Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. squirrel

squirrel New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Мені давали одну довідку. В центр зайнятості я подала копію, а в соцзабез оригінал довідки.

2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А в нашому місті напряжонка з вагітним одягом. Зайшла вчора в один, а там джинси по 460грн. :khomyak: і більше не знаю магазинів. Був ще один, але туди вже не будуть привозити :sad:

А на верх купила сьогодні дві кофтини - одну як сукню і на живіт розтянеться і потім, без живота зможу носити. А ще одну на одному ґудзику - застібка над животиком получається.

3. Котя

Котя Оптимістка :-)

А я сьогодні ходила з мужом на планове УЗД))) Все у нас добре, тільки маєм гіпертонус по передній стінці:no:, вона категорично заборонила мені приймати ванну і не сваритися з чоловіком:ninja: Ще мене дуже здивувала, що маєм вже майже повних 14 тижднів, я Їй сказала, що дитина планована, знаю день овуляціії, тести на О це підтвердили, а вона говорить що це неможливо, бо вже якась там кісточка сформована, значить в мене було дві овуляції, і завагітніла я під час місячних (з першим малим було то саме):confused:Так що такі пироги)))
    І саме головне на 90% у нас буде ще один хлопчик:xaxa:Моя інтуіція мене не підвела)))

4. MaryF

MaryF Well-Known Member

А я собі штани на секонді купила 3шт. практично нові і моделі класні...а колготи купляю 5 (ті шо з клином) і тим клином на живіт надіваю, бо вагітні колготи чомусь з мене сповзають, а ті класно сидять...

5. Котя

Дівчата ще подивилась в протокол і згадала, що написали мені ,що маю крайове передлежання плаценти:girl_sad:. В когось таке було? І чим це небезпечно?

6. kati

kati Well-Known Member

клас! вітаю вас!
    Буде Артурчику компанія!

7. Котя

Дякую!:girl_curtsey: Він якраз мені вчора заказував братика ))) Муж щасливий, сказав ,що на наступний раз буде дівчинка:girl_crazy:, я сказала, що більше в цю рулетку не буду іграти:girl_impossible:. Тепер морально настроїлась що буду мамою двох пацанів , і кожного року в мене буде класний 8 березня:girl_crazy:.

8. Hanny

Hanny Active Member

а де вагітні можна купити і скільки коштують, бо мої довагітні, навіть з клином і тиснуть і сповзають!

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

в мене таке виявили на 1-у УЗД: плацента на 13мм перекриває вічко матки. Прокопчук мені сказала не хвилюватися, головне берегтися і не носити важкого (щоб часом не було кровотечі), з часом плацента має піднятися :)

10. Hanny

Hanny Active Member

А ще добавилась проблєма з верхнім одягом, мій зимовий пуховичок і шубка на животику не застібаються, і не хочеться на 2 місяці купляти якісь балахони, бо в такому не ходжу. Я змерзлюх і люблю коли одяг зимовий прилягає до мене! І в знайомої вже міряла курточку "вагітну", так вона мені впритик, раптом на тиждень-два!:girl_sad: Хіба на секонд загляну

11. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

12. MaryF

MaryF Well-Known Member

я купляю звичайні колготи, але 5 з клином...вони мені кращі нііж вагітні колготи

13. squirrel

squirrel New Member

У мене почалась молочниця:girl_sad: (звідки вона взялася, ніколи тої б'яки не було в мене). Назначили мені 6 вагінальних таблеток "Клотримазол". Почитала інструкцію ніби ніяких побічних ефектів немає...

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Тримайтесь!я недавно то пройшла.хоч не впевнена чи вилікувала(он здала мазок на всякий випадок), але симптоми пройшли!то було жах! в пару раз сильніше ніж не під час вагітності!

15. squirrel

squirrel New Member

Я б і не знала що то молочниця (ніякого свербежу, тільки виділення білі). Коли ходила в ЖК то сказала що в мене якісь виділення і лікарка мені сказала що це та б'яка.

16. kati

kati Well-Known Member

і було і є....що в 9 тижнів що в 20, і в першу вагітність так само було. Але я шось то не беру собі до голови., почуваюсь ж я добре.Менше рухатись і більше відпочивати в мене не виходить, ну але тяжкого стараюсь не носити, в т.ч. Сашку, хоч інколи і буває( витягнути з ванни наприклад).В 9 тижнів мені навіть на море дозволила лікар їхати... тільки не тягати важке.

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

ого, ото ви додумались:) мені б таке і в голову не прийшло, треба спробувати, а то купила одні колготи ( 90 грн) але шо то одні

17. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

18. MaryF

MaryF Well-Known Member

та ні...такі просто вільні трохи, але не сповзають, та гумка гарно тримається на животі і не тисне.

19. allusya

allusya Well-Known Member

Я бачила на днях спеціальні колготи для вагітних в магазині біля краківського ринку і ціна, як на мене, досить нормальна - 37 грн.

20. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Купляла на Південному вагітні колготи 400 ден за 100грн. Розмір 4ка (хоча ношу 3й). Порвалися після першого ж одягання! :girl_cray:
    Тепер переконалася: берете звичайні зимові колготи на розмір-два більші і супер-тепло, зручно, надійно! Головне, щоб спереду вони були з 2ма швами на пузко... :girl_cool:

Статус теми:
Закрита.