Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olena

olena New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Вітаю!Ростіть здоровенькі і гарно гамайте цицю,щоб і надалі бути файними пампулясями.

2. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Вітаю!!!! Нехай малеча росте здоовенький і щасливий! А мамі- багато терпіння і солодкого молочка для синочка!

3. Каміла

Каміла New Member

щиро вітаю!:girl_claping: не хай пампулясик гамцяє мамене молочко і росте Вам на радість! :d25:шкода що Ви тепер будете в іншій гілці..:girl_wink:

4. mashynka

mashynka Well-Known Member

Привіт, дівчата, хочу і я до вас приєднатися :girl_smile:. Поки що лаконічно і більше читаючи, бо клятий токсикоз замучив :girl_sad:, але то скоро пройде (надіюся), а ділитися радістю, (переживаннями, досвідом?) хочеться вже :)

5. madchen

madchen Member

Оленко, я Вас теж вітаю!!!! Ви якраз виписувались, а ми йшли родити.:) Ми зустрілись у воротах:))

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

Я тут періодично заглядатиму. Ну і бажаю Вам теж незабаром приєднатись до сусідньої гілочки :))

6. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Ой, які ж молодці!!!Ростіть здоровенькі!!!Гарно гамайте цицю!!!

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ----------

Прикольно!!!

---------- Додано в 09:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Ласкаво просимо!!!

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ооо, вітаю !:)
    Легкої вагітності ;)

8. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ой, як класно... але я на жаль тоді нікого і нічого не помічала, дуже вже хотілося додому :)

9. squirrel

squirrel New Member

Вітаю вас!!! Ростіть щасливенькі і здоровенькі!!!

10. Котя

Котя Оптимістка :-)

ВІТАЮ!!! Нехай токсикоз пошвидше проходить:girl_smile:.

А в мене вже почав рости маленький животик, так класно:girl_in_love:. А вчора коли лягала спати, то в мене цей животик ніби перекосився вліво (така собі гуля) і так ця гуля пульсувала (разів п"ять), дівчата , чи я могла так рано відчути легеньки рухи? Чи в мене галюніки?:girl_blush2:

11. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

ВІТАЮ!!!! :give_rose::give_rose::give_rose:Нехай росте здоровенький і смачного молочка матусі для синочка!!!

12. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

на щастя, маю добрі зубки (так що певно відвидини стоматолога відпадають зі списку)

нагода то була (якраз була О :girl_smile:), але я хочу все таки перевіритися, хоча б той мінімум здати, про який писала Сніжна.

в TORCH визначають, чи є антитіла до краснухи? чи як назив. той аналіз, де визначають, чи є антитіла до краснухи? (я на рахунок цього трохи перестрашена, бо взимку підхопила "дитячу" вітрянку)
    і ще питаннячко, а навіщо чоловіку здавати TORCH? і цей, я щось думала, що чоловіку обов-язково треба здати сп. для спермограми, бо по ній можна визначити, чи нема інфекц. захворювань. що думаєте?
    я вже собі вирішила, що завтра йду на конс. гінеколога, треба з чогось починати, бо вже дуже хочеться мацьопи :d25:

13. mashynka

mashynka Well-Known Member

О! В мене аналогічно! То точно не галюніки ;) Я в суботу абсолютно чітко відчула такий поштовх малятка (знаю точно, бо ж попередньої вагітності памятаю їх добре, тільки поштовх ясно був легеееесенький). Десь читала, що малятка рухаються з 8-9 тижня, просто ми не чуємо ще, так що це цілком можливо. І животик в мене теж росте якось швидше ніж з першою вагітністю :). Приємно, що в когось теж так :) :) :)

14. Рибка

Рибка Well-Known Member

madchen, вітаннячка! Здоров"я вам обом!

mashynka, ласкаво просимо. А токсикоз скоро пройде, ще зовсім трошки залишилось.

Такі сьогодні гарні новини. Я теж вже заспокоїлась. Була сьогодні на узд у Прокопчук, гарна приємна жіночка. Все гарно показала-розказала. Наша вага 1350 г, розвиток відповідає моєму терміну, 29-30т. А то гінеколог налякала, що раз маленький животик, значить дитина відстає в розвитку (краще б вибрала причину - маловіддя, а ні - треба якнайсильніше пострашити).... Але добре, що пішла, а то би й далі переживала...от ті лікарі!

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І в мене останнім часом таке. або я дуже хочу почути,або воно дійсно собі там так товчеться.вже пару раз чула такі маленьки булькання(майже як шлунок, але інакше)
    тепер сиджу і замість роботи спостерігаю за собою)))

16. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А я от сумнівалась чи то рухи малятька, але певно таки то моє малятко товчеться. З першою вагітністю відчула десь пвісля 18 тижня.
    Животик теж вже росте, набагато більший, ніж перший в цей період, тобто з першим в мене було замітно пузік після 5 місяця. Ніхто не бачив, що вагітна, місцем не поступались в автобусі, а то ще зима була, я в пуховику....

17. Котя

Котя Оптимістка :-)

Algo у тебе вже такий термін, що ти запросто можеш відчувати рухи дитини))).
    Я в першій вагітності чітко відчула в 16 тижднів.:girl_dance:

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

Та точно дитятко))) Бо я всетаки ще трохи сумніваюсь, але до 14 тижня, думаю буду знати точно:girl_smile:.

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

А в мене навпаки, в першій вагітності був вже такий пуз на цьому терміні,ось фото 10-11 тижнів,що жодні штани не могла застібнути, і поправилась за 12 тижнів на 7 кг:girl_blush2:, бо був такий сильний апетит, що мусла вночі вставати і щось їсти , бо аж погано мені робилось. Цього разу апетит теж є, бо відсутній токсикоз, але немає того "жору" вночі, тому поки поправилась на 2,5 кг:girl_dance:, живіт відповідно теж маленький і влажу поки у всі свої речі ))).

Останнє редагування: 23 Листопад 2010
  18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

призначення спермограми- зовсім інше - визначити кількість, динаміку, життєздатність, патологічні форми та ін. сперматозоїдів Так що чоловік як і майбутня мама мають для визначення наявності чи відсутності токсоплазми, краснухи, цитомегаловірусу, герпесу здавати ТОРЧ. Якщо ще цікавлять трихомони та хламідії- аналіз мазку на флору, яка у чоловіка береться із сечовивідного каналу ( але то вже таке...)

19. Ariel

Ariel Well-Known Member

мені 2 роки тому лікарка казала,що чоловіку не треба,спочатку жінка.І взагалі ваш лікар-гінеког,якщо ви йому довіряєте,порадить що треба робити.

20. irushka

irushka Well-Known Member

Вітаю нових випускників цієї гілочки - Олюсю і madchen!!! Нехай ваші діточки принесуть у ваші домівки ще більше щастя, добра і усмішок!
    А ще я, як недавня випускниця, тримаючи на руках свій "атестат" - синочка, хочу подякувати всім пузатикам за чудову вагітну компанію і приємні розмови та підтримку на час моїх 9 місяців! Усім страршокласникам бажаю здати навідмінно випускний екзамен і отримати свої гарненькі золоті медальки! А всім новоприбулим - успішного і приємного перебування тут! :girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.