Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Рибка

Рибка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

З цим ніхто не сперечається, але багато залежить і від фізіології жінки.
    Я своїх народила після обіду, а вночі молоко як почало прибувати.... На ранок, особливо памятаю з молодшою, груди як каменюки... А скільки дитинка одноденного віку висмокче? Тому сама трошки розмасовувала, бо реально боліло і при легенькому доторку витікало і ставало легше. А інакше, якби не рухала, то так і до т-ри недалеко.

2. agresia

agresia New Member

Дівчата підкажіть будь-ласка можливо хтось народжував у Федака Ігоря Романовича(Мечнікова),які ваші враження?Поділіться інформацією:girl_impossible:(Пане Левандівка я сподіваюсь що цього разу я попала в в ту тему в яку потрібно)

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

З цією вагітністю відчула легкі лоскотання на 14 тижні, а на 16 вже відчутні рухи. З першою вагітністю відчула рухи між 18-19 тижнем.

Я це знала, але з посиденьок :girl_claping: Саме так і прикладала.

4. apelsyn

apelsyn New Member

О, я сьогодні ще чоловікові казала, що якщо лежу на спині, то в животі "булькає"- схоже на рухи. Він сказав, що я "собі гоню" бо то ще рано.:girl_claping:

5. zetta

zetta Well-Known Member

менi колiжанка теж не вiрила, вона якраз вагiтна 4ю дитиною то каже шо в неi бiльше досвiду.... ну але менi то шо, я точно знала шо то рухи, особливо як трохи штанами притиснула чи нагнулась то то весь час в одному й тому ж мicцi чiтко вiдчувала ))
    е двi теми : раджу i не раджу лiкаря з ПБ.... продивiться iх там всi за i проти найдете.

6. Natalya

Natalya Well-Known Member

Та це ж певно теж по-різному у всіх...

7. MIKANIJ

MIKANIJ Member

Просто у мене вже 18 тижнів і я ніяк неможу зрозуміти що це таке,вроді потрошки вже щось штовхається але дуже легенько;-(((.

8. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В мене донечка так само , як народилася поїла трохи молозива і спала 10 годин , то на другий день неонатолог , що вела нас в палаті кричала на мене на чому світ стоїть , що я погана мама бо моя дитина багато ваги втратила. Я кажу , що дитину годую, а вона каже частіше годуй, і буди її коли їсть щоб не засинала , то прийшлося дитину за вушка смикати бо сказали нам шо не випишуть поки ваги не доберемо.
    Тому так само можу сказати, що деякі дітки досить довго після молозива ще не просяться їсти.

Suzi ВІТАЮ! Нехай росте здоровеньким синочок

9. vernata

vernata New Member

Я відчула в кінці 15-го тижня.

10. natorella

natorella Well-Known Member

ніхто не сперечається

я також народила сашу зранку а наст ранку замість 2 розміру прокинулась з 5)))
    але сама справилась - бо читала (хоч і не дп) і знала шо робити
    а бачила як розмасовують груди іншим попроділлям - була в шоці

11. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ну та й я про те, перший-другий день можна справитись самій, але не запустити.
    Я не бачила, як то роблять медсестри, але з відгуків дівчат з палати, то було болісно і мало не до крику. Я ще тоді вирішила, то такого не дойду..... та ще й за гроші.
    Хоча думаю, є хороші спеціалісти, та краще не треба взагалі...

Почався 40-й тиждень, хто би то мене заставив зібрати речі в пологовий...така лінь....

12. natorella

natorella Well-Known Member

тому і раду майбутнім мамам, поки вони тут пишуть - заглянути в гілку ГВ
    не зашкодить точно

))) ше не час значить
    зібратись встигнете і за 10 хв

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А я вже зібрала сумку. Тільки мобільний залишилось взяти :)

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

От і мені здається, що я вже відчуваю рухи:girl_tender: Перший раз (то було 17 тижнів і 4 дні) відчула коли дивилась CSI (то що Тарантіно знімав), то я так напружилась, що аж відчула, щось схоже на гази... але потім "гази" повторювались і повторювались, тепер вже ті "гази" почастішали і стали сильнішими:) . Але коли мама або тато прикладають руку, то ми затихаємо і напевно теж прикладаємо рученятко:girl_tender:
    Моя братова зразу видала версію, що треба подивитись які іменини в той день коли вперше відчуваєш рухи і так назвати дитинку:) Я ще не дивилась...

Подивилась. Капєц! Тоді в мого чоловіка були іменини!!! Ото йому малявка подаруночок зробила:)

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Пам"ятаю перші рухи я почула на день Перемоги. Як би то мені б довелося малого назвати?))))

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ого, а в нас так і вийшло, тільки зараз це зрозуміла......Почула рухи 5 - 8 листопада, не була впевнена, що то воно, тому прислухалася пару днів і назвали малого Дмитром, якраз 8 листопада Дмитра:)

17. Virginia

ну Спартаком.... а що? :)
    А в мене "в радіусі" з 21 по 23 січня тільки чоловічі імена...

18. Рибка

Рибка Well-Known Member

Цікаво, пішла й собі дивитись :).

Можна було б і Віктором, від Вікторія - перемога.

Ой, подивилась :girl_crazy:
    Аполлоній, Валентин, Герман, Іван, Лука, Максим.
    Щось той Валентин :girl_crazy: за мною ходить (вже писала в темі про вибір імені). Щось воно мені смішне то ім"я, але якщо дитина народиться 14-го......

19. Virginia

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дійсно! Я і не подумала. Та щось мені не довподоби це ім"я
    Головне було б рідкісне)))

Статус теми:
Закрита.