Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

Та я банани жую постійно!дуже зараз подобаються.такс, терміново докупити кураги(ізюм маю).А я то думала, чого мені абрикосів хтілось, а то певне від нестачі того всього.

2. natorella

natorella Well-Known Member

а ше є магній, від якого також бувають судоми і болі м*язів і суглобів під час вагітності і не тільки
    тому вагітним потрібно раціонально харчуватись і їсти всякі збагачені вітамінами продукти

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Забрала вчора свої аналізи і потім цілий вечір переживала-РАРР в межах норми,а ХГЛ-0,41 (при нормі 0,5-2,0)Сьогодні з амого ранку побігла до лікарки,а вона глянувши каже,то нормально,зараз у всіх так :girl_impossible:
    В дільничої підписувала анкету вагітної,так медсестра почала волати,що манту нам не напише,бо ми його не маємо.Хотіла їй дати пару грн,щоб написала,але при такому хамському відношенні передумала.Тільки нерви потріпала.Ще й півтори години висиділа в черзі на кров з вени.Після того всього, зла я сьогодні :girl_devil:

4. madchen

madchen Member

ОООо, це в кожного індивідуально:) Я за два тижні перед пологами була зовсім ніяка..ще пригадую, що не змогла піти на зустріч "пузатиків" в Пузату Хату(за чим не могла не шкодувати).... ну а вже за три дні перед пологами помила вікна і поміняла штори, день перед пологами облазила з чоловіком ціле "Метро", ну і вдень пологів почувалась бездоганно(хіба тчно бачила як низько опустилось моє пузо...) планувала зайнятись прибиранням...і точно це б зробила, якби не відійшли води і не прийшлось би їхати в роддом:)

5. natorella

natorella Well-Known Member

власне мова йшла про 38 тиждень
    а перед самими пологами у багатьох відкривається 2 дихання

6. madchen

madchen Member

еге ж!!! я народила на терміні 39 тижні 1 день :)

7. Hanny

Hanny Active Member

Це як про мене! Таке враження ,що організм заощаджує сили, зранку встаю, поїм і дальше в ліжко, і так можу провалятись цілий день, вже під вечір себе заставляю щось робити!
    Вчора підвечір розболівся зуб (вилетіла пломба), а моя стоматолог ще у відпустці. Поки муж приїхав з роботи, мене вже боліла вся щелепа. Поїхали в лікарню швидкої допомоги на Топольну ( там є черговий нічний стоматкабінет), де мені скоренько все почистили і поставили тимчасову пломбу. Але з того болю і переживання розболівся живіт (за 9 місяців дізналася вперше ,що таке тонус) і ще сьогодні твердий як камінь і болючий, і самопочуття як би мене хтось побив:girl_cray:

8. madchen

madchen Member

в такому випадку найкраще-це повалятись в ліжку( наскільки це можливо на останніх тижнях з величезним пузом:) )

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім доброго вечора! Мене відпустили додому на пару днів до понеділка. Що можу сказати все в мене добре, почуваю себе також добре а то, що кажуть що немає серцебиття то я думаю що рано а так вже нам 5-ть тижнів:girl_curtsey:звичайно що я дуже переживаю:girl_phone1:але я думаю що якби в мене були би якісь проблеми з плодом то на аналізах було би видно.

10. Hanny

Hanny Active Member

А які саме аналізи здавали?

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я здавала кров з пальця, кров з вени, і сеча.

12. Hanny

Hanny Active Member

А кров з вени просто звичайний аналіз чи на к-ть гормону ХГ?

13. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ні просто звичайний, а що міг би непоказати??? Я думаю був би якісь запальний процес.

14. Hanny

Hanny Active Member

Не знаю, я коли завагітніла вперше, то здавала саме кров на к-ть гормону ХГ , щоб подивитись чи росте відповідно до тижднів вагітності!!! І вдруге також, здавала 3 рази з проміжком 3-4 дні, бо не хотіла йти до лікаря і на УЗД, хоч мене переконували, що треба подивитись чи маткова вагітність і чи є серцебиття! Я спостерігала за БТ майже до 10 тижня і по аналізах (рівень ХГ) бачила , що все нормально, тому і не хотіла робити УЗД. Але звичайно у Вашому випадку краще слухати лікаря! А де саме Ви перебуваєте в лікарні і в якого лікаря?

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

По розмірах ембріона було б видно. Він би просто не розвивався, не ріс. А так, все добре. На слідуюче УЗД не спішіть - вистачить на 14-15 тижні.:girl_smile:

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Нічого би не показав.

16. Hanny

Hanny Active Member

5 тижнів дуже маленький термін, чи УЗД буде дуже інформативне?

17. Лідочка

Звичайно. На УЗД в таких термінах, якраз дуже видно як росте ембріон, там важливий кожен день. То пізніше вже похибка більша.

18. Hanny

Hanny Active Member

В мене чомусь був страх перед УЗД, боялася щоб не зашкодило! А моїй гінекологу вистарчило даних БТ і рівня ХГ!!!

19. Лідочка

Бо й справді, якщо все добре, нічого не мажеться, то чого туди йти так рано. Хгч в динаміці вистачить, щоб вияснити яка вагітність - маткова чи ні, і як розвивається плід.
    Ну але в Натальчик трошки інша ситуація...я все одно вважаю, що зарано лікарка її відправила на друге узд, через два тижні би повторили і почули б серцебиття, а так на 7 тижні - знов скаже йти.

20. MaryF

MaryF Well-Known Member

Не знаєте чи обов"язково робити 2 аналізи на СПІД, бо в мене є тільки один, а дільнична каже, шо як не буде два, то в пологовий мене будуть приймати як не обстежену.

Статус теми:
Закрита.