Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. vanilia

vanilia Miracles are real

Відповідь: Для майбутніх мам

Мене поки-що на УЗД щитовидки не посилали (до речі, я його за місяць д овагітності робила, але, думаю, вони на це зважати не будуть). Я здаю аналізи в Медісі, бо мені так зручніше, я не маю можливості їздити на Сихів здавати всі аналізи. Так от на цукор (крові) в Медсі норми до 6, там, вроді, інші одиниці вимірювання чи щось таке, не пам.ятаю. Результат аналізу є, наеписано, що в межах норми і вказані ті норми (в мене зараз 6 з норм до 6-ти). Ендокринолога це не хвилювало, вона сказала, що хоче бачити аналізи ЛИШЕ З НАШОЇ ПОЛІКЛІНІКИ. Послала здавати ще раз аналіз. І то тільки в них. А далі йти до свого дільничого ендокринолога (на нього я поки-що не потрапила). А мені лікарка з ЖК счказала піти за підписом д оендокринолога і до кінцуя тижня принести той підпис, аби вона могла мені розписати лікування від підвищення тиску. ТАк то не то, що до кінця того тижня не получилося, я взагалі не знаю доки буду так бігати. При чому, мене туди послали з тиском, а на це ВЗАГАЛІ увагу не звернули, а причіпилися до аналізу, до якого, крім неї, ніхто претензій не мав.
    Сьогодні чоловік пішов за направленням на аналіз від дільничої (сімейний), щоби я хоч тут могла це здати і не їздити знову на Сихів. Розповів їй все, а вона в шоці. Сказала, що навіть якщо би по їхніх показниках в мене було 6, то нічого не означає і це нормально під час вагітності. Сказала прийти до неї, вони мені тиск сама спробує підкорегувати.
    Ми належимо до Сихівського району, а насправді від Сихова ми далеко. Сімейні лікарі сидять в нашому районі, а всі решта - на Сихові. Так що треба кататися кожен раз.

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

А в анс зробили з дитячої і дорослої поліклініки сімейні якісь ))) І там і там - сімейні лікарі сидять. Поруч ходять і хворі люди (навіть бачила кабінет вчора, на якому вивіска, що приймають гарячкуватих хворих) і люди з новонародженими дітками.
    Те саме твориться і в чергах до наших сімейних, щ ов нашому районі знаходяться.
    Одна жінка з малесенькою дитинкою прийшла була, чемно зайняла чергу, а бабка, що сиділа в черзі перед нею, почала причитати, що ходять тут і лізуть без черги. Ця молода мама розплакалася. Вона нікого не чіпала, без черги не йшла, хоча МАЛА НА ЦЕ ПРАВО. Такий бардак останнім часом :sad: Як вийде медсестра і закличе, то повезе, а ні - ну то так і мусять стояти в черзі з хворими.

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Та я власне з Сихова, тому тут і на облік не ставала, після тих переділень лікарів з педіатрів на сімейних і назад- то взагалі зробили дурдом, теоретично, щоб пройти дитині медогляд то треба витратити не один день, і ще дивуються, що ми на ті огляди не ходимо)

3. nattsol

nattsol Well-Known Member

а я поїхала в ендокринологічний диспансер, здала там аналізи крові і сечі на цукор і ацетон (маю багато родичів з діабетом по татовій лінії, то мусили перевірити чи в мене часом цукор не скаче), там же ж лікар мені і підписала той листок обхідний (забула як саме він називається). зрештою, це ваше право іти до будь-якого(!) лікаря. так само я пішла до свого стоматолога в Галдентс, а не бігала по поліклініці і не шукала "їхнього".

4. natorella

natorella Well-Known Member

ти стала на облік в центрі здоров*я жінки? в кого?

5. vanilia

vanilia Miracles are real

А мені сказала медсестра, що мушу лише в поліклініці обійти :) Значить, явно, обдурила вона мене :) Тепер до стоматолога свого піду.

6. nattsol

nattsol Well-Known Member

мені теж таке пробували сказати :) а я ж вумна вредна, в неті знайшла права і обов"язки пацієнта, в тому числі право на
    і зробила все на власний розсуд :)

7. Natalya

Natalya Well-Known Member

В нашій поліклініці усім пишуть "дифузний зоб 1-2 стадії. рекомендації: йодомарин 200"

8. zetta

zetta Well-Known Member

ще ранiше, рокiв зо три назад нашу полiклiнiку перевели на сiмейну.... прийшли ми з донею до педiатра, а вона вже сiмейна... ну значить сидимо в неi, заходить бабка передае папiрець ...а лiкарка каже до мене - я все життя працюю педiатром, а зараз повинна назначити дозу наркотикiв онкохворому, як я то маю зробити?
    я якось скачала плаксиве кiно, спецiально зайшла подивилась шо там дiвчата радять з мелодрам... ну сiли дивитись, нiц не плакалось чогось )) чоловiк бiльше був пiд враженням. шось все навпаки робиться, а от сама себе то в двi секунди можу накрутити

Останнє редагування: 25 Лютий 2011
  9. vernata

vernata New Member

Читаю, ну точно про мене, я тепер можу рознервуватися з будь-якої дрібниці. Бідний мій чоловік, йому доводиться не лише це терпіти, а ще й слова якісь добрі знаходити.

