Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

основні питання: що зі собою мати та як підготуватись до пологів, а далі лікар уже сам все скаже.

2. Відповідь: Для майбутніх мам

Всім привіт! Нарешті і мені тест показав дві полоски.Аналіз крові такожпозитивний результат.Радості немає меж.:girl_claping::girl_claping::girl_claping: Приймайте в свою компанію.

3. Prutylyatko

Вітаю вас з вагітністю!

4. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я б не терла нічим, бо компреси такі розігріваючі, а гріти там зараз не треба. Краще трохи розтягнутися зранку. Знаю як воно, проходили :) Тримайтесь, в мене теж десь на такому терміні поперек і низ живота давався чути

5. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Мій свекор як почув, що підстриглася коли вагітна була, охав і ахав, казав, що тим всьо волосся дитинці зрізала і народиться в мене лиса дитинка....Я вагітною підстригалась 3 рази, а коли народилася мала, то свекор казав, шо ше так багато волоссячка в новонародженної дитинки не бачив і тепер не вірить в ті забобони)))))))

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

щодо підстригання - то нісенітниця(може,покликане вберегти майбутню матусю від стресу у випадку невдалої стрижки?...)
    а от фарбування... з цим у мене проблема... фарбуюся на блонд,а мій колір русий,то тепер не знаю,що робити,бо не хочеться ходити з переполовиненою головою,то так паскудно виглядає:sad:
    думаю,може пофарбуватися разок на колір,наближений до природного,щоб не так помітно відростало,але ж то теж хімія...
    може хтось порадить якусь менш шкідливу фарбу? буду дуже вдячна:)

Останнє редагування: 18 Жовтень 2010
  7. OrxIdea

OrxIdea New Member

взагалі-то моя перукарка мені всю вагітність торочить, що не шкідливо фарбуватись. я їй вірю. але мене сварили всякі лікарі, тому я не фарбувалась. теж не хотіла бути напівбілою, тому купила темну фарбу НЕШКІДЛИВУ, без аміаку. Зайдіть в будь-який магазин "Б*юті", там є такі (Віжн, здається), близько 80 грн коштує, але зафарбуєте білий і будете надалі собі однакового кольору ходити. і не шкідливо і переживати не будете.

8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А за рахунок чого вона фарбує?
    Я сама не фарбуюсь, але раніше часто (тобто завжди :)) фарбувала маму - по запаху я щось різниці не відчула між аміачною і безамічною фарбами. ДУмаю, то не більше, ніж маркетинговий хід. Може спробувати мілірування, але не від самого кореня, щоб фарба з шкірою голови не контактувала?

9. OrxIdea

OrxIdea New Member

Suzi

Ну, по-перше, моя подруга дуже хороший перукар, вона на семінарах уточняла ці питання, а саме, чи шкідливе фарбування для вагітних. і однозначна відповідь - ні. це доведено різними лабораторіями і тд, що воно ніяк не впливає.
    Щодо безаміачних фарб, то ті, які ми можемо придбати в звичайному магазині - можливо, і маркетинговий хід... ті, які я купувала, не мають запаху і не пошкоджують волосся, тимпаче, що вони темні. (колись вагітні фарбувались хноєю і ще там чимось, щоб не зашкодити волоссю, там нема аміаку, так само і ці фарби)
    я раніше фарбувалась звичайними магазинними фарбами, аж поки не вирішила стати білою. і тоді зрозуміла в чому різниця між професійними фарбами і звичайними.
    щодо мілірування, то, звичайно, що можна. я просто не хотіла міліровки, тому мені було простіше пофарбуватись в темний, щоб не було видно контрасту між коренями і волоссям.

зрештою, за вагітність я принаймні згадала, який у мене натуральний колір волосся)))

10. Hanny

Hanny Active Member

Перукар радила для блондинок міліровку, але так щоб на шкіру фарба не попадала, чи хну для брюнеток і шотенок.

