Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Girljanda

Girljanda New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Точно вам ніхто не скаже. Та й воно вам треба? Мені ніхто не казав яка вага в дитини, а я і не питала. І я ніяк не розумію "норми", що в стільки-то тижнів дитина має важити стільки-то. Все рівно одні дітки народжуються з вагою 3кг, інші - 4,5кг, а на їх здоров"я то не впливає.

2. Ariel

Ariel Well-Known Member

Це точно.Мені на 32 тижні сказали 1900!І якщо доношу до 40,то буде 5000!!
    Народила на 39-40 тижні і малюк важив 3600.

3. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Прийміт і мої вітання !!! Здоров"ячка Вам і синочку !!! Гарно гамайте сісю!!!

4. Yarmila

Yarmila New Member

а що мені казати, мій кажуть на 29тижнів 1600!!!:girl_cool:

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

і вийшов цілий "пшик" з мого хотіння...

6. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А я сьогодні пройшлася по магазинах з твердим наміром купити щось в пологовий для дитинки... І що ви думаєте? Я не те, що нічого не купила, а взагалі розгубилася і не знала, що брати (хоча гілочка "Збираємося в ПБ" повністю прочитана), я за 3 роки вже забула, що одягають новонародженим, тим більше доцю я родила холодною осінню, а тепер припадає на травень. Відповідно і одяг інший.
    Хтось вже щось купував?

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

І я приєднююсь до всіх привітань ВІТАЮ :girl_in_love::d25::girl_in_love:

8. kati

kati Well-Known Member

О, я пів року скупляла лашки в інтернет-магазинах....і шо ви думаєте, коли на днях сіла перебирати що ж в мене є з приданого зрозуміла що на перший місяць взагалі нічого немаю( простих боді з шовчиками наверх, хатніх шапочок, ітд)
    Можу порадити зайти в Пелікан- там є цілий стенд для новонародженних простого трикотажу( дадуть ще і картку майбутньої мами зі знижкою).
    Анфіса( маг. на сихові, думаю ти знаєш) там також можна щось подивитись.
    Все для малят ( в інтерсіті чи на півд.)- також є багато для немовлят і не тільки( і для мам всякі прокладки/підкладки))

9. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

А мені в 32 тижня сказали 2300 !!!!:girl_blush2:

10. марі177

марі177 Well-Known Member

А мені на 32 тижні 2170!Ще трошки і переконаюся чи правда:girl_crazy:

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ото турки.....Як то вони вам рахували? За 8 тижнів по 210 гр. на тиждень (30 гр. в день) ваша дитина мала народитися 3580, що і сталося в результаті:)

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

3700-3900. Я думаю 3800:)
    3900-4000.

12. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Ну то для мене це досить нормально :girl_dance:
    мені не звикати до такого ,старші навіть меньші не були :girl_crazy:
    дякую за підрахунок :girl_curtsey:
    ну дівчата подивимось як буде насправді :d25:

13. марі177

марі177 Well-Known Member

малий в мене народився 3400,ну а 3800 думаю не страшно аби голова велика не була.:xaxa:бо то трохи тяжко а ще потім такі мудрі ростуть:girl_yes2:

14. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

гарні рпечі в "гутен так","міні байт"-якісні дуже і приємні.памятаю як моїй було пару місяців все дивилася,що на новороджених все найгарніше і в кольорах всіх,а на старших вже порозкуповували:)

ой...а нашо в хаті шапочка? тим більше до літа йде...ну поясніть мені,самій цікаво:girl_wink:

15. kati

kati Well-Known Member

ну по-перше, я ж рне пишу що в мене діти в квартирі в шапці будуть ходити))
    По-друге дитинка в березні народиться, а цн ще далеко не літо і під шапку для гуляння я твсе ж вдіватиму спершу тоненьку з шовчиком догори, або ж після купання також щось волосячко просохло.

16. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Дівчата, а розмір одягу який брати 56 самий маленький чи більший і як ідуть розміри шапочок?

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Привіт, дівчата! Приймаєте новеньких в компанію? :girl_claping:Хоч гілку перечитую дуже давно, але не мала змоги дописувати.

18. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А нам сказали на 32 тижні 1800. Це нормальна вага на такий термін? Бо мені здається, що наша ляля трохи замаленька.

19. nattsol

nattsol Well-Known Member

я беру на зріст 62, бо маю передчуття, що малеча народиться немаленькою (я народилась 57см і 3900г, чоловік - 55-56см і 3800г). якщо що, буде на виріст :)
    за шапочки наразі сказати не можу, бо ще не купляли (хіба вже подарували пару штук, але на них розмір не вказаний).
    гадаю, що цілком нормальна:
    ну і УЗД може помилятись як більшу сторону, так і в меншу

Останнє редагування: 2 Березень 2011
  20. Vika

Vika Well-Known Member

щось зі мною твореться незрозуміле. після 8-ми місячних запорів ( вибачайте за подробиці) нині все наоборот , від ранку бігаю в туалет ( вже схудла майже на 1 кг:girl_crazy:). ще й живіт дуже твердіє але не болить. що воно таке?

Статус теми:
Закрита.