Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Для майбутніх мам

на це впливає безліч факторів, навіть вода, яку вживаєте. Але прямого впливу Магне на поганий стан зубів не доведено. Я писала, що 2 місяці була на Магне, а от у малого вже постійні зубки міняються і дай Боже, щоб вони були такими ж як і були його молочні.

2. Morena

Morena Well-Known Member

А зі мною щось таааке робиться, нічого не розумію як то так. За останній місяць набрала аж 5кг. Щойно зважилась, +2кг і це за 5 днів. Ну що це таке? Порадьте, що то таке може бути, я спостерігала ще за одною вагітною, то вона їла в два рази більше за мене, а я себе обмежувала і так багато знову набрала. Не знаю, навіть, як то йти до лікарки, вона ж мені наказала за два тижні не більше 800 грам.

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Часом грає роль не кількість їжі, а її склад. І , до речі, в другому триместрі як раз набирається найбільше ваги.

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Дівчатонька, і на час пологів, і на зуби, впливає дуже багато факторів. Але кожен з того робить свої висновки. Хтось так каже, і п*є все підряд на всякий випадок. А хтось намагається фільтрувати. Питання в тому, що треба шукати і думати, бо ніхто інший за нас того не зробить.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну ти даєш...забула...гіпертонус такий що ні сидіти,ні перевернутись,ні піднятися,вибач,в туалет не могла...тиск на промежину такий був,що сльози лились...пробувала не пити і за кілька днів ставало зле ..дуже і дуже...мені з Любіком теж в 1 триместрі виписували,але я не пила,бо не бачила потреби..а тут бачила,тому.....

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так само мені наша педіатр пояснила. Сказала, що то львівська вода. І що такі зуби має кожна друга дитина. Тоді питання виникає, чому лише половині дітей та вода шкодить?
    Я вже потому, як написала, то згадала.
    Твої покази якраз не є профілактичними. Для чого профілактика тим, хто не мав подібних важких історій, як твоя, я не розумію.

6. Ташка

Ташка New Member

ПРивіт, мамусі (теперішній й майбутні)!!!
    І я до вас приєднаюся, якщо не заперечуєте. Сьогодні вже стала на облік. Трошка на мене пальцем похитали, що не в 12 тижнів, але і з нашими 16-ма прийняли.

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

а я знов зі своїми рухами:)))
    тепер я точно знаю,що це ВОНО! бо повторюється часто,а "бульки" би не повторювались:)
    таки нове відчуття - таке враження,що хтось зсередини легенько собі поштовхує - то тут,то там:) цікаво так! я щаслива:haha:)

8. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Вітаю новоспечену мамусю. Здоров'ячка ВАМ ОБОМ!!!!!!!!!!!!

9. squirrel

squirrel New Member

Привіт всім!:girl_smile: Я ще лежу в лікарні на підтримці. П"ю вітамін Е, Магне В6 і гініпрал ще маю свічки утрожестану і деколи колять ношпу. Незнаю навіть скільки мене ще будуть тримати в лікарні. Поки лежу на ліжку мене нічого не болить, а коли трішки походжу мене починає сильно нити низ живота що мусять колоти ношпу.:cry:

10. OrxIdea

OrxIdea New Member

squirrel

тримайтеся!!! все буде добре!! ми за вас тримаєм кулачки!

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Надька, щиро вітаю із довгоочікуваною зустріччю з малятком!!! :give_rose: :give_rose: :give_rose:

12. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

дівчата у вас було таке, що сильно волосся вилазило? бо в мене це просто жах якийсь:girl_impossible: нічого не допомагає........

13. Joker

Joker New Member

в куми моєї таке було під час вагітності і ГВ, також нічого не допомагало:girl_sad:

14. Hanny

Hanny Active Member

Було таке, почало випадати як тільки завагітніла. Ніяких спеціальних масок , косметичної нафти, репяхової олії не могла використовувати бо дуже мені "пахнули", і якось саме по собі випадіння майже припинилось. І дільнича лікар сказала що нічого з тим не вдієш:girl_spruce_up:

15. squirrel

squirrel New Member

Дякую за підтримку:girl_smile: Бо я щось останнім часом почала переживати за дитятко:cry:

16. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

у мене теж жахливо випадаэ, таке враження що скоро його не буде ... але з цим нічого не вдієш!

17. MaryF

MaryF Well-Known Member

у мене також дуже випадало, коли була вагітна Андрійком, але потім почало з заду з низу і з переду відростати.........

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а у мене знову ниє :sad: вчора залізла буквально на 5 хв в ванну і ось на тобі :sad: вночі боліло,брала вібуркол-трохи перестало і заснула.зранку проснулася-знову ниє. мабуть прийдеться виключити ванну з списку ше на півроку..а я так люблю гртіися і розслаблятися в теплій ванні..

19. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

ванна катигорично заборонено( а ще погрітися) !!! Лише душ і ще я люблю контрасний! у Вас зараз такий термін,що треба себе берегти!

20. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ну чому заборонена? Не всім. Тепленька ванна мене наприклад розслаблює, якщо щось тягне внизу живота, або стегновий суглоб ниє, то після ванни все як рукою знімає. Але то все, звичайно, індивідуально.

Статус теми:
Закрита.