Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. OrxIdea

OrxIdea New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а я люблю дооооовго сидіти під душем, одночасно не зливаючи воду, а щоб вона набиралась. мені допомагає, бо часом ввечері ломить усі кістки, поясниця і тд...
    а ванну більше 15-20 хв взагалі приймати не можна, навіть не вагітним... а мені 15 хв мало, щоб погрітися, тому обираю душ)))

2. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

хоч один плюс, що якщо відпаде, то потім відросте :girl_in_dreams:

100% , тоже люблю поніжитись в ванні, але відмовилась повністю, тільки душ ( чого тільки не зробиш для малятка :girl_in_love: )

3. allusya

allusya Well-Known Member

Мені також лікарка казала гарячі ванни не приймати, тому думаю питання не скільки в ванній, скільки саме в гарячій. Тривале перебування в гарячій воді збільшує температуру тіла, тому я так розмію і не можна. Але тепленьку ванну якшо хочеться чому б і ні. Я сама інколи приймаю, хоча в основному все-таки перейшла на душ, зрештою зараз в душі і зручніше :connie_pull-pigtail

4. Girljanda

Girljanda New Member

Було, але під час ГВ і декілька тижнів після закінчення. Абсолютно нічого не допомагало. Лізло так, що думала лиса буду. А тепер "антенки" відростають.:)

Точно. Ванну приймати можна, але не гарячу. Я коли була вагітна, то тільки в душі таляпалася, бо мені мусить бути саме гаряча ванна. Та й зручніше прийняти душ, особливо на останніх тижнях.

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

та власне вода була тепла,ну можна сказати не дуже гаряча.залізла до малої,помити її і себе,навіть не лягала,на колінах стояла,але і то повпливало видно.
    зараз ніби полегшало,поміг чай з малинового листя ( вібуркол більше брати не хотіла).
    але я якась така нервова стала.третій день ледь хожу-настрій скаче,на .софії зірвалася щойно (годину її присипала,а вона так і не заснула,бо нині перший раз без циці пробували заснути)...короче,не знаю,що то за гормони такі розігралися але настрій як американські гірки :sad:

6. taniarz

taniarz Active Member

була і я в пятницю в гінеколога,вона оглядала мене на кріслі. Налякала трохи мене! Сказала,що все добре,шийка матки закрита,але дуже близько головка дитинки...і я тепер боюсь шоб не почались передвчасні роди! Вона сказала,що я Вас не залякую,але лежіть з подушкою під попою,щоб дитинка трошки піднялась.Хтось стикався з таким??? Шо це дійсно чекати передчасних родів???? Хоча лікарка це не підтвердила,шо так воно буде!
    Я пробую вмовляти дитинку,щоб ще пожила в животику 2 місяці! але все-рівно страшно!:girl_sad::girl_sad:

7. kolibri

kolibri Well-Known Member

а в мене настрій такий перемінливий став тіки в ці останні тижні. довести мене до сліз - ну дуже легко. а сьогодні прийшла з жк взагалі зла і недобра. минулого тижня казали що малюк вже опустився впритик, а сьогодні - що ми ще дуууже високо. як так може бути????? вже немає сил чекати:d25:ці всі тренувальні і т.д. ще з 36 тижня, думала на 38 народжу точно, ага......Певно нема в мене материнської інтуїції, як тільки взнала що вагітна - впевнена була що народжу до кінця вересня. Вже після завтра жовтень починається.....

8. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А чому Ви пішли на крісло ? вас щось турбувало ? Бо вони в принципі туди не мають лізти , хіба що вже якісь серйозні скарги мають бути.
    Маю знайому , котра проходила з низькою плацентацією і низьким розташуванням плоду до 42 тижня і зі Львова на маршрутці поїхала зі схватками народжувати в Золочів.
    Мені так само казали - тільки от в поліклініці (це після того , як я спокійно пройшлась і піднялась на ліфті) синочок фіксував голівку в одному положенні , а коли їхала з одного кінця міста в другий по бруківці в роддом - то його "витрясало "

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

але ж то аж післязавтра...;) ще є 2 дні

10. opko

opko Member

В мене таке було але до вагітності, і ніщо не допомагало. А зараз на 29 тижні ходжу як їжак, все повідростало. Вагітність мені дуже позитивно вплинула на волосся. Не знаю як буде далі, але наразі тішусь.

11. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, а щоб визначити чи є молочниця, то треба здавати мазок/лізти на крісло? Бо щось я так підозрюю, що в мене молочниця активізувалась, або просто виділення поряснішали, хотілось би знати чим саме воно є.
    В мене зараз гніздування в розпалі, руки аж сверблять вікна помити, штори випрати, килим почистити, але чоловік меблі зараз нові робить, то мушу дочекатись, щоб закінчив, тоді буду блиск наводити. А поки повипирала і перепрасувала всі Катині речі, що для синочка будуть придатні. І ще мене дуже дратує список ще не куплених речей, вже хочу мати все готове, хоч ніби ще часу немало.

