Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vika

Vika Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а мене від ранку спина дуже болить. і навіть було щось схоже на схватку (досить сильну), я аж злякалася. але більше не повторювалося.

2. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

І в нас в 18 тиждень так ніжно починала рухатись малеча. Зате зараз (23 тиждень), так перед сном крутиться, і стукає, що це вже ні з чим не переплутаєш. Іноді аж помітно де голова, чи попа випирає, а потім перемінює положення.

3. Hanny

Hanny Active Member

Ще тиждень тому лежала цілими днями в ліжку, бо відчувала дику слабість, а з п'ятниці, як на моторчику. На вихідних бігали ще по магазинчиках, то я прикупила доці на весну м'якенький конвертик-комбінезон на весну, а вчора і в церкві майже всю Службу Божу стояла і потім кілометри намотували в Стрийському парку, а на закуску ще в центрі погуляли і посиділи з друзями пузатиками в кафешці. І сьогодні є сили огого!
    Найбільше тішить те, що кожного дня відчуваю тренувальні перейми і чудово себе почуваю. Напевно знов ввечері заставлю мужа мене вигуляти , бо сама боюся, дуже слизько!

4. nattsol

nattsol Well-Known Member

схоже на фінішну пряму))))

5. Hanny

Hanny Active Member

Вже дуже хочеться, але ще тиждень до терміну! Кожен день думаю про пологи, малюю в думках як все буде відбуватися, як пригорнемо доню........, перший її погляд.........., перша циця...., солодке пузіхання.УХХХХХХХХХХХХХХХХХХ:girl_tender:
    А зараз слухаю копнячки і прошу доню, щоб не зволікала. (В майбутнього дідуся завтра день народження, ото би був подарунок)

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я так в суботу рано сміялась.проснулась раніше чоловіка, він спав на животі, ну я і притулилась животиком до його боку.проходить пару хв, він обертається, і каже, нащо ти мене штурхаєш в бік.а то ж не я!то мацьопа тата будила!

7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Дівчата,а де є гарний вибір "пузатих" джинсів?Щоб і вибір був і ціни не кусались.Вчора оббігали весь Південний,там де дешево,немає мого розміру,а де є розмір,ціни 400-900 грн :girl_impossible:

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я купувала слбі штанив Скрині, там ціни були від 250 до 400 грн в середньому. І вибір бульш-менш пристойний.

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

В мене так крутять ноги я не можу...:girl_emo:

10. natorella

natorella Well-Known Member

до якого? лікарського?
    дитина сама вирішить який в неї термін

11. Hanny

Hanny Active Member

я собі рахую 266 днів від овуляції, так принаймі нас вчили на курсах по методу розпізнання плідності!

12. natorella

natorella Well-Known Member

))) а дитину ж не вчили - їй може бути і менше.
    а може бути цикл довший (в мене так) - дитина “переношується”, а насправді пролонгована вагітність
    мені ставили термін на 28 січня, саша родився 6 лютого. і то написали - на 39 тижні, ознак переношення не було

13. vanilia

vanilia Miracles are real

Клас!!! :) Вітаю!

До речі, про рухи... Дівчата, всюди пишуть, що тест рухів проводять після 28-го тижня. З 20-го тижня вже варто рахувати рухи. В мене термін 16 тижнів, рухи чую від 13-го тижня. Але інколи я масяток за весь день майже взагалі не чую, наприклад, сьогодні. Страшно переживаю через це. Інколи слухаю через стетоскоп, чую, що вони там шелестять і заспокоююсь. Але насправді: до 20-го тижня таке можливе, чи то я себе накручую?

14. Hruska

Hruska Well-Known Member

15. vanilia

І я там купляла собі і джинси, і плаття, і білизну. слава Богу, розмір там мій був, а з цим велика проблема чомусь. І ціни нормальні :)

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

Хех, а в мене в той цикл, коли я завагітніла, я думала, що взагалі овуляції не було (по базальній температурі явно було щось незрозуміле - два підйоми в середині циклу з проміжком в тиждень приблизно і між ними була низька температура), а потім виявилося, що в мене було дві овуляції :girl_tender:

16. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

а я собі купила вільветові чорні штани на приміському базарі за 120 грн. так з вересня в них і проходила) Економна)):shy:

17. vanilia

Хех, добре потрапила на хорошу ціну! :) З моїм розміром приходиться інколи миритися з ціною....
    Я свої джинси за 300 брала в Скрині. А бачила ж на Підвенному за 500.

18. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

тут деколи справа і не в розмірі) я переміряла всі джинсии в Скрині, Діанорі і ніодні на мені не лежали( Якась мода була дурна в вересні всі вони якісь завужені до низу ішли, на мені такі взагалі не дивляться. пішла на привокзальний ринок і звичані вільветові штани мейд ін левандівський підвал лягли на мене ідеально)Думала потім ще якісь купити, але так і не купила) Чорний колір до всьо підійшов)

19. Олюнчик

Олюнчик New Member

В мене також таке буває. А ше я ніяк не можу розрізнити мацьоп, цікаво як вони собі розмістились, один зправа, другий - зліва, чи один над одним. То я собі думаю чи то вони два товчуться, чи один тихенько сидить, а інший такий круть-верть. Бо переважно більше рухів чую з лівого боку

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Доречі про штани і інший одяг для вагітних. Я собі в діанорі стільки речей накупила, але тільки в тій що на Кн. Романа. Була і на Шуварі і на Південному, то там зовсім інші моделі.

20. vanilia

А на УЗД не казали де котре прикріпилось? :) Мені сказав лікар, що одне зліва, а друге - на передній стінці. Але я он останні кілька днів чую не спереду, а більше вправо рухи і вчора стетоскопом їх шукала, то одне таки справа вже було )))) Видно, пересунулося туди або що. Раніше рухи були чітко посередині і зліва.
    Я теж таке інколи думаю: чи то обидвоє товчуться чи по черзі? :girl_yes:

Значить, я не одна така ))))
    А в вас коли останнє УЗД було?
    Я так чекаю вже так на наступне УЗД... :)

Статус теми:
Закрита.