Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Для майбутніх мам

ну я ті перші могла пропустити, незрозуміти... малий гикати почав, чого б це? хвилюється чи що? :D

2. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, ну что за делитанство, Левандовка? У меня жена "на сухую" рожала. Тоже "не заметила".
    На фиг, на фиг!

3. Ума

Ума Super Moderator

ладно, щось я занадто активно стривожилась.. йду відпочину, може все минеться. а то мені так хочеться вже родити, що може я бажане за дійсне видаю, а мені ще ого-го скільки...

ок, вмовили, йду в душ! :)

4. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, С Богом!

5. Ума

Ума Super Moderator

тонус минувся...

йду я спати, а то треба бути відпочитим на пологах...

швидше за все - "ложная тревога" в мене. хоча почала боліти поясниця, як на місячні...

коротше кажучи, як я завтра не з"явлюся на цій гілці, значить я вже тойвово... в пологовому :D

6. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

я також була впевнена у цьому, поки мій Владька не народився на 36 тижні :D ... тепер уже ні я, ні мої друзі уже не такі категоричні:rolleyes: ...

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Фемінізм для мене не є нічим особливим. Просто завжди легше на щось спихнути, аніж визнати щось стосовно себе. Я про це говорила, а ви, видно, не помітили, або не захотіли помітити.
    Природність пологів, то не справа феміністок. Якщо вже на те пішло, то феміністки би точно тішилися, що чоловіка на пологах немає. Вони би його і після пологів до участі не запрошували. Запліднив - і до побачення! Твоя місія на тому закінчується. Це якщо ви справді про феміністок говорите.
    Але не для кожного. То лише для тих, у кого всі органи, як завнішні, так і внутрішні, на місці.

• Подобається Подобається x 1
  8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в мене раніше на 2 тижні вродився козак :) Так шо то все відносно

9. Оля

Оля Well-Known Member

А може то лікарі помилилися? ;)

10. Zoryanazirka

Та ні термін лікарський був 25го, на сайтах де я позареєстровувалася взагалі 28го

11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Мене лiкар все питає чи я вiдчуваю схватки... я його попросила пояснити, так як я не дуже розумiю що то має бути. Отже, вiн, будучи мужчиною, пояснив так: цiлий живiт (тобто вся величезна матка) стиснеться i буде дуже болiти, як мускулатурна судорга. Не зверху, нi знизу а весь живiт. I ще вiн сказав, що коли вже "справжнi роди" iдуть то пiд час схваток жiнка може мати затруднення дихати i взагалi думати. Вiн каже, що якщо ти ще можеш роздумувати справжнi це роди чи нi - значить ти ще маєш час. Я правда кажу про "справжнi" роди з тої точки зору що у нас в Ам. приймають в роддом коли схватки iдуть з iнтервалом в 5хв на протязi години. Я думаю що вам, дiвчата цi вiдчуття вже будуть проходити в пологовому, так як вас кладуть ранiше.
    Я досi нiчого нiяких полог не вiдчуваю. Сьогоднi взагалi наче не вагiтна. Нiчого не тисне, не болить. Срок мiй 6го червня. Скорiше за все що я дотягну то того часу, а може i переношу трошки. Хоча, знов, це нiхто не знає.

12. afterstep

afterstep Well-Known Member

щасти тобі, і щоб минули негаразди ;)

13. Liliyah Romanova

Знаю одну таку. Під час першої вагітності і перед пологами те саме говорила. Як вдруге завагітніла, то зробила аборт, бо "а що як він з двома дітьми саму лишить". А над першою дитиною трясеться, як не знаю над чим, бо що вона робитиме, як він її саму з дитиною лишить. Дурне, коротше. Взагалі без сенсу жити тільки з постійними страхами, без довіри, без любові, тільки зі страху, аби самій не бути, бо собі раду не даш. :sad:

14. Liliyah Romanova

Можете мене засипати камінням, але я таких жінок, що сильно кричать і себе даліють, вважаю безмозкими. Я теж можу стогнати і кричати, якщо захочу. Тільки нащо. Ті дурепи лише про себе думають і цілковито забувають, через що дитина проходить. А їй зовсім не солодко, а така "мамуся" розніжена дитині ще більше стресу додають. Тьху, аж зденервувалася!
    Ми теж під час пологів сміялися, бо лікар анекдоти розказував. :D Правда, я ні одного з них не запам'ятала. :o

Дякую, Ольго, за малюнки.
    То тепер така нова мода пішла. Жінки роблять такі малюнки на останніх місяцях вагітності для внутрішнього спокою та рівноваги. Малюнки наносяться на короткий час. І процес нанесення малюнка є дуже приємним, ще й під спокійну музику. Відпочивають під час того і мама, і дитинка. Потім обоє аж до пологів ходять із чудовим настроєм. Принаймні так випливає із розповідей жінок, котрі роблять собі такі пузаті малюнки. :)

15. Liliyah Romanova

У мене перейми у першій ночі почалися. Теж не зразу зрозуміла, що то таке. Думала, просто поясниця болить, як завжди. Навіть поспала ще 2 годинки. О 6 ранку були вже в пологовому, але води відійшли аж перед самими пологами.
    Тримайтеся, Умочко, ви у нас молодець!
    Я за вас нині молитимусь!

16. Liliyah Romanova

Ага, у мене також. Але я від машини втікала. :D

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Любі форумчани, чи хтось знає де Ума?
    Може нам пора на Батальну поїхати?:) з роздруківками останніх сторінок форуму?? ;)

• Подобається Подобається x 4
  18. levandivka

levandivka З яйцями...

Полковнику! Не кіпішуйте!
    Ви прирівнюєте ситуацію до очікування червоної сигнальної ракети перед штурмом. Можливо, для офіцерських жінок воно й звичніше (бойове дєжурство, ракета, рота-падйом, в атаку...) :D
    Між "не помітила" і "на сухую" пропущені (не вказані) маленькі (важливі) подробиці-причини...
    Старах "не помітити" теж буває шкідливим.:cool:
    А я пропоную слухати себе/дитину. Ванний релакс загострює цей слух. Проспати пологи трудно. Приймати "низький старт" у перших пологах?
    А сил вистарчить довго "стояти"? :o

19. марта

марта Well-Known Member

Умо в мене теж так вже цілий тиждень, як довго сижу то так ніби зара буду родити, але на схватки зовсім не подібно... Взагалі прислухаюсь до кожного свого відчуття. Але малий ще рухається активно і живіт ще здається високо.

20. Zoryanazirka

Може їтось має її тел? Подзвонити можна :)

Статус теми:
Закрита.