Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А в мене тої ночі з грудей трошки потекло, як я розумію, молозиво:eek: не знаю чого, але я була зовсім не готова до такого, аж розплакалась:girl_haha: ...гормони...

2. allusya

allusya Well-Known Member

Не знаю чи дійсно мусіли, може просто не хотіли чути плачу дитини. Зі мною була дівчина в палаті, яка після пологів віддала дитину на ніч, а зранку принесли малу мамі і так неголосно сказали, що вони малу нагодували, бо та сильно кричала. Після того я поспівчувала тій мамі, бо дитина мучилась усі дні, постійно плакала, цицю якось мало їла і мама дала доню на догодовування медсестрам. Жах. Не розумію мамів, які нарешті отримали своє чудо і віддають комусь. Мені пропонували віддати дитину на ніч (родила в 23.25 год), бо я бачте втомлена, а за дитиною треба всю ніч спостерігати, я гарно двічі відмовилась і не шкодую ані граминки.

А стосовно масажів, то в мене молоко прибуло на 3 день і на ранок утворились ніби грудки, то прийшла медсестра гарно розмасажувала і усьо.

3. Hanny

Hanny Active Member

Вітаю, хай росте здоровенький!!!

4. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

І я вітаю хай росте здоровенький :girl_dance:

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

І я вас вітаю!:give_rose::give_rose: Нехай росте малятко на втіху і радість батькам!!!

6. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Цікаво щоб юуло якби не прийшла медсестра і не розмасажувала? Що на це скажуть не прихильники масажу? Мабуть, частіше треба було прикладати дитину до грудей. allusya - як часто ви прикладали дитинку до грудей?

7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Мені масажів в пологовому навіть не пропонували. Зайшов мій лікар (причому дуже добрий знайомий моєї мами), помацав груди, сказав, що все добре і, що прикладати малого частіше... і все.
    А якось, коли малому було вже 1,5 роки я приспала собі велику ґулю - сама трохи масажувала + прикладала малого якомога частіше і за 2 дні ґуля зійшла.

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене нині голова болить страшенно!навіть не знаю як то щось їсти зробити.добре що вчора були в мами і на сніданок вона нам трошки спакувала)

9. Vika

Vika Well-Known Member

мене як болить голова я пю слабеньку каву.

10. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

мене сьогодні щось низ живота болить :girl_cray:, тепер лежу і нічого не роблю, а треба ще їсти щось зготовити :girl_sad: ще й набряки з"явились на руках і ногах :girl_cray:

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

нам на курсах говорили,що,якщо є якесь затвердіння,то треба малятко прикладати так,щоб його\її підборіддя знаходилося навпроти тої гульки.

12. apelsyn

apelsyn New Member

Дывчата, в мене з зубом біда. Прихопив в ніч на суботу- болів вчора цілий день, під вечір надулась гулька на десні. Я полоскала цілий день, на ніч випила знеболююче, збиралась сьогодні на Курбаса в цілодобову. А встала зранку- майже не болить, щока ще спухша, але десна- ні. Позвонила до своєї зубної, розповіла ситуацію. Вона сказала, як стане гірше- обовязково йди в чергову клініку, а як ні- то вже завтра до неї на прийом.

13. erene

erene Well-Known Member

не знаю чи обов'язково всім, але мені треба було, бо інакше була б біда, і ніхто мені цю послугу не нав'язував, лікарка сказала що пришле акушерку, яка добре з тим справляється, на Батальній про Анжелу знають всі, до неї черга стоїть і скільки котшує ця послуга суми не називає, дала на свій розсуд, більше того на наступний ранок Анжела грошей вже не брала, так що дівчатка які будуть народжувати на Батальній майте на увазі про неї, маю її тел, щоб не ходити по пологовому і не шукати її.

14. natorella

natorella Well-Known Member

яка? ну яка може бути біда без масажу?

правильно - не ходіть не шукайте
    краще почитати наперід про правила успішного ГВ шоб потім не було всяких бздур в голові

15. erene

erene Well-Known Member

Ну наприклад коли сильно почало прибувати молокоі груди розпирало і я собі не давала раду
    А ви рахуєте коли температура піднялась до 39,5 то це бздури і не треба було кликати акушерку щоб розцідила груди?

16. MIKANIJ

MIKANIJ Member

привіт усім щось давненько мене небуло тут,скучила за всіма.Мамочки підкажіть коли відчутьні рухи при другій вагітності????

17. natorella

правила успішного ГВ вивчити до пологів і ніяких масажів не треба
    і не доводити до 39
    я годую 3 роки - то трохи розуміюсь
    якби майбутні мами більше читали про те, ШО з дитиною робити ПІСЛЯ пологів. а не читали розповіді про пологи - то не було б потреби в масажах

18. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ну-ну, розповіді теж треба ;) Але основи ГВ варто знати ДО пологів:)

19. natorella

треба, але в розумних кількостях
    як згадаю себе..............

ти пиши розповідь, нє отвлєкайся
    я так і відчувала на фоурмівці (ми навіть сперечались, коли тибула востанн є на дп) - прийду домів, а в дениса вже братик готовий

20. zetta

zetta Well-Known Member

)) знаю Анжелу не з ГВ а з життя, ii чоловiк то мiй кум. Вона справдi хороша i як людина i у своiй сферi.

знову ж таки в кого як... я вiдчула рано, десь на мiж 12-13 тижнем.

Статус теми:
Закрита.