Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

Скоро з*являться нові :girl_haha:

2. nattsol

nattsol Well-Known Member

були :) чекаємо на дуже жваву дівчинку :) (маємо хіба незначний відсоток сумніву) а ви ще не ходили вдруге?

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ходили на 17 тижні,коли болів животик,то сховалась ляля, не показала хто то)))

4. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

ми коли ходили на УЗД, то ляля так позувала класно, що "все" було видно, сказали буде хлопчик:girl_in_love: тепер чоловік довольний ходить ( дуже хотів сина )

5. zetta

zetta Well-Known Member

а я туалет вiдвiдую по пару разiв за нiч ) де не йду то впершу чергу шукаю очима WC )) то капець якийсь .

абсолютно нормально)) Маете тепер бiльше сил, гарний настрiй)
    Хочу собi купити вагiтнi штани, дiвчата якi джинси порадите?(окрiм комбезу) там в них тi вставки на живiт коротшi, довшi, якi зручнiшi?

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

я теж так, мінімум 3 рази за ніч))))

7. olena

olena New Member

У мене теж саме,за ніч встаю по 5-6 разів,а як десь йду,то першим ділом у мене є забігти до WC.
    Мені було зручно з широкими вставками,бо вузенькі потім дуже скочуються під живіт.

8. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

ОГО!!!!!:8: Я максимум 2, хоча і лягаю не пізно, десь 22,00. Хоча то може ще не вечір , ще більше місяця попереду...

9. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

тоже таке було ((((, але зараз певно вже два тижні сплю цілу ніч:girl_dance: ніразу не встаю, певно малеча трошки посунулась і не давить вже так на мочовий
    Так класно коли можна цілу нічку поспати собі :girl_in_love:

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Моє вдень ганяє мене в туалет. десь на самому сечовому товчеться,вчора ввчерезі щопару хвилин бігала, чоловік аж сміявся))

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Мені в двух перших триместрах вагітності було зручно з короткою вставкою трикотажною - бо ще живіт не великий. На останньому триместрі зручніше з великою вставкою - кенгурятніком , з резинкою на гудзики збоку бо вже живіт порядний і на нього вже добре натягувалась широку глибоку вставку, яка не скочувалась донизу.

12. zetta

zetta Well-Known Member

бачу нас багатьох об"еднуе таке щастя унiтазне)))
    Дякую Нiколь) я на такi придивляюсь [​IMG]
    прокоментуйте... вибираю +- цiна якiсть... бо шось не тiшить мене перспектива 800грн вiддати за штани.Це стрейчевi джинси.

Останнє редагування: 5 Січень 2011
  13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

При великому животі такі скорше всього будуть скочуватись/сповзати з живота. Зато на початок вони будуть добрі. Ну але я не знаю чи стрейчевий джинс так само добре тягнеться як трикотажні вставки, чи не буде тиснути.
    А чого не хочете варіант з лосінами + туніка? Лосіни на будь який живіт практично налізуть і тиснути не будуть.

14. zetta

zetta Well-Known Member

15. airy_cat

airy_cat New Member

А у меня на штанах и большая, и маленькая вставка скатывались. С маленькой было даже проще - меньше складок)

16. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Zetta, ви краще сходіть поміряйте різні варіанти. Я собі замовила джинси з високою трикотажною вставкою, щоб зручніше на великій живіт, а в 3-му триместрі взагалі штанів носити не можу - все тисне, таке враження , що цього разу живіт нижче і все його перетискає. А минулої вагітності мені було зручно в джинсах з низьким поясом і широкою резинкою (під животиком).

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дивно, в мене хоч і не був великий живіт дуже, але та вставка широка (то скорше вже не вставка була а мішок для пуза )))) натягувалась на весь живіт аж майже під груди. Гумочки були на потрібну ширину відрегульовані так щоб раз ті штани надів на пузо і вже самі по собі вони не зповзали з нього.

18. Златка

Златка Well-Known Member

в мене було те саме як при першій вагітності, так і при другій. при чому животик був дуже великий, особливо при другій вагітності
    я все "списувала" на вузькі бедра, бо в магазинах перемірювала купу штанів і джинсів, а толку нуль - незалежно від ціни
    тому для мене поза конкуренцією були плаття і сарафани - там нічого не тисне і все ок , але вибирала їх більш офісного типу, бо я була весь час "працююча вагітна" і варіант з лосінами був не для мене

19. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Прочитала про Ваші туалетні проблеми- пригадала себе на останньому місяці:girl_in_dreams:Не знаю за чим, але я поїхала на Краківський ринок, тільки трошки походила- хочу дуже і вже:girl_cray:У жіночому туалеті - черга аж на вулицю-ніхто не пропускає...Я , вже не маючи сили терпіти, пшла до чоловічого туалету- там черги не було....Треба було бачити очі тих чоловіків:eek::eek::eek::eek::eek: ну я що ?:o мені дуже було потрібно...:girl_blush2:

20. vernata

vernata New Member

Вирішила сьогодні стати на облік. Коли прийшла додому з поліклініки, відчула себе хворою людиною. Спеціально йшла не до свого дільничого лікаря, а до хорошого, якого дівчата на форумі рекомендували. І що отримала: "Мені би не хотілося відправляти Вас на аборт, але...", "Якщо я скажу лягати в лікарню, Ви ляжете, а якщо ні, я Вас віддам Вашому дільничому", і все в такому дусі. Чоловік мене заспокоює, каже, що просто лікар не хоче брати на себе відповідальності (у мене друга вагітність після кесаревого з дуже малим терміном між пологами і вагітністю - півроку замість рекомендованих двох), що я їй як сніг на голову звалилася. Здам аналізи, побачу як буде далі. Врешті-решт, може це лише перше врвження.

Статус теми:
Закрита.