12. MaryF

MaryF Well-Known Member

В мене, коли була підозра на молочницю, то лікарка дала мені рукавичку і я сама пальцем брала собі мазок на шкельце

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

нам вже ліпше!сьогоднішні аналізи показали що ацетону вже нема.ще два дні полежу і виписуюсь!от приїхала покупатись.коханий сам вечерю мені зробив!!

14. taniarz

taniarz Active Member

Ні,Мамуся,нічого не турбувало! В ЖК вже декрет оформляла, і лікарка брала мазок,знов здавала аналіз крові на ВІЛ,на гепатит і т.д.

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

може просто виділення поряснішали,бо впринципі під час вагітності їх стає більше,але вони не такі як при молочниці!

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

В мене те саме,нові шикарні штори лежать пошиті,а шафу ше ніяк не привезуть..хочу вже після шафи і перестановки диванів помити вікно і повішати)))
    Паніка ,що ніц не встигну....ото нас вагітних плюще...

15. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

В мене хоч і менший термін і до ПДР часу ще ого-го, але вже частенько турбують думки- з ким лишити дітей на час мого перебування в ПБ, що наготувати на весь той час їсти і що треба докупити по списку в ПБ... я вже собі весь жовтень спланувала, щоб до останнього не тягнути...:girl_crazy:

А ще я вже отримала лікарняний, занесла його на роботу, тепер чекаю, коли виплатять по ньому грошики. А ще сьогодні підписала майже весь обхідний вагітний листочок, поздавала (дуже надіюся, що останні) аналізи і маю за тиждень прийти забрати обмінну карту в ЖК. Сьогодні як поглянула на календар, що мені ще 2 місяці приблизно залишилось до пологів, аж не віриться, що тільки недавно тут плакала на форумі через ті дві полоски в тесті...:girl_impossible:

16. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Я лізла на крісло, щоб мені брали мазок....приписали свічки і все супер....

17. madchen

madchen Member

Ой, дівчатонька, в мене така ж ситуація!!! Думала, що то тільки я така панікьорша:girl_blush2: А тут нас багатенько таких назбиралось:girl_cool:

18. Hruska

Hruska Well-Known Member

А в мене супер-модна новина - я сьогодні останній день працюю...:girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    З завтрашнього дня в декрет іду...я планувала працювати ще до 15 жовтня але щось так мене розморило і ця погода, і ті маршрутки наповнені хворими...одним словом - рішила, що до кінця вересня працюю, а далі - ВОЛЯ!!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    Так тішуся...я й так затягнула до 32тижня, бачу дівчата вже повним ходом готуються до приходу малятка, а я ще про роботу задумувалася :), все...треба наздоганяти вас :)

taniarz, взагалі-то мені про передчасні пологи не говорили в ЖК але в мене з самого початку дуже низько живіт росте...так що, про ЦЕ, я також задумуюся...та й останнім часом стала "відчувати" живіт, раніше такого не було зовсім, не відчувала себе вагітною, бо ніяких болів, ниттів не було, а тепер якийсь дискомфорт...також хвилююся, щоб маля не появилося раніше на світ, хай собі набирається сил, в маминому животику безпечніше :)...
    Я стараюся кожного вечора постояти в колінно-ліктьовій позиції...і так щоб голова та лікті були нижче чим таз...думаю, моя непосидючка так посунеться до верху, хоча вона така активна, що кожної секунди в іншій частині мого живота, так що й не знаю, як то правильніше зробити...:girl_in_dreams:
    В когось були такі "радощі" ??? :)

19. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Моє чудо аналогічно товчеться скрізь, навіть важко визначити, чим воно там стукає- ніжками чи ручками- таке враження іноді, що вже хоче прямо через пуп мені вилізти на волю, або як перевернеться (мабуть танцює там), то таке відчуття, що мені всі органи на свій лад перескладає :) І живіт в мене теж невисокий з самого початку. Лікарка на останньому огляді намацала голівку внизу, серцебиття прослуховувалось добре, але вже хочу на УЗД, щоб знову малечу побачити і почути сердечко, надіюся, знову підтвердять, що в нас синочок, бо ми ніяк інакше до нього не звертаємся :)

20. olena

olena New Member

Була вчора в ЖК,"потішили" мене низьким гемоглобіном,доброчинним внеском у розмірі 200грн;призначили ,про всяк випадок ,Магне-В6 та ще й направили на наступне узд в медико-генетичний центр,бо мені, бачите, вже за 30 і ніде більше,а саме головне ніхто інший ,як Скляр,мене подивитись краще не зможе.

Статус теми:
Закрита.