Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюнчик

Олюнчик New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

були на УЗД. Все в нас добре, ростем як за книжкою. Два великі хлопчики, як сказала пані дохтор - чого б їм бути маленькими, подивіться на татка. Я так сміялась, а татусь наш такий гордий сидів:girl_haha:

2. apelsyn

apelsyn New Member

Ой, вибачаюсь, що мене так довго не було..
    Вагітність друга. Старшому 12. Я вже так прислухаюсь і не чую.. Хвилююся трохи.

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я зараз помічаю, що коли вночі повертаюсь на інший бік, то мацьопа теж повертається і вмощується.так цікаво!
    Мені ще три дні на роботі.не можу дочекатись, коли нормально буду висиплятись!(просто моя лікарка якось дивно рахує і нарахувала мені з понеділка вже 30 тиждень :girl_claping: ) а я й не протестую))

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Від місячних рахує.

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ой, витягла вчора мамину "вагітну книжку" 1974 року випуску. Так насміялась. Радять міняти білизну не рідше ніж раз на два дні:biggrin: Зато дуже багато сторінок присвячео гімнастиці вагітних. Ще дуже багато написано про безболісні пологи, що головне психологічна підготовка і тоді все буде дуже легко.

Дуже цікавав версія підрахунку дня пологів. Треба до того дня коли відчули перші рухи малятка додати 20 тижнів і буде вам дата пологів (а тим у кого не перші пологи, то треба додавати 22 тижні).

6. Vika

Vika Well-Known Member

мені теж на узд трохи термін збільшмли. я казала 32 і 2 дні а він що повних 33. так що моя лінієчка відстає. вчора так тверднув живіт що я аж подумала що пора бритися.:girl_wink:. йду сьогодні по халатик і ще всяке до роддому( хай лежить)

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

мені мама теж так порахувала:)
    то я би вже як мінімум тиждень мала бути мамою:)
    але малеча наша,певно,має трохи інші розрахунки...
    ще би з мамою поділився,партизан малий:girl_tender:

8. марі177

марі177 Well-Known Member

мені дуже приємно,що нас вже двоє.І в мене старшому 12.:girl_claping:

9. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Поздавала в поліклініці сьогодні всі аналізи і відправили мене вже в декрет:girl_claping:

мені так само нарахували :girl_haha:

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Супер!!скоро відпочиватимемо!чи ти вже від сьогодні?

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та то одне і теж. Вагітність триває 266 днів або 38 тижнів - від овуляції до пологів. Але точно коли О відбулася лікар не може знати - тому рахують від місячних, так як приблизно О відбувається через 2 тижні після М. Тому цих 2 тижні додають і виходить 40 тижнів, хоч насправді то одне і теж. ПРосто на момент затримки ви вагітні не 2 тижні, а ніби 4 тижні. Якщо ви рахуєте від овуляції, то ви народите по своїх підрахунках в 38 тижнів, а не в 40.

12. nattsol

nattsol Well-Known Member

моя зате в обмінці в графі ПДП замість 5 травня написала 16-е :girl_crazy:

13. Олюнчик

Олюнчик New Member

А я накінець-то пройшла медогляд. Трохи злилась, бо: по-перше, то шо ти вагітна нікого в черзі до окуліста-лора-хірурга і т.д. не обходить, хоч на дверях пише що вагітні обслуговуються позачергово; по-друге, терапевт мій виявилось що приймає в дитячій. Прийшла туди, а це не її зміна, прийшла в її зміну - вона на лікарняному, та що її заміняє просто хлопнула печатку, і на тому всьо (а я потратила на то цілий день, бо в черзі сиділа два рази.) І взагалі, навіщо той медогляд? Один окуліст мені перевірив зір, всі решта - просто ставили штампики.

14. Maksutka

стикнулась тоже з тим самим :girl_sad:
    мене всі лікарі перевіряли, аж дивно було :girl_wink:
    мені чомусь рахували по першому УЗД , бо по місячних взагалі вже 31 тиждень:connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 16 Лютий 2011
  15. Virginia

Virginia Well-Known Member

Цікаво... це лікар так рахував???

16. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

То вже троє:girl_wink:
    Бо в мене старшої доньки теж 12 років:girl_blum:

17. Maksutka

малеча мені так підперла ребро з правої сторони, що неможливо сидіти так болить!

18. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

в мене теж така плутанина.по першому УЗД в 5 тижнів термін такий як в лініїчкі,лікар рахує на тиждень більше ,а сьогодні на УЗД ходила -показує 33-34 :eek:
    чому вірити:8:

19. agresia

agresia New Member

Зіштовхнулась з тією ж самою проблемою,десь на такому ж терміні як у Вас.Зараз у мене 34 тиждень і ребро болить все більше.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:Мабуть через те що малеча виросла:girl_flag_of_truce:

20. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Мене іноді так копає, що сльози виступають, а болить так, що приходиться ставати рачки на коліна, живіт тоді опускається і малеча приймає інше положення. А ще як дуже сильно б"ється, то чоловік кладе руку і дитина зразу заспокоюється (напевно відчуває, що це не мамина рука).

Статус теми:
Закрита.