти свою совість.. В знайомих народилась дитина з тим жахливим синдромом, тому я була налякана.. Але по суті - якщо б у мене результати були погані не знаю чи наважилась би на аборт навіть у такому випадку! Це все ж таки вже є моя дитина, ще ненароджена, але моя! От.. Та й достовірність тих аналізів дуже далека від 100 %... Перший здається 60%, перший і другий здається 80% (виправте мене якщо помилилась..)

19. xdusia

xdusia New Member

Цілком підтримую, також здавала цей тест, більше спереживалась і не впевнена в його доцільності..

20. AlbinaK

AlbinaK Member

І в мене майже так само. Ставлять на 6-13 квітня(по УЗД 6, по календарю 13), але враховуючи, що старша мала народилася на 38 тижні, то можу і в кінці березня :)
    Приймете в компанію ;)

І я ще не домовилась, але вже переживаю, хочу поскорше, бо я в плані термінів людина ненадійна :), краще раніше, щоб вже все попиталася, подивилася і нарешті заспокоїлася. І кульочки вже починаю збирати, а то з малою докуповувала деякі речі прямо перед пологовим (зі схватками в 7-10хв.)

Статус теми:
Закрита.