Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olena

olena New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Не знаю чи обов'язково,але мені теж казали його робити,я трохи "повозмущалась",але все ж зробила,най мають.

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ми в очікуванні :connie_pull-pigtail Як все пройшло?

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мені щось нині недобре, чи то погода? тошнить, голова тисне,враження що з носа отот кров піде.і мацьопа тихо сидить!хіба зранку віталась.п"ю легусіньку каву, може проснусь!

4. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

краще зробити два) Робити то того аналізу 2 хв. (ну звичайно для тих що не боїться здавати кров з вени), зато нервів і розмов лишніх собі зекономиш)
    Мене єдине що добиває то здавати з пальця кров на Пирогова, то пхатися треба на 5 пов. Коли останній раз долізла , то думала що зомлію. Ото вже придумали там аналізи здавати так високо:girl_in_dreams:

5. Vika

Vika Well-Known Member

SUZI егегей ви що вже народили?
    я теж на снід здавала вже 2 рази, і на РВ теж. і щось мені здається ніби ще по 3 разу скажуть.

6. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Нарахунок аналізів на СНІД мені ще нічого не казала лікар, але треба буде по новому здати всі аналізи перед виходом в декрет. Напевно і на СНІД тоді треба буде здавати.

7. Олюнчик

Олюнчик New Member

Мене одразу попередили шо треба буде здавати ще раз аналіз на СНІД.

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

Хм, а я от тільки задумалась, що кожен день туди-сюди на четвертий поверх пішочком. В нас ліфта немає, то я вже настільки звикла, що навіть не запехуюсь коли треба кудись піднятись пішки. Правда зараз вже не льотаю, трохи темп зменшую.
    Сьогодні вночі страшно мені все тіло потерпло, то я десь з шостої до дев"ятої ранку спала в колінно-ліктьовій позі. Навіть не думала шо то доволі зручно:connie_pull-pigtail

8. bilo4ka

на вашому терміні я також бігала:dance2: Я тільки з 5 міс. поправлятися почала і живіт почав рости))

9. MaryF

MaryF Well-Known Member

Та я то не боюся, але здавати треба їхати на Пасічну в поліклініку, а малого немає з ким залишити, та і чи воно потрібно...
    Я на облік ставала пізно, перед декретом, тоді і здавала ті аналізи, а зарас знову здавати.

10. bilo4ka

а для чого вас ще заставляють здавати?
    Я останній раз здавала з вени кров якраз коли ішла в декрет, і більше після того не заставляли. Хіба з пальця кров ще брали на цукор і на гемоглобін., ну і сеча - то бачу для них святе. Як буду другий раз вагітна , то точно стільки тої сечі здавати не буду, я вже всі баночки перевела в хаті майонезні, вже і купляла ....а толку:girl_in_dreams:

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

На снід теж здавала двічі. Викачали мені 30 кубиків крові (ще RW, гепатит, антитіла і ще ніби щось). Сказали, що ще чоловік має на снід здати, але він так і не здавав (робота не пускала :) ).
    Мене вночі такий сильний корч в литці вхопив (вдруге за всю вагітність). Масажувала, підіпхала ногу під себе, то відпустило. Але ще трохи ногу відчуваю((.

12. Hanny

Hanny Active Member

І я на Пасічній, а Ви в кого? Я в Басараб!!!

13. mashynka

mashynka Well-Known Member

Була на УЗД, хлопчик ))) і все в нормі.

14. algo

Вітаю!матимете синочка і донечку!не можу дочекатись коли своє мацьопство побачу!

15. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Вчора якраз читала про ті спазми в книжці:connie_pull-pigtail, то там написано, що потрібно витягувати литкові мязи. Для попередження - робити гімнастику (розтяжку):якщо живіт позволяє, то згинатись вниз, не згинаючи колін руками дістати до носочків, коли вже живіт заважає - сісти на диван, ноги при цьому на дивані прямо мають бути і просто згинати стопи в сторону до "себе" тоді тоже працюють ті м"язи
    Може комусь допоможуть такі вправи:girl_in_dreams:

16. algo

Буду робити таке!в мене вчора знов таке було, але легше.нині вже жую курагу і ввечері робитиму вправи!

17. MaryF

MaryF Well-Known Member

Тому, що має бути два - так мені пояснили

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Якщо у вас термін від попередньої здачі більше 3 місяців, то треба перездавати, якщо ні - то не потрібно.

19. marianast

marianast Well-Known Member

Дівчата поясніть мені,необізнаній, як без УЗД можна визначити термін вагітності? За моїми підрахунками - зараз 8 тиждень, але мені здається,що термін вже більший. Як на зло, дату останніх місячних не відзначила (напевно вдруге з 6 класу - і на тобі)))). Плюс-мінус пам.ятаю,але все ж хотілось би упевнитись. На УЗД - не хочу,рано. А тошнота з п.ятниці зовсім пропала, ні вночі, ні зранку не біжу в туалет, та й груди збільшились, і живіт по боках, там де талія трохи округляється. В книжці Е. Фенвік ці симптоми відповідають 12 тижню!!! А ще погано мені було до того як як взнала про вагітність десь 2 тижні, може і більше. В нас листопад-грудень дуже багаті на події виявились,якось так замоталась,що про все на світі забула і тест зробити відразу не здогадалась. Я сумніваюсь,що могла прорахуватись аж на цілий місяць... Та і місячні в листопаді були точно. Що порадите?

20. Котя

Котя Оптимістка :-)

Поражу Вам здати кров на ХГЛ, результат має Вам показати на якому Ви тижні:girl_bye2:

Статус теми:
Закрита.