Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ташка

Ташка New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

kolibri, вітаю!!!!
    Таки з випробуваннями, але дякувати Богові, що нічого малюсі не коллоли і не капали, і що ви вже вдома! Ростіть здорові і тіштеся одне одним!!! ;)

2. zetta

zetta Well-Known Member

kolibriдуже тiшуся за вас i синочка, ростiть здоровенькi))

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дівчата, шукаю собі компанію для регулярних походів в баню. Тобто наразі в сауну, бо у Львові парних мало. Хто має бажання, стукайте в приват, будем домовлятись.

4. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А хіба вагітним можна ходити в баню?

5. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

kolibri Вітаю з народженням синочка)))) будьте здоровенькі)))))

6. slobodianka

slobodianka Member

kolibri, вітаю з народженням синочка!!! Здоров'я Вам і Вашому малятку, Божого благословіння і терпіння!!!

7. Олюнчик

Олюнчик New Member

І у мене таке ж питання... Вагітним хіба можна в сауну чи баню? Я навіть ванну теплу не приймаю...

8. opko

opko Member

Вагітним не рекомендується ні сауна, ні баня. Вони категорично заборонені при будь-яких загрозах, так я і прийом ванн.

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчатка,порадьте! у мене вже третій день досить відчутно болять тазові суглоби,більше з одного боку,віддає в ногу так,що часом ступити не можу і аж скрикую з болю...
    то пов"язано з вагітність? так буває чи то щось серйозне може бути?

10. olena

olena New Member

То у вас розходяться тазові кістки,це нормально ,так ваш організм починає потрохи готуватись до народження дитинки.

11. Hanny

Hanny Active Member

В мене таке вже 2 місяці, як сказала моя дільнича- це нормально, більше в раціоні споживати кальцію і терпіти!!! Я деколи не то щоб ходити не могла, а самостійно встати з ліжка чи вночі перевернутися з одного боку на інший. Лікар ще радила побільше лежати і відпочивати.

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Нині ніби 12 тиждень.думала все, встану зранку і різко перестане тошнити.:girl_blum: а не тут то було))ну нічо, надіюсь то поступово мине)

13. Каміла

Каміла New Member

буває, що може тошнити і в третьому триместрі..мене деколи під тошнювало, а от вже другий день за всю вагітність вечером іжога..якої я ні коли не мала..і якщо пізно вечеряю, то потім цілу ніч мучуся, чую ту їжу яка довго перетравлюється..

14. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

У мене токсикоз з першою вагітністю тривав 16тижнів ,а потім минулось, а зараз ні разу не затошнило !!! Я знаю як це неприємно і тому дуже рада що цього разу так гарненько виходжую вагітність. Кажуть що на хлопчиків не тошнить, це мене теж тішить ,бо 2 рази на узі не видно хто буде,а наш татко дуже хоче футболіста.

15. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Є дві точки зору :) В гуглі можна запитати, він все знає.
    Я не маю наміру дискутувати. Але якщо є тут хтось , хто вже вирішив для себе на користь бані, то пропоную об*єднатись.

16. Girljanda

Girljanda New Member

Не хвилюйтеся, все впордку. Це ще одна підготовка організму до родів.:girl_smile:
    Я також ніколи не чула ніякої печіїї ні до вагітності, ні після, а от під час... вона мене замучила. Але справа не в перетравлюванні, а в тому, що дитинка вже більша, "підпирає" вам шлунок і та їжа потрапляє в стравохід, в мене то було до останнього тижня.
    Як на мене, то підвищена темпратура тіла мами не несе ніякої кориті дитині однозначно.

17. Каміла

Каміла New Member

напевно, бо таке відчуття, ніби щось давить..а зранку все добре, ніби ні якого дискомфорту у вечері не було..

18. OrxIdea

OrxIdea New Member

в мене печія всю вагітність. постійно. і коли дитинка була маленька) і зараз, коли більша. тому, я думаю, що це просто особливості організму та вагітності.
    а ще кажуть, що коли печія, то в дитинки росте волоссячко) можливо) у моєї мами теж була постійна печія, я народилась з волоссям у 8 см)

19. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

В мене якийсь сонний стан. Чи це погода так впливає, чи що? Днем з малою поспала, то стала як побита: руки терпнуть, голова крутиться. Може тиск знову низький.

20. irushka

irushka Well-Known Member

Почався в мене 39 тиждень, а натяків на пологи навіть близько нема, ну хоч би якийсь один маленький передвісник з`явився :girl_in_dreams: Хоча, ще того тижня не хотілось би, нехай би Катя остаточно від хвороби оклигала і я змогла зі спокійною душею її на когось залишити.
    Живу в туалеті, вже подумую чи не постелити собі десь під умивальником, бо ходити вночі туди-сюди вже нема сили і спати нема коли...

Останнє редагування: 27 Жовтень 2010
Статус теми:
Закрита.