10. марі177

марі177 Well-Known Member

вчора Прокопчук поставила термін скоріше на два тижні :girl_claping:то мені цієї ночі приснилося що в мене води відходять,а в мене навіть дитині нічого не зібрано і не випрано:eek:я зранку зірвалася і давай все прати і перескладувати.ну зовсім я ще не готова.:girl_nea:на завтра буде купа роботи:ed4d70def841dc74b57

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

зустріла знайому свою вчора...
    ну,звичайно:"тьху-тьху,які ви вже кругленькі! і коли вже? а кого чекаєте?"
    - "не скажу,секрет:)"
    - "Певно,дівчинку!"
    - "??? так паскудно виглядаю?"
    - "таа.... я такого не казала..."
    і такий дурний характер маю,що того одного речення мені було досить,щоб зіпсувати настрій на решту вечора...:sad:
    а до того він був досить гарний,бо були в лікаря,і дуже мене втішило,що він навіть не заїкався про лягання в лікарню:)
    бо в ЖК сказала мені,що після 40-го тижня будуть класти,бо то "перенос"...

12. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

не звертай увагу на таке ,ще трішечкі і будеш тримати лялю на руках ,а це -сама більша радість !!!:girl_in_love: я вже не дочекаюся своїх 40 тижнів:girl_flag_of_truce:
    в моїх знайомих то теж перше питання,навдь як що не дуже спілкуємось і тема діточок для них не актуальна ...є навіть такі що в неті в друзях стоять ,сто років не бачились і стількі ж не спілкувались взагалі по будь яких темах,але десь через когось почули що вагітна і відразу повспливали з питаннями "а чи то правда і кого чекаємо? ",а після відповіді спілкування верталося до попереднього -т.є.ніякого :d23:

13. Ташка

Ташка New Member

Ото й справді гормони....
    Я б на вашому місці тішилася пузяньком.... Поговорила б з малечею, потішилася б штовханцям....
    МО так кажу, що в самої гормонів тих не видко..... Спокійно себе веду і гарно почуваюсь. Зате чоловікові передалося )))) Каже, що сьогодні снилася йому наша кнопа. Тільки-но народилася (та ще й пологи були вдома) і вже вміє ходити й "мама", "тато" казати :girl_claping:
    Я все що могла, то тільки запитати: чи правильно маму й тата розрізняла.... насміялась досхочу.... отакий в нас татко :girl_haha: :girl_cool:

14. марі177

марі177 Well-Known Member

а мені псували настрій іншим:ти так гарно виглядаєш,певно в тебе хлопчик.(і дарма я тицяла в якийсь маленький прищик на обличчі і казала як я змінилася)так що не завжди залежить від зовнішнього вигляду стать дитини.:girl_in_dreams:

15. Rosynka

в мене тепер період під девізом"как дєла? - єщьо нє раділа:haha:"

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

тому я й не поширююся дуже про це,хіба найближчим сказала,ну,а якщо вони комусь,то хай вже...
    принаймі,з тих,кому я особисто не повідомляла,ніхто ще такого не питався:)
    хай народиться мацьопчик щасливо,тоді вже,мабуть,не буду в партизана бавитись:)))

16. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

це точно...коли ходила вагітна два перші рази ,то мене теж доставали всі що буде хлопчик бо я майже не змінилася...а народилися донечки :girl_haha:

17. Rosynka

таке мені постійно на роботі говорили,поки не пішла в декрет:)
    правда,я тоді все-таки ще на дівчинку сподівалася,але гарно виглядати теж не проти була:)

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Мені зараз всі знайомі кажуть, як я гарно виглядаю:) Але то й казати не треба, бо перший раз за останні 5 років не випадає волосся жмутками, нема прищиків і навіть шкіра стала кращого кольору. Чекаємо дівчинку:)
    А оті питання дальокіх родствєнніков:8: В мене є сестра троюрідна, то типове повідомлення від неї виглядає так(граматика і пунктуація збережені)))): "привіт шо робиш як справи ше не вагітна а коли коли приїдеш в село":girl_crazy:

19. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Я зі своїми хлопцями мала сильну пігментацію по всьому тілу, а з донею - зовсім під час вагітності не змінилась:))

20. VERO

VERO Well-Known Member

Я малого народила в 42 тижні без 3 дні і ніхто нас нікуди не клав, і не був перенос. Тільки лікар казав навідуватись, щоб сердечко послухати і переконатися, що з дитям все добре. А в лікарні лежати і нічого не робити... Так можна довго на пологи чекати. Вдома все робота знайдеться. Після повних 42 тижні треба вже з лікарями радитись, а до того вам ще далеко.

Статус теми:
Закрита.