Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я власне тим Лактацидом і користуюсь.
    Вчора випила першу. Лікарка казала, що це не буде такий швидкий ефект, як від свічки, але його набагато безпечніше приймати
    Мені часто таке сниться. Видно то якісь скритні страхи, про які ми боїмось думати, так вилазять

2. olena

olena New Member

Свєта,та я власне за то і не переживаю,бо така вона в мене вертлява,що ще може і розкрутитись і закрутитись.

Я вчора цілий вечір про неї думала.Нам залишається хіба молитись за неї і за дитятко,вірю,що все буде добре.

3. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

в мене під час вагітності була ситуація така, так мені аж до родів снилось, що це повторилось. Вставала вночі вся"холодна"

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Вибралась я сьогодні нарешті в поліклініку ставати на облік.Тепер я офіційно вагітна :girl_haha: (з обмінкою на руках)Отримала купу папірчиків,щоб здати купу аналізів (вже й забула,що їх так багато)Тепер би виділити час на ті обходи лікарів.

5. vernata

vernata New Member

Були сьогодні на УЗД, в нас все добре, дитинка здорова. Правда манюнька не захотіла повернутись до нас і стать показати, тепер доведеться аж до третього УЗД гадати.
    Хоч би в Наталі все було добре, нехай над нею буде Божа милість.

6. Vika

Vika Well-Known Member

в мене було загострення молочниці на 16 тижні. вдома нічого не допомогало. свербіж був страшенний (ніколи до вагітності ТАК не свербіло). лікар направив в денний стаціонар на спрінцування (самому не можна) і еа ніч ставила свічки поліжинакс, помогло майже відразу.

7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

З першою вагітністю в мене було малочниця мало не щомісяця. Причому з сильними віділеннями, сверблінням і печінням. Тоді лікар виписала мені свічки пімафуцин. Тільки вони мені допомагали. Тепер по аналізах теж ніби є молочниця, але я її не лікую (просто дотримуюсь гігієни), зовсім не турбує.

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене теж після Пімафуцину пройшло.тиждень після лікування здала мазок і ніби все нормально, він нічого не показав.може так бути?

9. kati

kati Well-Known Member

Рибка, ти часом сьогодні не здавала кров дсь в 9 ранку?

10. Рибка

Рибка Well-Known Member

Нєа, не здавала, я би підійшла, якби побачила :).

Мені теж вночі снились сни не дуже приємні, що живіт ниє..ниє.. і ніби схоже на перейми, але не частішають. А я вже вся переживаю... не знаю що робити, до кого дзонити ( ще ж так і не визначилась з лікарем).
    Певно теж перейнялась ситуацією Наталі.

11. Virginia

Мені лікарка сказала купити мазь пімафузин, але нажаль її нема в продажі, бо закінчилась ліцензія, але казали що скоро з"явиться вже

12. lerucha

lerucha Member

Я колись тим самим Лактацидом собі біду наробила. Спробуйте просте господарське мило, а ще добре при підмиванні розчином хлорофіліпту користуватися, я на літр води десь столову ложку давала

13. natorella

natorella Well-Known Member

йой, дівчата шо ж ви туда пхаєте все
    просто легенький розчин соди і прохолодна вода
    поміняти білизну, всю. на х/б. ніякої синтетики
    щоденки викинути, якшо заважають виділення - зробити з тканини. ліпше попрати ввечері, ніж мучитись з синтетикою
    солодке, білий хліб, шо там ше ???

14. squirrel

squirrel New Member

Мені так само казали як я лежала в лікарні на підтримці. Радили робити з тканини і ще казали дуже добре прогладити такі саморобні прокладки гарячим утюгом.

15. natorella

natorella Well-Known Member

я такими постійно користуюсь
    і як підстаховка для капи також
    від синтетичних з*являється зуд зрузу. вони парять і смердять хімією

а будь-які зміни мікрофлори під час вагітності - норма.
    крім того спринцювання - то взагалі кам*яний вік

16. хельга

Нарешті я розповіла Данилкові про братика. До того його готувала: розпитувала, чи хоче братика. Що то означає - братик. Налаштували його позитивно (бо категорично не хотів братика).
    В мене на стіні висить велика фотка де я з пузіком. Завжди пояснювала Данилові, що то він там в пузіку ріс. Тепер показала йому на свій теперішній пуз і сказала, що там росте його братик. Він гарно сприняв цю новину. Не обійшлося і без перлів :) Кажу "Дивись, який животик великий", а малий "І циця!!!" і почав її гладити (дуже любить гладити циці :)
    А сьогодні приклала його руку до животика, коли малюк штовхався - Данилко був зачарований, дуже зрадів - "Братик дав мені "Здоров"!!!!!". А потім на вулиці засигналила машина, то він став в позу обурену і крикнув "Тихо!!!Тут спить мій братик" - а це вже мене зачарувало і розчулило :girl_tender:
    І ще.. коли хотіла обійняти Данилка, то він сказав, щоб я його так не притискала, бо придавлю братика.

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

кава, мучне.
    Їсти фрукти, овочі. А ще радять регулярний секс в якості лікування-профілактики.

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

18. Virginia

19. хельга

Але під час молочниці має бути захищений секс (презерватив). Бо тоді чоловік стає носієм інфекції і буде заражати знов і знов.
    Коли в мене була молочниця лікар сказала полікувати і чоловіка

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Сьогодні зранку всі люди до церкви,а я в поліклініку :) Зате здала аналізи без черг,і лікарів теж всіх швиденько обійшла.Тепер чекаю результатів..

Статус теми:
Закрита.