Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Girljanda

Girljanda New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Якщо все-таки підхопите, то дитинка точно здоровішою від того не буде...

2. xdusia

xdusia New Member

Трохи тепер пошукала в неті, дуже багато статей про користь плавання від початку і до кінця вагітності, ще пораджусь з лікарем, якщо не буде заперечень то з наступного тижня мабуть почнемо

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене чудовий настрій!нині слухала сердечко мацьопи!так скоренько б"ється!а коли рухається, то такий там шум піднімає))

4. xdusia

xdusia New Member

По доброму Вам заздрю :) це мабуть найбільше щастя чути свою крихітку, знати шо вона от-от зовсім скоро зможе тебе обняти.. ми наступного тижня йдемо на узі, то може теж вже будемо чути? чи це ще занадто ранній термін?

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Планую якраз ходити в аквапарк на аквааеробіку.Купальник вже купила,ще б грошенят на абонемент і вперед :)

6. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ні... на цьому текрміні вже гарно чути сердечко. З першою вагітністю я була на 6 тижні і вже чула сердечко.

7. algo

Я не знаю,ми на першому узд не слухали,лікар не включала нам))а нині КГТ робили.

8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Орієнтуйтесь на свої відчуття. Заразу ви або підчепите, або ні :)
    Якщо плавання приносить задоволення і піднімає настрій - то чому б і ні. І через силу себе заставляти, тому що "треба" теж не варто.

9. Holly

Holly Moderator

Я ходила на останніх тижнях в аквапарк. Нічого не підхопила, але спина моя мені дякувала

10. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ми ходимо на дитячі заняття у клубі "Китенятко" на Симоненка, також планую там же ходити на аквааеробіку для вагітних. В Аквапарк не дуже хочеться, враховуючи кількість невідомо яких людей у воді і хімії, якою ту всю заразу травлять...

11. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

algo, а стать дитинки дивилися чи ви вже знаєте точно, хто у вас буде?

12. algo

на першому узд Прокопчук сказала що може дівчинка,на другому не показалось.чекаєм поки третього))

13. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

і в нас так само: на першому сказали дівчинка, на другому ніби хлопчик, але це могла бути і пуповина між ніжками, вже через 2 тижні ідемо на узд, може буде видно.

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

А в мене сьогодні екватор:) 20 тижнів:girl_in_love:.... і на тому всі позитивні смайлики закінчуються... Яка я на себе зла, просто нема слів. Здала я той скринінг другого триместру (нашо здавала??????) і там результати трохи нижчі від норми.... капєц:girl_cray: відколи забрала той аналіз вже так знервувалась.... дура якась

15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Не нервуйтесь!!Я здала скринінг на 12 тижні-один показник в нормі,інший нижче.Переживала,всю ніч спати не могла.Зранку побігла до лікарки-а вона сказала,що то нормально-зараз у всіх так..Так що ті аналізи до ..одного місця.(маю книжку для вагітних,видавництва Великобританії,то там про той скринінг написано,що його доцільність і точність викликає сумніви,тому у них це роблять тільки на прохання вагітної,якщо є якісь підозри.А визначальним є УЗД)

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Видно таки правда що у вагітних мозок всихається... тепер я ше більше на себе зла за те що так хвилювалась ... сиджу і плачу. Кароче, я не туда дивилась, результати в іншому місці і вони добрі (в межах норми)!!!!!!!!!!!!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray: просто немаю слів, щоб розказати які в мене зараз відчуття....
    Не можна давати результати аналізів вагітним в руки, треба кур"єром зразу до лікаря:)

Останнє редагування: 9 Лютий 2011
  17. Hanny

Hanny Active Member

Оля, не Ви одна на себе зла! За вагітність не раз дивувалася, що з моїми мозгами робиться, і до сих пір дивуюся. Трохи плакала, а потім вже смішно було з себе. То ще гормони роблять своє! НЕ переживайте і не плачте, тіштеся своїм малятком і все буде у Вас добре!

18. squirrel

squirrel New Member

Всім привіт! Ми вже народилися 4 лютого з вагою 2.500 і ростом 47 см. Сьогодні виписали нас додому.

19. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Вітаю!!!! Здоров"я вам з малишкою і легкого годування!!!

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

Найщиріші вітання і найкращі побажання для Вас та Вашого малятка!!!

Статус теми:
Закрита.