Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Люба книжка пише, що до 12-14 тижня Т. має триматись вище 37, а потім поступово опускатись.... Та і підвищена Т. є одним з основних "симптомів" вагітності... А стає погано, може то токсикоз:)

Вчора ходила по магазинах шукала наряд на НР...т І моїй дитині, щось, явно не подобалось. Тільки я вдягала платтячко "в обліпочку" в мене зразу вилазив живіт:) , хоча животика майже не видно... так нічо і не купила.
    А ще...:sad: я не влажу в S...

2. zetta

zetta Well-Known Member

ще мае значення до якоi стiнки крiпиться ембрiон... якщо до задньоi то вiдповiдно дитина в бiльше в мамi, а як до передньоi то бiльший живiт. В мене з доцькою то тiльки на 7му мiсяцi чужi люди питали чи я не вагiтна... а в знайомоi навпаки, друга вагiтнiсть то така була шо коли принесла малу до хати дехто не зрозумiв коли то вона вагiтна була))

3. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Знайома ситуація, я теж вже на "М" перейшла, після того як купила неміряючи 2 речі S-ки. :girl_spruce_up: і вони були маленькі. Незвично, коли весь час була "дуже худенька".

4. Girljanda

Girljanda New Member

А точніше? Як погано? Голова болить, нудить?

5. Morena

Morena Well-Known Member

Дівчата, так погано як сьогодні я ще не спала. Щогодини я прокидалась від сильного болю - дуже терпло то одне бедро, то інше. І я так цілу ніч крутилась перевертаючись. І животик був якийсь дуже напружений.

6. squirrel

squirrel New Member

Я сьогодні гладила речі для малятка, получила від того процесу масу задоволення:girl_in_love:. І ще поскладала вже більшість речей в пологовий, розумію що зашвидко але надивившись в пологовому на те які бувають нюанси вирішила перестрахуватись.

7. Hanny

Hanny Active Member

І в мене так останнім часом, дуже терпнуть і болять боки, ноги і руки якісь ватяні. Не п'ю нічого після шостої і не їм на вечір фруктів, бо дуже бігаю в туалет, а потім заснути не можу. І прокидатись стала рано (6-7 год). Але я собі відсипаюсь вдень.

8. allusya

allusya Well-Known Member

А я зараз красуня просто нема ради, всі губи в герпесі:girl_cray: І як малятко такою зустріти, яке мабуть, чекає до Нового Року, бо шось зовсім не спішиться зявлятись на світ. Нема ніяких ознак чи може я не вмію розпізнати :d25:

9. Lithium

Lithium Active Member

Токсикоз в мене вже минає помаленьку, просто з першою дитиною такого не було.
    Дуже болить голова і слабкість, нічого не можу робити.

10. Girljanda

Girljanda New Member

А може то тиск? Ви не вимірювали?

11. Natalya

Natalya Well-Known Member

На маленькому терміні, коли ще навіть не дуже підозрювала вагітність, у мене теж так було. Тривало близько тижня.

12. Lithium

Lithium Active Member

Та я вже не знаю завтра піду на поліклініку, бо лице біленьке як стіночка і так певно 2 тижні я вже думаю, може то гемоглобін низький того так зле.

13. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Для плануючих родити на Джамбула! роддом відкривається 14 січня)

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я цілий день сплю, і взагалі виглядаю як побита!!!ще сусіди зверху якусь цибулю жарять, а мені чути.фууу.

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

і мене болить голова, і то так якось через день...

16. marianast

marianast Well-Known Member

В мене вагітність десь 4-5тижнів. До лікаря піду вже після свят, якось не хочеться мені.щоб зараз в мій окрилений щасливезний стан хтось втручався. Дівчата, а токсикоз на такому маленькому терміні це нормально? Мене зранку тошнить так страшно, ходила обіймати білого друга-не виходить, просто тошнить... Можу їсти лише хліб,картоплю,макарони і сметанку, а це продукти які я не вживала роками)))) ну і фрукти. Поправилась вже на 2кг. А на будь яке м'ясо навіть подивитьсь не можу.
    Ще одне,дівчатка, хто народжував маючи вдома кота? Я за вігітнісь менш-більш спокійна, бо котисько доглянутий і вулиці зроду не бачив, глисти проганяєм регулярно,кігті обрізаєм. А як народиться маля? Здається коту не місце в хаті де є немовля. Бо шерсть залишає ,тай царапнути може граючись... Як ви вийшли з подібної ситуації?

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В мене є кіт. Був при першій вагітності і до тепер у нас поживає. Глисти проганяю, гуляє на вулиці, але віддати не можу - куди? кому?
    При першій вагітності настрашилась і зробила аналіз крові кота на токсплазмоз - не виявили і сказали, що в такому віці, якщо не виявили то вже не виявлять.
    Шерсть маляті не заважала, царапнути може, але то вже тепер, коли малий сам до нього лізе.
    Єдине, що відівчила - це спати разом з нами в ліжку і взагалі заходити в спальню, де ще є ліжко малого і був пеленпльний столик.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

кіт породи "російський блакитний"у нас з явився за півроку до вагітності. Не гуляючий, але кастрували, коли досяг статевої зрілості. Чудесненько уживався і дотепер уживається з дитиною. Правда,перший місяць після народження ревнував- ходив попід стінкою і не давався на руки узяти нікому. Але дитини жодного разу не зачепив, щоб малий з ним потім не витворяв. А стосовно шерсті- алергії, то медики кажуть, що шансів її отримати менше якраз у того малюка, якого принесли додому, де вже жила домашня тварина. До речі, у моєї братової спокійно живуть вдома два "персики".Інколи і сплять по обидва боки від дитини на сімейному ліжку

19. vernata

vernata New Member

Мене сьогодні страшно боліла голова. А взагалі я помітила, що голова починає боліти, якщо я голодна або коли перенервувалася.

20. natorella

natorella Well-Known Member

йдіть вже ближче до середини
    після свят - то ше рано)

Статус теми:
Закрита.