Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. apelsyn

apelsyn New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ото ми дівчата вже з помічниками:girl_claping:

2. Yarmila

Yarmila New Member

а мій синуля так сильно вовтузився в животі що живіт весь трясся! і потім затих... я злакалась дуже... але тепер все нормально штурхається як завжди))):connie_pull-pigtail

3. марі177

марі177 Well-Known Member

УРА!може ще хтось відгукнеться а то я думала що тільки я така:blush:

4. loreniya

loreniya Well-Known Member

дівчата, підкажіть будь ласка може хтось знає який роддом "миють" в травні? подруга народжує і не знає графіку, бо мені малий не дасть почитати гілочку, вже он відкрив духовку і лізе туди!!!!!!!!!!!!

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

хіба Батальну, та й то дівчатка пишуть, що це буде робитися по поверхах. Мед, Мечнікова та Джамбула- в цей час не закриваються.

6. VERO

VERO Well-Known Member

А мій синочок (поки що одиначок) видає нові "перли". На початку вагітності казав, що в нього в животику теж є ляля. Взяли його з нами на УЗД, показали лялю, запропонували теж йому зробити, щоб на його лялю подивитися. То вже тепер лялі в нього нема. Але дуже переймається маминим животиком. Кожного разу, коли переодягаюсь і побачить животик біжить цьомати з словами: "Ой, а яка ляля вже гарна, я її так дуже-дуже люблю". Хоча цього йому ніхто не говорив. А сьогодні я зігнулася, щоб зробити сніжку, а він каже, щоб я не нахилялась, бо лялю поламаю. Ввечері намагаюсь хоч інколи відправити спати з татком, бо без мами- проблема. І пояснюю, що лялю треба буде теж поколисати і спати покласти. Мій синок видав: "Ти купи лялі якусь коляску і я її сам заколишу, а ти підеш зі мною спати". В магазині з дитячим одягом зносить мені все підряд для малих діток, бо що лялі одягнемо на ножки, а ще їй памперси треба... Але найголовніше, що як ляля народиться, то ми зразу їдемо з нею на море... От такі в нас плани.

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

Ми були на УЗД сьогодні (подарунок чоловіку на ДН)!:girl_spruce_up: Нам уже 13-14 тижнів, казали, що ляля росте з характером, бо часто показувала попу і дуже вовтузилася:). З дитинкою все добре, а завтра ще треба піти здати аналізи на вади (хто здавав, скажіть, що там будуть робити). А ще більша імовірність, що у нас дівчинка буде, так сказала лікарка, але то ще не точно. Отак;)

8. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

будуть брати кров з вени :girl_yes2:

щось в мене останнім часом твердне живіт, а ще й малеча так всілася, підперла ребро, що лежати важко :girl_nea: .......не говорю вже про нормальний сон. Надіюсь то скоро пройде:girl_yes:

9. xdusia

xdusia New Member

Ми здавали такий аналіз, беруть кров з вени. Правда тепер я незнаю чи ми з наступною вагітністю проходили б його.

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

А що таке? Де Ви здавали?

11. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я вчора теж здавала.Заплатила 150 грн за те,щоб знов зайвий раз понервуватись..

12. Левицька

Левицька New Member

якщо результати будуть відрізнятися від норми, то 150 гривнями не відбудешся...
    Я би теж не здавала, вже писали ми про ті тести декілька сторінок вище. А тепер мені вже треба здавати тест і в 17 тижнів - трьохрівневий, аби переконатися, що все гаразд (точніше, щоб лікарі не чіплялись і дали спокійно жити)).
    А у мене знов ацетон, правда зовсім мало +1, коли вже той токсикоз перестане мене мучити... а ще живіт тягне, трошки страшно.

13. xdusia

xdusia New Member

Ми здавали в Інтерсоно. Спершу цей тест на вади розвитку а через півтора тижня після нього йде узі. Це були суцільні 2 тижні нервів поки не отримали остаточного результату. Так от в нас один показник був в нормі інший занижений, що вже заставило переживати. Ледве дочекавшись узі, лікарка сказала що все гаразд і хвилюватись немає чого оскільки комірцевий простір дитинки в нормі, і візуалізуються носові кісточки. Значить немає ніяких вад і все гаразд. Але сказала шо оскільки один показник трохи занижений то вони ше проведуть розрахунок ризику дитинки з вадами. Це ше 2 дні нервів. І в результаті в нас все тьфу-тьфу добре, результат негативний, тобто 1 до 9500 що є нормою для нашого віку. Але на роздруківці вже в самому низу пише : Негативний результат скринінгу не виключає можливості народження дитини із синдромом Дауна чи вадами невральної трубки,оскільки він не є діагнозом патологій плоду.

Я розумію шо вони себе цим реченням перестраховують. Але для чого тоді проводити цей тест? Якшо він по перше не виключає можливості народження хворої дитинки, а по друге як вже тут хтось писав, навіть у випадку такої Богом даної дитинки ти вже не будеш вбивати її.

А нерви це забирає і в тебе і в твого малюка.

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я якраз трьхрівневий і здала (в попередньому один показник занижений)Результат буде на наступному тижні і переживаю,що знов буде якесь відхилення.Заспокоюю себе тим,що одразу і на УЗД підемо,там вже нам все розкажуть і покажуть :)

15. Левицька

Левицька New Member

я якось за тести не переживала, але коли вже лежала на узі, то мене аж трясло, добре, що лікар все показала, комірцевий простір поміряла, я на власні очі роздивилась ті всі кісточки, ручки, ніжки, серце.

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Все, останній день на роботі.і радісно і сумно якось.за пару років дуже прив"язалась до кількох співробітників.але тішу себе, що скоро відпочину, бо втомлююсь страшенно!ввечері як не полежу на мячику, то взагалі як побита!

17. Левицька

Левицька New Member

то я вже на лінієчці роздивилась)
    якби я знала, що таке буде, одразу ж би пішла на те узд, там хоч все зрозуміло.

18. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Про нормальний сон тільки мрію. Відлежала всі боки, коли хочу повернутись, то копчик болить, на спині лежу - малюк дуже товчеться.

Ребра мені ще не підпирає. Товчеться всюди, ще положення не закріпилось. Буває так розтанцюється, що в мене враження ніби я прес качала.

Ще згадала. Лікар мені запропонувала піти до генетика. Я відмовилась. Що може толкового розказати генетик? Хтось був у генетика?

19. katamaranka

katamaranka New Member

привіт всім!я на 19 тижні, малюк так вовтузиться, можливо я щось не так роблю?!

20. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Привіт!!!:girl_yes: Легкої вагітності!!!
    ну та а що йому ще робити?:girl_wink: розминається дитинка))) у мене зараз місця мабудь меньше для малюка стало так він більше випирає ніжками та ручками ...смішно так -бугорки по животу піднімаються:girl_haha:

Статус теми:
Закрита.