11. slobodianka

slobodianka Member

Не переживайте так! Все буде добре! В дитячих магазинах Вам підкажуть, що має бути. Я теж прийшла з чоловіком перелякана, бо не знала, що то брати, лише приблизно-продавці допомогли. А там, якщо щось не буде вистачати-чоловік придбає, ви ж в одному місті будете народжувати? Не переживайте! Візьміть себе в руки, подивіться на животик,:girl_in_love: скоро малятко буде в Вас на ручках:d25: і Ви будете сміятися тільки, що переживали:girl_wink:Ми з Вами!!!

12. Girljanda

Girljanda New Member

Мені теж казали купувати такий пакет, але я не купляла, а заплатила в пологовому тільки за те, що було використано з того пакета. Там багато непотрібної для мене фігні виявилось. Можливо і у вас так можна? Бо це ж просто гроші на вітер.

13. Hruska

Hruska Well-Known Member

Дякую за підтримку...бо щось й справді розклеїлася((((
    Та ще й ті лікарі...щось ніяк не можу з лікарем домовитися - всім щось не виходить(((
    Коротше, хай хто хоче той і родить, а я просто немаю в кого :sad:

14. OrxIdea

OrxIdea New Member

а чому не можете домовитись?

15. slobodianka

slobodianka Member

Ну, що ви таке говорите?:) Впевнена, що без лікаря Вас не залишуть!!!

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну невже всі таки відмовляють? А причини?

17. Hruska

Hruska Well-Known Member

Данков (Джамбула) - вкінці листопада буде зайнятий, курси...конференції.
    Він може і бути але й може і не бути...а мені таке не підходить.
    Федина (Мечнікова) - мечнікова ще не відкриють, надіятися на чудо...також не для мене.
    Стах (Мед.інститут) - лягає в лікарню на операцію.
    Куль (Джамбула) - вже ніби домовилася з нею, але ще раз її "просканувала" в неті і виявилося дуже багато негативних відгуків.

Та не всі...але кращі (принаймні для мене)
    Ще лишається в запасі - Калінін (хоча в нього також багато недоліків є) і Улашин (Джамбула) з Бариляк (Мед.іститут) - єдині лікарі без негативних відгуків.

Ага, ми вже з чоловіком жартуємо, що будемо вдома родити...бо ні з ким не домовимося :)
    Так, власне, що найду лікаря більш-менш хорошого, починаю його активніше перепровіряти, то всяке-таке вилазить...і витискання, і не приїхав, і стимулювання....

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Якщо комусь стане в пригоді мій список :):
    Трохим Батальна ++
    Бариляк Обл.ПБ +++
    Калінін (забагато негативу тут) Джамбула +++++++++
    Улашин Джамбула ++++
    Прокопів Батальна +++
    Литвинчук Батальна (може не приїхати, якщо випаде на свято) ++++++++++
    Рудківський Батальна +
    Данков(якщо буде простіша ситуація, передає породіллю в руки акушерам, а сам іде до важких випадків) Джамбула ++++++++
    Кобецький Мед.Інстит +++
    Леськів Батальна +++
    Ковальчук (така ж ситуація, що й з Данковим) Батальна +++++
    Коржинська Мед.Інстит +++

18. Prutylyatko

Подивилась на ваш "оптимістичний" настрій та й хочу насварити . Де ж вам можна в такому стані перебувати, знаючи, що дитя на все реагує та відчуває?! Думайте тільки про хороше, все у вас буде якнайкраще!!!
    Тримайтесь.

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я брала Loreal безаміачну. Вона була дійсно без запаху. Може справді спробуйте щось наближене до природнього?

20. Girljanda

Girljanda New Member

Як на мене, то всі фарби містять хімію. Чи якщо фарба без аміаку і запаху, то вона вже абсолютно натуральна? Там і крім аміаку купа хімії. Ну, хоча б прочитайте склад, і без спеціальної освіти все стане зрозуміло. Просто в одних менше, в інших більше.
    Якщо до стрижки вмене ставлення не однозначне, то до фарбування у мене категоричне НІ! І якщо фарбування принесе навіть мізерну шкоду здоров"ю дитинки, то я б відмовилась без роздумів. Хоча у кожного своя голова на плечах і вам вирішувати, що з нею робити.:connie_pull-pigtail

Статус теми:
Закрита.