Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ВІТАЮ! Здоров'ячка дитинці і мамі. Який то гарний день вибрала собі дитинка, щоб порадувати батьків.

2. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

На такому терміні відчувала легкі рухи тільки інколи,в більшості коли лягала і клала руку на живіт,а вот на УЗД коли ходила,то було видно що як шило крутится.
    Дуже чути стало десь після 24-25 тижня,а зараз вдень може рухатись дууже повільно і не часто ,а вот вночи зато живіт ходуном ходе.....вот і думаю чи не буде в нього такий режим як народиться???:girl_in_dreams:

3. vernata

vernata New Member

Вітаю! Така гарна новина, в мене а ж настрій піднявся.

4. siriuska

siriuska Member

Із щирими сльозами на очах вітаю тебе і твою сімю Ірино(ханні),ростіть здоровенькі,і гамайте смачно цицю.Ти Іра молодчинка,роди напевне в тебе пройшли легко і без ускладнень,тобто так як ти себе настроїла.

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Дівчата,а може хтось знає,як роди пройшли,як Іра і дитинка?

5. Рибка

Рибка Well-Known Member

Вітаю мамусю! Здоров"ячка, міцних ночей і багато молочка!

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

і я вітаю Hanny і маненьке дівчатко! гарно рости і тішити рідних!

7. negnajak

negnajak New Member

Приєднююсь до вітань для Hanny, нехай маленьке янголятко росте на радість батькам:d25:

8. kati

kati Well-Known Member

я з двома тільки на 20 тижні почала чути рухи....то все індивідуально напевне.
    І ні першого разу ні зараз не має такого щоб там революція була)))) Рухи є,звісно, але щоб там по ребрах копався чи ше якось бушував то ні. Спркійненьки в мене хлопчики...в животиках, зате потім відігруються:)))

Вітаю Hanny, оце так подаруночок!!!!

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

о,я дуже сподіваюся,що в нас буде навпаки,бо зараз малеча так футболить,що мало стіл не підіймає,то,може,потім буде спокійною дитинкою:)

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В мене Настюха була в пузіку непосидою,така і зараз.А тепер і малявочка,ще ж зовсім мацьпа,а як дасть копнячка,то за живіт хапаюсь.Буде два малих шила дома :)

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ірусь, вітаю з донечкою!нехай росте велика-велика, чемна-чемна і здорова-здорова!!
    А моє таке враження що не спить!чую рухи постійно майже))тішу себе що потім то буде дуже чемна і тиха дитинка)

12. zetta

zetta Well-Known Member

ура нас дiвах стало бiльше )) Ханнi вiтаю з народженням донечки. Ростiть здоровенькi!

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

І я щиро вітаю Hanny з такою приємною подією. Народився плід їхнього з чоловіком кохання. Як прекрасно! Бажаю всього доброго, а головне здоровячка малечі та мамочці :girl_in_love:

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

Приєднусь до вітань! Hanny нехай Ваше малятко росте на радість усій Вашій родині!!!

Мені ще майже місяць, сумку зібрала, і от тепер вперше чогось моментами стає лячно... дівчата, хто народжував, правда ж це не так і боляче ? і пологи - це зовсім не страшно?

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Правда, що це не страшно, хоч і боляче, але ту біль ви забудете як тільки побачите малечу. Ви маєте час, настройтеся, що пологи - праця: важка, часами нестерпна, але яку потрібно виконати, бо це природньо і природа все продумала, вам слід тільки слухати себе і мислити "позитивно". А біль - це просто мяз розтягується, от воноі болить. Вашій дитинці в той час буде набагато складніше ніж вам, і ви маєте допомогти їй, зробити все що від вас залежить, щоб вона гарненько народилася:) Думайте під час пологів про дитинку, розмовляйте з нею і все буде добре.

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

Чому не можна натиснути одразу 10 чи 100 раз "Дякую!" ??? Дякую, за підтримку!!! Вже трохи полегшало ))) Скачала собі книжку Комаровського - помаленьку підчитую - трохи заспокоює і гарно піднімає настрій )))

17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Майбутні Матусі!!! Я вітаю Вас з днем Св.Валентина :give_rose::give_rose::give_rose: хочу Вам побажати кохання, здорових діточок, легких пологів щоб ваші діточки були здорові і ви були щасливі.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Розділ, де йдеться про ГВ краще пропустіть:) почитайте про харчування малюків тут на ДП, це вам буде найнеобхідніше, повірте. А по Комаровському - температура 18-20 і зволоження/провітрювання - це впринципі все, якщо коротко:)

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я маю великого мячика!!вчора вже лежала на ньому, нині зарядку з ним робила!файна забавка)))правда кіт від нього шугається і підозріло дивиться на свої маленькі мячики :girl_haha:

20. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Все залежить від того, як ви себе настроїте. Будете боятися, то і біль буде сильніше. Це природній процес і не все так страшно. Прочитайте книгу Грентлі Дік-Рід "Роди без страху" і ви на пологи почнете дивитися зовсім з іншої сторони. У вас ще є час, щоб позитивно налаштувати себе.

Статус теми:
Закрита.