Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. OrxIdea

OrxIdea New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

гг, і в мене так само. обернута назад) я думала, що теж одна)

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

цікаво... У мене загин до заду майже під прямим кутом, але ніякого тиску на пряму кишку я не відчувала. Можливо, це індивідуально

3. squirrel

squirrel New Member

Нас тут таких багато. У мене також матка має загин до заду.

4. Hanny

Hanny Active Member

Я писала норму з баночки, таку ж норму мені написала моя гінеколог!!!

5. Каміла

Каміла New Member

я вчора була в лікарки, вона сказала що голівка мацьопи дуже низько, і що живіт трохи опустився, але я не відчуваю цього, і живіт мене потягував в ночі ніби пробігла стадіон, сказала щоб я лежала два тижні і нічого не робила..що зараз дуже багато випадків передчасних пологів, вчора думала, що не засну так переживала:girl_sad: сьогодні почуваюся добре, боюсь думати про погане, і лежати постійно не можу..:sad:

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Каміло, не хвилюйтеся. Просто мусите відпочивати зараз і поберегтися. Вам ще чуть-чуть до 37 тижня дотягнути. А точніше ннавіть до 36 тижнів і 2 днів. Зі мною в патології лежала дівчина яка приїхала вже з кровяною пробкою і нерегулярними переймами на 33-34 тижні, лікарі казали що треба дотриматися до 36,2 якраз (не знаю чому саме так), трохи вона полежала, але в 35 тижнів і 6 днів народила здоровенького хлопчика 3,650!!! Так що ви не хвилюйтеся все у вас буде добре.

7. OrxIdea

OrxIdea New Member

Каміла

Каміло, не хвилюйтесь! Мені лікарка ще з вересня говорить, що дитинка низько вже опустилась. і нічого, он вже листопад, а я все чекаю і чекаю)))
    теж казали лежати побільше, не перенапружуватись. а я не можу на одному місці всидіти. мені і в шафі прибрати треба і попрати щось, ну і святе - підлоги помити. Звичайно, що роблю все поступово, відпочиваючи) після того теж все потягує. лягаю - відпочиваю, все проходить. головне - не переживайте.
    вам справді

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене дитнка опустилася і зафіксувалася вже голівка у 35,5 тижнів. І ще я сміливо добігала ( саме так- енергії було хоч відбавляй) до повних 40. Лікар з пологового, яка мене спостерігала усю вагітність у цьому не вбачала проблеми, хоча на УЗД мені справді сказали, що це один із потенційних ризиків передчасних пологів.

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

бачила, бачила))))) потім ще з 100 разів переглядала відео, як отой круть-верть ручками-ніжками махає :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

10. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

а я коли побачила малечу на УЗД спочатку не повірила, що це справді моє :girl_yes2:, а потім такі відчуття неперевершені нахлинули........просто не передати слів:girl_tender:

11. Каміла

Каміла New Member

буду старатись нічого не робити, а лежати..подруга каже що в лікарні точно лежала б камнем, а дома.. але я не ворог свому малюку:girl_smile:

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

але Вас потягує тільки коли Ви перепрацюєте, а мене в ночі деколи потягує..і дньом деколи, але то нічого, я собі кажу хай болить, головне щоб все було добре, щоб він раніше не народжувався, а ще трохи потерпів! я теж на нього дуже чекаю!:girl_in_love: а нарахунок прибирань, то це якийсь жах! все бісить, не там лежить і роботи не початий край..

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

я була на УЗД в Прокпчук на 33-34 тижні, він вже був зафіксований голівкою донизу, і взагалі зайняв правильну позицію..тобто на УЗД все було впорядку, і плід відповідає терміну, і пуповиною не обвитий, і вага добра..і ніяких передчасних прогнозів не було.

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

ой, я теж попередніми УЗД тішилася як "бідний цвяшком", відео переглядала, а от коли побачила на 33-34, то сліз не стримала, бо побачила личко синочка (губці такі пухлі, як в тата, носик, щічки..) то вже був настоящий пупсик, я тепер маю уяву хоч якусь, нарахунок зовнішності.. молюсь щоб був здоровий і не спішив народжуватись..:girl_smile:

12. OrxIdea

OrxIdea New Member

та я вночі взагалі спати не можу, то оди бік відлежу, то другий... + 25 разів в туалет) вже і спати не хочеться)
    все буде добре! відпочивайте і головне - не хвилюйтесь)

13. zetta

zetta Well-Known Member

моя цiлу вагiтнiсть так i просидiла нiкому не показавши свою стать, але завдяки снам я i так знала що то доця. Тай по серцебиттю лiкар казала що дiвчинка ).
    Вiрджинiя, вiтаю вас, носiться легко, ростiть здоровенькi в животику)

14. slobodianka

slobodianka Member

І в мене так. Лежу солдатиком, то на одному боці, то на другому. А так хочеться на животі поспати(до вагітності завжди спала на животі).
    А ще ми сьогодні перший раз почули як б'ється серденько в нашого синочка:girl_in_love:Сказали, все добре, що наш малюк богатир, та ще не збирається виходити, а в нас вже нетерплячки. Ой, ну коли вже?:connie:

15. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я теж звикла спати на животі. Інколи прокинуся серед ночі - а я на животі сплю. Не знаю, як себе контролювати, щоб не перекочуватись на живіт. Живіт ще невеликий, то і не заважає мені перевернутися.

16. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Мені теж важко, бо все життя лише на животі люблю спати ,але в 31 тиждень аж ніяк на нього не ляжеш!!!

17. Morena

Morena Well-Known Member

І мені важко. Колись тільки на животі засинала. Вночі пробуджуюсь, бо хочеться на живіт перевернутись. А як трошечки більше на бік ляжу, то вже мій маленький крутько мені стукає, щоб лягла рівніше. От таке то спання не конче зараз.
    А хто може користується тими спеціальними подушками, що потім для годування викостовують? Допомагає?

18. хельга

Я ставлю звичайну маленьку подушку між коліна і це дуже допомагає мені тепер іпри першій вагітності.

Ось тепер ще згадала, що після пологів теж не вдастся поспати животі. Потім будуть заважати груди. В кращому випадку прокидалась в калюжі молока, в гіршому - приспала собі страшну ґулю, яка ледве зійшла за 3 дні.

19. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

І я нарешті вирішила приєднатись до вас:)))

20. хельга

Вітаю!!!!! Раді вас бачити на нашій гілочці!
    Я не бачу вашу лінієчку :girl_sad:

Вже бачу лінієчку!

Останнє редагування: 3 Листопад 2010
Статус теми:
Закрита.