Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. squirrel

squirrel New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

У мене в 19 тижнів було серцебиття 157 ударів. Казали тоді ж, що дівчинка по УЗД (вона тоді якраз активно рухалась).

2. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ну тоді ще цікавіше, бо перший раз маля спало і ніяк не хотіло прокидатись, як там вже по ньому Слобода не водив... а в принципі у сні серцебиття менш часте..

Ай, коротше в кожного по своєму, і видно правил одних нема, тільки припущення.

3. VERO

VERO Well-Known Member

І мені на першій вагітності лікар зі стажем "наслухав" хлопчика. Казав, що в них серцебиття швидше і чіткіше, а у дівчаток - трішечки слабше і повільніше. І не помилився. Хоча я тоді не сприйняла це всерйоз. Я навіть знайшла старе узі. Серцебиття на 11-0му тижні-167, а в 37 тижнів- 142. І маю такого шустрого "хлопа" (так сам себе називає). Хтось би зараз послухав, хто там... Так цікаво...

4. Morena

Morena Well-Known Member

Я якраз вчора була на КТГ. Кількість ударів я не знаю, бо лікар не сказала. Але я так напереживалась, бо інколи ті удари сердечка були зовсім не ритмічними. От і не знаю що то тепер думати.

5. Котя

Котя Оптимістка :-)

Одним словом з серцебиттям вийшла повна плутанина:wacko1:
    Знаю ще теорію, що якщо овуляція відбулася в лівому яїчнику, то буде дівчинка, якщо в правому , то буде хлопчик.В мене покищо сходиться і перша, і друга вагітність в правому яїчнику:connie_pull-pigtail.
    А взагалі,якби мами не цікавились хто там в животику живе, всеодно 100% будем знати після пологів))) [​IMG]

6. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

В мене в правому) і по серцебиттю лікар сказала, що буде хопчик, тому буду чекати підтвердження чи спростування теорії)

7. squirrel

squirrel New Member

То в мене ніколи не буде хлопчика (правий яїчник у мене не функціонує)?:girl_crazy:... Нє... нехочу вірити у таку теорію:girl_crazy:

8. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

І правильно! чи буде хлопчик чи дівчинка залежить від чоловіка , а не від жінки) саме вони дають або Х-хромосому (дівчинка) , або У-хромосому (хлопчик).

9. Hanny

Hanny Active Member

Ух ті вагітні гормони!!!:crazy:
    2 дні ходила рюмсала: всьо надоїло і не так , всі не то роблять і не так говорять, невиспана, хвора, злюча як пантера:girl_devil:
    А сьогодні настрій суперський!:yahoo: І виспалась до 12 години дня і вже погуляла (до магазину і назад), ніц мене сьогодні не болить, гори би перевертала!!!
    Гори перевертати не буду, але всю хатню роботу точно перероблю, щоб завтра мати вільний день і поїхати вибирати ліжечко для моєї мацьопки!!!

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

А ще приготую смачнючу вечерю мужу, за його терпіння і розуміння!!!

10. Morena

Morena Well-Known Member

Ух, і добре ж Вам, а я спати багато ніяк не можу, ввечері заснути важко і зранесенька підйом, бо вже виспалась. Ще й звечора п"ю валеріану, щоб вночі спати. А прогулянки хіба в обідню перерву, бо я ще на роботі.

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ну теоретично за стать дитини відповідає лише батько, бо є носієм двох хромосом XY, а яйцеклітка має тільки одну хромосому Х і об"єднання двох хромосом відповідає за стать. ХХ - жіноча стать, ХY - чоловіча. Все залежить який хромосом запліднить яйцеклітку Х-хромосом, чи Y-хромосом.

12. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

А я вдома цілими днинами-на вулицю сама не йду, в"яло нипаю по хаті і нічо робити не хочеться... І сумно якось так на душі... Спати ночами взагалі не можу, вчора як дитина розплакалася посеред ночі чоловік півгодини заспокоював... Зараз я-як вагітний П"єро! :) Щось барахлить мій інстинкт "гніздування" перед пологами... :girl_blush2:

13. Hanny

Hanny Active Member

І мені рідко коли виходить вирватись на вулицю, то через погоду чоловік не відпускає, то слизько і боюся сама виходити . Одна надія на вихідні, коли чоловік в дома , ну і коли в поліклініку треба!!!
    А зі спанням в мене під час вагітності фактично не було проблем, сплю постійно і багато! Звичайно просинаюсь перекотитись на інший бік бо все постерпало чи спина болить, чи в туалет , але потім моментально "відрубуюсЬ". Тільки одне зле - дуже чутливий сон! Як хтось в хаті товчеться а я спати хочу- повбивала б!

14. хельга

Ось, знайшла
    тут

Так, що не від яєчника залежить стать :)

15. Котя

Хельга, та це всім давно зрозуміло, що саме чоловік відповідає за стать, бо це вже доказано:girl_yes2:. А я просто написала про теорію)))), це ніби гадання на кавовій гущі:girl_wink:.

16. хельга

Теоретично, по всі тестах, гаданнях, таблицях у мене має бути дівчинка :) ... але буде видно... після нового року йду на планове УЗД

17. Котя

У мене так само:girl_yes2:, але я інтуїтивно відчувала ще одного пацана (дуже схожі вагітності:pardon:), єдине що мене збивало з толку це висипка прищів:girl_emo:, таки інтуіція мене не підвела:girl_yes:.

18. Олюнчик

Олюнчик New Member

А що на такому терміні вже видно стать? Чи то якесь супер УЗД? Бо я вже не можу дочекатись 20 тиждня:girl_in_dreams:

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я поки дома, приїхала на вихідні .полежала трохи в лікарні, посміялись з сусідками.файні цього разу попались, всі вагітні.трохи ще поболює животик, але менше.зате сильніше чую рухи) такі смішні)

20. squirrel

squirrel New Member

Я коли тільки дізналась що я вагітна якось інтуїтивно відчувала що має бути дівчинка і на УЗД сказали що дівчинка (тепер чекаю наступне планове УЗД ще раз запитаю).
    У мене також дуже чутливий сон. Протягом ночі часто бігаю в туалет (думала може там поселитися:girl_crazy:), коли повертаюсь на інший бік також просинаюсь (бо трішки поболює низ живота) і просинаюсь рано бо вже спати не можу.

Статус теми:
Закрита.