Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Для майбутніх мам

МИ були з першим разом - велике спасибі моєму коханому за те :girl_in_love:
    і на ці пологи теж - без заперечень.

Була сьогодні в лікарки - ставала на облік. Дуже зраділа вона, що я знов вагітна. Оглянула мене, поміряла, виписала направлення на анлізи.

2. zetta

zetta Well-Known Member

зовсiм не бойкотую... але нажаль я зараз не у Львовi.
    та пробувала ) каже шо вiн не переживе того):khomyak:але ше е час... мусе собi то продумати, вiрю що погодиться )

3. Lvivna

Lvivna Member

Мій чоловік сам настояв на цьому, я не перечила, але й не настоювала би, якщо би не хотів, бо він крові побоюється. Просто вже на самих пологах, при потугах, йому ж необов"язково бути присутнім, можуть дитину і на коридор винести, але, якщо схватки будуть йти довго, то морально може і підтримати, щоб ви самі в передродовій не нудились...

4. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Дівчата тапер я панікую!!!!!!!!
    Я боюсь, що не зрозумію коли мені їхати на роди, щоб я вспіла....Коли дзвонити до лікарки....
    Мені більше ніж годину їхати до Львова, а ще ніж зберусь і т.п.
    От зараз відчуваю ниєчі болі в попереку, живіт не болить....маля товчеться....

5. OrxIdea

OrxIdea New Member

в мене часто таке, я вже не звертаю уваги
    як буде вас сильно боліти, періодично, то задзвоните лікарці, вона скаже чи вам їхати

6. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Зі Золочева до Львова не так довго їхати, хоча маю знайомих , котрі їхали з Мостиськ до Львова- дитинка народилась біля Макдональдса на Чорновола...:girl_impossible:,але то були четверті пологи..чоловік був за акушера...донечку назвали на честь батька Володимирою..
    Народжувати я мала би 23 лютого.Поообіцяла синові на День Валентина піти в Челентано на піцу.Їдемо в маршрутці 14 числа,вроді щось не так...але ще далеко...Поїли піцу, приїхали додому...певно точно починається...:girl_impossible:Трошки поспала, о 4 ранку зробила синові та чоловікові бутерброди ( вони чомусь не хотіли так рано снідати...).О 4.30 зателефонувала до лікаря- приїжджайте(від нас до роддому приблизо 40 хв).Але куди подіти сина о такій годині- думала потерплю , щоб він пішов до школи о 8 годині, але терпіти вже було годі... Розбудила о 5.30 коліжанку..віддала сина в її руки і поїхали... В роддомі були після 6..огляд у чергового, реєстратура...родзал...акушер-інтерн...тиск..укол..тиск...болить не болить..поговорили...пожартували..О10.45 народилась наша Вітошка-капітошка.:d25:Все встигли.:girl_dance:Так що удачі Вам і Не бійтесь- усе в Божих руках.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

7. squirrel

squirrel New Member

Дівчата підкажіть чи нормально коли дитинка низько знаходиться. Переважно відчуваю рухи внизу живота.

8. zetta

zetta Well-Known Member

а от i не панiкуйте.... головне мати чiтку домовленiсть з лiкарем та машину пiд дверми..... зберiть собi торбочку, вибачте(пiдбрийтесь у належних мiсцях) i живiть собi cпокiйно, прислуховуйтесь до себе..... як почне хапати болюче засiкайте час... i головне дуже прошу не кричiть i не панiкуйте, у вас пологи-народження нового життя, а не тортури... це я до того щоб в дорозi не лякати чоловiка за кермом(бо то дорога.....). Але от про себе скажу... в мене нiяких хапалок не було....просто скрутило боляче, я навiть не зрозумiла що то робиться бо з колiжанкою по тел розмовляла......зайшла в туалет а там кров.....спокiйно дзвоню до лiкаря кажу схваток нема, хапнуло i вийшла кров... роджу напевне....вiн каже точно? Кажу так.Вiн каже збирайся i мене по дорозi захвати.....так от тут i почало мене скручувати дуже боляче....я бiльше всього хвилювалась про те як то iхати в машинi... але як на диво в машинi так добре вiбрувало шо нiразу не заболiло... ну але в мене то все тривало 2 години вiд першоi перейми до народження.. так що дивiться самi, як дуже хвилюетесь то ляжте ранiше в пологовий... )

Останнє редагування: 5 Листопад 2010
  9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

і я так...
    зовсім низько буває...
    іноді таке враження,що там малеча собі хоче виглянути,ну,а найближчий шлях - самі знаєте:girl_blush2:

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я вже з форумівки.суперово посиділи!пузіки такі вееееликі!дякую всім за приємну компанію!(тільки ми з Нетсол були маленькі) ))

11. Rosynka

ВЖЕ??? :haha:
    нічо так посиділи - з третьої:)
    молодці дівчата!!!! і пузіки теж молодці,що мамусь відпустили на "гулянку"!

12. algo

я була з 5,але були такі герої що і з третьої сиділи,я пішла з Христиною, а вони ще сиділи)

13. Rosynka

та що то казати - львівські панянки зе бест!!!!!:girl_dance:
    а реакція оточуючих?

14. Hruska

Hruska Well-Known Member

Я вже з форумівки вернулася...:)
    Але то радості :)

15. Lvivna

Lvivna Member

Минулого разу я чітко зрозуміла, коли почались схватки, коли йшла та біль з попереку під живіт, вона така опоясуюча була. Сьогодні прочитала ще, що ложні схватки на останніх тижнях зникають з рухом, коли починаєш ходити по хаті, якщо це дійсно вони. А справжні-таки мають чітку періодичність, і як затихають, то так кайфуєш!.. По ваших описах на справжні не подібні, але речі я би вже тримала напоготові, тільки щоб хапнути і поїхати...
    А я панікую, щоб вночі не почались, так хочеться зранку поїхати, чи під обід, і народити за кілька годин, і щоб лікаря не піднімати дзвінками посеред ночі...

16. zetta

zetta Well-Known Member

17. squirrel

squirrel New Member

От і в мене таке враження складається, а ще як живіт починає нити внизу то аж страшно стає щоб дитятко й справді не захотіло виглянути.

18. algo

Фотографом була Нетсол,так що її чекаємо!

19. Hruska

Hruska Well-Known Member

Та який офф...все ж повязано з мамами, з майбутніми мамами, а тема як звучить???
    Все ок! :)

20. allusya

allusya Well-Known Member

Це точно. Всі дуже гарненькі пузатенькі дівчата. Приємно було з усіма познайомитись особисто і поспілкуватись :girl_curtsey:

Статус теми:
Закрита.