Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Жінка при чоловікові поводить себе дисциплінованіше і нікотра не буде кричати при болях:"А щоб він тобі відсох!" ;) Навпаки - триматиме чоловіка за руку для підтримки. :)

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ну, на всякий випадок буду тримати кулаки за Уму... Не кожного дня таке... За всю історію віртуального світу, це мабуть перший такий випадок :) Може хакером буде, коли виросте? :rolleyes:

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Пологи он-лайн :)

ще б фото були відразу з пологового

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Сьогодні, пропоную "за всю малечу світу!"

• Подобається Подобається x 2
  5. Drimka

Drimka Well-Known Member

Ну, на Батальній я не знаю чи ми їй чимось допоможемо (для того є чоловік і лікар), але морально підтримати і помолитись за легкі і швидкі Умині пологи може кожен, там де він є зараз. Навіть якщо вона зараз не народжує, це їй точно не зашкодить ;).

6. Капітан

Капітан Well-Known Member

Випити?

7. Ума

Ума Super Moderator

прикольно, Ви так всі мене підтримали :):)

а я от на роботі нині... ніц не сталося за ніч, хоча сни мені снилися ну дуже реальні - хоч і не пологи, але переконання лікарів мене в тому, що я вже на порозі...

зранку проснулася, глянула на свій спокійний животик і буджу чоловіка, а він мені каже, в тебе такий вираз лиця, ніби ти в лотерею програла :)

Отак-то.

і що то вчора було? певно просто сильний тонус... Але я хотіла до червня доносити, тому вже з сьогоднішнього дня буду приймати якісь міри. На далі буде актуальна ситуація, що якщо мене не має на форумі більше доби, то я в пологовому :)

Дякую усім за таку оперативну підтримку!

З днем дитини усіх! :)

п.с. щось в мене нет кепсько нині працює

• Подобається Подобається x 1
  8. Julia

Julia Active Member

Моя лікар каже, що при бажанні викликати перейми треба інтенсивно мити підлоги))) А як свої помиєш - йти мити сусідам))))

9. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

і так в цілому будинку, як мін. 10 поверхівці)))) В день пологів я мила панелі в коридорі після ремонту... квіти пересаждувала... бігала по магазинах... Загалом, все як завжди ... Віддано вірила, що коли багато рухатись - легко родиш, от я все літо намотувала км, брала активну участь в ремонті (не фізично, а домовитись-вибрати-купити)... Добігалась....

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я твердо вiрю у те що треба слухати своє тiло. Замучилась - полежи, маєш енергiю - гуляй. Я наприклад вчора i сьогоднi маю енергiю. Зараз готую iнгрiдiєнти на салат Олiв'є :D Потiм пiду в парк почитаю книжку. Надiюсь що до родiв її дочитаю.
    У мене доречi вчора в парку була ситуацiя. Може я собi придумала, а може i нi. Значить сижу на лавцi вздовж алеї, читаю книжку. Лавок свобiдних купа ... Якийсь пацан молодий, мого вiку скорiш за все питається чи можна присiсти. Лавка велика, я кажу що можна. Вiн не виглядав п'яним але якимсь дивним... може обкуреним. Сидiв сидiв просто так... дивився в рiзнi сторони, трiпав ногою зрiдка... Ну, я то що, я читаю, побалакала по телефону. Пройшло десь 30 хв. Напроти через клумбу була велика група людей що мали пiк-нiк, з дiтьми i калясками, i бiльше так нiкого, тiльки прохожi вздовж алеї. Але зовсiм мало людей. Отже та група стала збиратись i iти з їхнього обiду. Тут мiй сусiд по лавцi почав трiпатись i сiпатись ще бiльше, дивитись по сторонам. Коротше, на мiй погляд дивно себе вести. Я щодо таких речей є дуже уважна, у мене було пару неприємних випадкiв де спасла мене моя iнтуїцiя. Отже i тут я вирiшила довiритись їй. Як тiльки тi люди почали вiходити, я теж спакувала свою сумку i пiшла з тої лавки. I що ви думаєте??? Той пацан пiдвiвся i пiшов геть у другу сторону як тiльки я пiдвелась i пiшла!!! Може це i спiвпадiння, але не знаю. Береженого Бог береже. Ще на щастя я побачила що стояли прямо у парку двi полiцейськi машини, якi з моєї лавки не було видно.
    От такi неприємнi вiдчуття я пережила вчора. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, на мій погляд, то це залежить від жінки. Є такі, що все життя думають, що їм досі 8 років.

12. Ksani

Ksani Well-Known Member

Побачила в газеті рекламу засобу "від діареї". Там пронос охаректеризували як "різкий переймоподібний біль". Воно!:)

13. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата, в списку того, що треба взяти в пологовий є постіль. А які там подушки? в мене всі наволочки 50х70. Сумінваюся я що там такого ж розміру... і де взяти інші? треба в бабці попитатися...

і ще одне, як зараз в пологових з клізмами і передпологовою підготовкою одного місця? голять там? :ireful1:

говорила зі своєю лікаркою, то вона сказала, що це були фальшиві перейми в мене - перейми Брекстона-Хікса. Сказала, що це нормально, це мене натренує і підготує до реальних пологів. А відрізнити їх просто - справжні перейми мають чітку періодичність і не зникають, якщо жінка міняє позу чи положення.
    ще сказала, що якщо перейми почнуться з відходженням вод, то варто налаштуватися на сильні перейми одразу, в такому випадку рідко бувають перейми по наростаючій - від непомітних до дуже важких. Стандартно - одразу сильно і боляче...:beee:

14. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

все індивідуально.... в мене відійшли спочатку води, потім перейми почалися... не сказала б що дуже боляче до 6-7 см відкривалося...

15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я теж таке чула. :) I ще вичитала що м'язи якi спричиняють спазми пiд час поносу є тими самими м'язами що помагають матцi виштовхувати дитину.

16. Оля

Оля Well-Known Member

І що, Ви думаєте, що то якийсь маньяк був?:eek:

17. Ksani

Ksani Well-Known Member

нє, у мене теж було по наростаючій. Такі ми з Аскорбінкою нестандартні :)

Постіль рік тому не вимагали, але мені на ранок після пологів довелося міняти простирадло, майте наувазі. Подушки там середні, напевно 50на70 і є.
    я не чула, щоб щось змінилося.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Підготуйтеся самостійно і завчасно (по обом пунктам). Я ТАК на призивному постригся, що у войску вже місяць було неактуально, а інші в карантіні були обскубані тупими ручними "машинками".

19. Ksani

Ksani Well-Known Member

Ми як приїхали в пологовий, то перше моє питання було: де у вас туалет? а потім сама просила клізму:)

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в мене води відійшли і ніяких перйм небуло. В кожного індивідуально.

Статус теми:
Закрита.