Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ану швиденько викидайте із пам"яті той похід до "лікаря"(спеціально в лапках я написала про того хто Вам сьогодні таке порадив),і навіть не думайте про прогане.Шукайте справжнього професіонала,котрий,як і ви, знає,що Ваша майбутня дитинка,не зважаючи на якому терміні після Кр буде народжена,буде народжена якнайкраще для вас обох...(знаю,що можливо й не маю права Вам таке радити....але...я мала екстренне КР...і точно знала,що якщо б була завагітніла через пару міс. після нього,то родила б нероздумуючи...) ІМХО!!!

Останнє редагування: 6 Січень 2011
  2. vernata

vernata New Member

Дякую, IRUSKA*8, Ви підняли мій бойовий дух. Мені щось не складається спілкування з лікарями (це вже карма в мене така), якби не лікарняний, то, мабуть, не ставали би на облік, а аналізи б здавала в приватному порядку, щоб знати, що зі мною робиться.

3. mashynka

mashynka Well-Known Member

vernata, не слухайте ту дільничну, вони (дільничні) чомусь всі так перестраховуються і так страшать, що коли приходиш здоровим і без скарг, то виходиш вже з побоюваннями за своє здоров"я і дитину. Це їхня "професійна деформація" чи що... . З власного досвіду Вам ніц не пораджу, але читала багато відгуків мам, які з такою різницею як у Вас і після КС народжували самі. З тих розповідей я зрозуміла основне, щоб професійний лікар подивився і сказав чи добре зажив шов. Може почніть з того, що знайдіть в кого будете народжувати, а тоді вже хай той лікар і порадить до кого іти ставати на облік? Переважно лікарі в пологових більше мають досвіду і не такі перестрашені. Тільки лікаря в пологовому теж треба знайти якогось досвідченого і такого, що не буде панікувати, однодумця. Легкої Вам вагітності!

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Нууу... В принципі, так)))

Але
    Я в шоці повному.:girl_cray:
    vernata, втікайте від тої лікарки далі, ніж бачите.
    Все у вас буде добре з Божою допомогою, тільки вірте!:d25:

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

ага... одна така казала "аборт в ходу"...
    бігає вже:girl_claping:

6. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

І в мене синочок був позаматковою вагітністю, вже на чистку відправляли, але слава Богу, вже в квітні 3 рочки буде))))))))
    vernata не розстроюйтеся, вам не можна хвилюватися, все у вас буде добре з Божою поміччю!

7. zetta

zetta Well-Known Member

у мене мiж пологами i вагiтнiстю вже 7 рокiв минуло, половина вагiтностi вже пройшла... все одно лiкарка знайшла якiсь претензii до мене....... вийшла я вiд неi так i не ставши на облiк, але з переконанiстю що до неi я точно бiльше не повенусь... Абстрагуйтесь... вчомусь правi ви, в чомусь лiкар... а як нема взаеморозумiння то краще пошукати iншого)) Не хвилюйтесь.

8. Snigurochka

Snigurochka New Member

vernata , обов'язково послухайте свого чоловіка!!!!! Більшості лікарям все одно на вас та вашого малюка, їм головне СТАТИСТИКА......
    А ви прислухайтесь до свого серця та до свого малюка, він же вже живе у вас в животіку, вже відчуває вас своєю МАТУСЕЮ!!!!:girl_bye:
    Мені здається, якщо ви не будете слухати того лікаря і залишите малюка, вам Бог допоможе і буде оберігати вашу дитинку... Наберайтеся сил, заспокоюйтесь, розслабтеся, радійте такому подаруночку:girl_in_dreams: в животіку.
    Все у вас вийде!!!!!!!!!! Не сумнівайтесь!!!!!!!!!!!! Саме головне, не думайте про погане, не притягуйте до себе лихі думки. Настроюйтесь на позитив і знайдіть гарного лікаря, якому буде не байдуже на вашу дитинку!!!!

9. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Всім привіт ми вже зявилися на світ 27.12.2010 в роддом чоловік привіз в 5-00 ранку а в 7-20 моя донечка ( 3 кг 51 см) вже лежала у мене на животику!!! Ми здоровенькі вже вдома!Дівчатка не бійтесь родити настройте себе морально на позитив і все пройде гарненько і за те ви потім отримаєте великий дар !!! Це словами важко передати радість просто переповняє моє серце тримаючи на руках свою крихітку !!!

10. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

ВІТАЮ!!!!:give_rose::give_rose::give_rose: Нехай донечка росте здоровенька на радість батькам, а матусі спокійних ночей і насолоджуватись материнством!!!!!!!!!!:d25:

11. Hanny

Hanny Active Member

ВІтаю, ростіть здоровенькі і щасливі!!!

12. Рибка

Рибка Well-Known Member

Nadushka, Здоров"ячка доці, хай росте чемна, спокійна розумниця! А матусі й татусеві терпіння!

13. Hanny

Hanny Active Member

І я вже так хочу притулити до себе свою донечку, рахую дні до дати пологів:d25:

14. Snigurochka

Snigurochka New Member

Вітаю вас з такою величною подією!!!!!!!!!!!!!!:d25:

Любе дитятко,мамина втіхо
    Іскрися здоров"ям, дзвіночками сміху.
    Щоб радість і щастя тебе обняли,
    Щоб ангели Божі тебе охраняли!

Вітаю з новим життям яке прийшло в цей світ!
    Хай росте Ваша маленька донечка, радує батьків!

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

:connie::connie::connie::connie::connie::connie::connie::connie::connie::connie::connie:

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Прийміть і від мене привітання із народженням донечки:d25: бажаю їй і вам міцного здоровя і ростіть здоровенькі це чудово.

16. Hanny

Hanny Active Member

В мене 9 раз за вагітність вискочив герпес на губі, а всі вдома мають насмарк, кашель:girl_cray: А я то думаю, чого мене з самого ранку так ковбасить, сил не маю і голова як баняк!

17. squirrel

squirrel New Member

Вітаю!!! Здоров"ячка вам і вашій донечці!!!

18. vanilia

vanilia Miracles are real

Дівчатка, можна до вас? :girl_blush2:

19. Hanny

Hanny Active Member

До нас треба, вітаю новенького пузатіка, щасливої вагітності , здоровячка Вам і малятку в животику і приємних відчуттів!!!:preved:

20. vanilia

vanilia Miracles are real

Дуже дякую за такі приємні побажання :) Взаємно :girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.