Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Для майбутніх мам

ну так, але на всі планові УЗД я ходила, всякі кров/сечу теж здавала, тому знала що в нас з дитинкою все гаразд. А оті складні аналізи(які насправді повидумували аби заробити гроші) навіть не думала здавати - який би там не був результат, для мене це нічого б не змінило - дитинку б народжувала при любих розкладах, а зайве хвилювання вагітним не бажане, тим більше що я тим аналізам не довіряю!

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

ну взагалі лікарі переважно скеровують якраз в р-ні 12 тижня!

2. Левицька

Левицька New Member

а ще грошей...
    я змушена була здавати, бо потрапила спочатку на облік до трохи слабої на голову лікарки, здавала все!
    теж показники були занижені, ХГЛ теж нижче норми. Сьогодні була в Лотоцької на УЗД, то вона сказала, що останні 2 тижні майже всі з заниженими приходять - скоріш за все погані реактиви в лаболаторії.
    Звичайно, треба вже радитися зі спеціалістом, щоб не накручувати себе і не переживати, але краще їх взагалі не здавати. І ще в мене перед очима ситуація, що склалася буквально 2 місяці тому - на роботі у співробітниці результати тих аналізів підтвердилися. Страшно...
    Я вже не знаю, як з тих аналізів виплутатися - чоловік за аналізи, в нас перша вагітність завмерла, то переживає. Якщо ніхто не примушує і загрози немає, то аналізи робити не треба!!

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

не усі лікарі їх самі розуміють! Треба йти вже до перевірених генетиків, звичайно, якщо лікар не заспокоїть і не скаже, що то пусте і все в нормі!

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

тю, страшнувато то на 36-37)))

4. Girljanda

Girljanda New Member

Я ходила в 12чи 14 тижнів, наступне було в 22. Раніше 12 не рекомендують, бо і так толком нічого вам не скажуть.

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Ну напевно вам все рівно треба той декретний, бо мають вам якісь таки гроші дати...То можливо дівчата які не працюють знають... Перше УЗД радять не раніше 12-13 тижднів.

Та вони то кажуть робити, але самі не ходять ті аналізи робити...Як на мене то ті тести є дуже сумнівними. Подивіться як там міняються одиниці по тижднях...маю на увазі, шо треба знати точний термін, а його не знає ніхто....і ше там є багато факторів які впливають на цей аналіз: їжа, фізичне навантаження...
    Та й взагалі, якшо вам скажуть, шо пагані аналізи, ніхто не скаже, шо дитина народиться з вадами...скажуть, шо може народитися з вадами...а ви будете до кінця вагітності нервуватися

Останнє редагування: 10 Лютий 2011
  6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Та, гроші мають дати. "допомога по вагітності і пологах", якось так називається. Одноразова, десь 600-700 грн. Ну і в декрет підете або від універу, якщо 30 тижнів буде ще підчас навчання, або від біржі праці - якщо вже не будете студенткою на час оформлення "листка тимчасової непрацездатності".

7. nattsol

nattsol Well-Known Member

в принципі, так. я числюсь як безробітна (ніде не працюю, ніде не числюсь), стала на облік у 24 тижні (та й то вважаю, що зарано), через тиждень ітиму по довідку, на основі якої мені нараховуватимуть допомогу у зв"язку з вагітністю та пологами (право на цю допомогу мають всі, і працюючі, і непрацюючі). для цієї довідки, в принципі, треба лише, щоб в ЖК засвідчили сам факт вагітності.
    до ставання на облік я ходила хіба що до тих лікарів, до яких вважала за потрібне іти: окуліста, ендокринолога, 2-чі робила УЗД, а так, в загальному, слідкую за своїм організмом: міряю тиск, слідкую, щоб не утворювались набряки, намагаюсь різноманітно харчуватися і побільше гуляти.

8. Megan

Megan Well-Known Member

Мене в 32 тижні не пустили на літак.
    І машиною не їхала би так далеко, бо в 33 тижні я народила, ну але то я...

9. natorella

natorella Well-Known Member

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

скоріш за все Ви даремно хвилюєтесь,а тим більше"страшенно переживаєте":)
    я тесту теж не робила,бо в будь якому випадку результат би на ніщо не вплинув,а так як я дуже всім переймаюся,то то би були зайві нерви.
    але трохи собі почитала про той скринінг і вичитала,що у більше ніж 45% результат "ложно-позитивний". тобто майже половина випадків!!! воно мені тре?
    коли я пояснила в жк,чому не робила тесту,лікарка зробила великі очі і сказала:нууу,він дає ще багато інших цінних показників...:)
    так що Ви не переймайтесь,його інформативність дуже і дуже сумнівна:)

11. mashynka

mashynka Well-Known Member

а підкажіть, будь - ласка, де купити "вагітний" купальник? в магазинах для вагітних? Ніби не бачила... щось більше ніщо в голову не приходить.

12. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Якщо ви хочете закритий, то, напевно, прийдеться шукати. Але можна використати звичайний більшого розміру, лише, щоб трусики були на зав"язку.

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я купувала звичайний роздільний тільки трохи більший, було нормально)

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я купила закритий в неті(160 грн,фірми Іліфія)Їх купа різних,ціни в межах 200-400 грн

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

Закінчилися сонячна погода і нема моєї нормальної голови:sad: (болить зараза)

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене вже тиждень нема.кожного дня страшні болі.то все від змін погоди.і ще помітила, як тільки приходжу на роботу,починають сльозитись очі і капати з носа,а вдома такого нема.певне якийсь алерген тут є.скоро я його позбудусь)

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

я як згадаю 2-3тижні назад як я мучилася, а зараз я вже хоча можу ходити нормально і їздити у маршрутках
    хочу весни:girl_cray: і ясної погоди

18. vanilia

vanilia Miracles are real

І в мене останні кілька днів незрозумілий стан і таке ніби голова болить, сил нема. Ще й ті набряки... Аналізи в нормі, а набряки на руках є часами. Наступного тижня буду з лікарем радитися.

19. vernata

vernata New Member

Мені від набряків допомагає зелений чай. Спробуйте, зовсім відмовитись від чорного, а пити тільки зелений. В мене в попередню вагітність були дуже сильні набряки, я тоді і канефрон пила, і нирковий чай, але не дуже допомагало. А зараз поки що, все в порядку.

20. Halina

Halina Well-Known Member

Вирішила себе порадувати і піти в супермаркет. І чого я пішла? Там стало мені недобре, голова розболілась і сил іти додому зовсім немає. Всі ці запахи так дратують. Правда купила ваги, тепер будемо важитись.

Статус теми:
Закрита.