Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ну і для чого?..

2. Halina

Halina Well-Known Member

Для того, щоб бачити що ростемо. Бо я з тим токсикозом втратила 5-6 кг. Тепер хочу бачити, що збільшується вага, тоді мені спокійніше буде.

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А я люблю ставати на ваги і бачити як ми ростемо. Взагалі, я звикла контролювати свою вагу - до вагітності я тішилась зменшенням ваги, тепер мене тішить підйом ваги. Не бачу нічого поганого, щоб жінка мала вдома ваги.

4. negnajak

negnajak New Member

я теж купила вагу, але через те, що моя лікарка шось ніяк не може мене зважити нормально. Я перед тим як іти до неї завжди важусь, бо в неї я чомусь завжди легша на 3-4 кг.:eek:

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я купила ваги і теж бачу як ми інтенсивно ростемо, а коли був токсикоз, то худали...
    а ще чоловік зараз на дієті, то він там частіше за мене:)

6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ми з донечкою вже вдома, гамаєм цицю. Дякую за вітання :) .
    В ПБ бачились з Рибкою, приємно було познайомитись :) .
    Усім пузатикам бажаю гарної вагітності і легких пологів. І дякую за приємну компанію у цій гілочці :) .

7. vanilia

vanilia Miracles are real

А його холодним треба пити чи гарячим? :) Бо я вичитала десь, що котрийсь з них піднімає тиск, а котрийсь - опускає. Мені треба такий, аби опускав )) От тільки не пам.ятаю котрий то :)
    Я якось зовсім забула за зелений чай.. А даремно :)

8. Vika

Vika Well-Known Member

була сьогодні на узд. все добре, хлопчик.не маленький, казав що до 4 кг дотягне, а більше не повинен. в 37 тижнів зніме шви, тай можна родити:girl_in_dreams:

9. natorella

natorella Well-Known Member

мені тож на 40 тижні казали 3,8
    а родився 4,3
    )))))

10. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Вітаю !!! А я на слід.тижні на УЗД іду ,сподіваюсь малюк покаже стать ..бо минулого разу закрив і не показав .

11. vernata

vernata New Member

Я завжди п"ю гарячим, просто я так люблю, а от як це впливає на тиск - не знаю, ніколи не міряла, але проблем не відчуваю.

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

Я люблю з додаванням фруктів, купую собі "Флірт" від фірми "Тесс".

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

Купила сьогодні ліфчик для вагітних і годуючих, типу 2 в 1... ну і ціни, я вам скажу... я купила майже найдешевший (за 200грн) і то просто кусок тканини + нитка + гачки + картонна упаковка:) Були такі типу маєчки по 300-400грн:eek:
    Була в лікарки, розказувала про те що в мене з грудей тече, то вона казала, що це добре:)

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, хотіла запитати: А вагітним можна у сауну?:girl_blush2:

14. Virginia

Вагітним взагалі перегріватись не можна... думаю, що не варто

15. Hanny

Hanny Active Member

При пологовому на Мечнікова продають такі і досить непоганої якості за 38 грн, а на Південному бачила польської фірми за 80, то вже з квітуйочками , ажурні!!! Я собі купила один такий для годування, а решта спортивні топи-футболки щоб вдома ходити!!!

16. Virginia

А я купила в "9 місяців".... капєц! Але хоч зручно мені вже...

17. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

На Краківському бачила від 30 до 50 грн -трішкі відрізняються між собою тканиною.Без особих наворотів і не ажурні-зовсім прості,не парадні і дааалеко не сексі.....але з гачочками і все відкривається як положено.

18. kati

kati Well-Known Member

в мазеккеа за 360 грн набір з двох кольорів

19. Katrine

Katrine Member

на Батальній медсестри теж по палатах розносять, вони такі досить простенькі, але народ на початки собі купує.

20. viktoria

viktoria Well-Known Member

Лучше для беременных баня русская (влажная). Я ходила в баню со всеми тремя беременностями. Более регулярно со второй и я думаю, что у меня роды были легкими благодаря этому в том числе.

Статус теми:
Закрита.