Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

А темку почитай. ;) Тонус - магне.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так, це перше , що призначають в ЖК. Правда, його "скріплююче-розслабляючий" вплив на пологи - сумнівний. Сама вживала його майже 2 міс, але на пологову діяльність то ніяк не вплинуло

3. allusya

allusya Well-Known Member

В мене коліжанка пила майже до пологів магне, коли я перепитала: для чого пєш, якщо народжувати маєш з дня на день, то вона просто сказала, що лікарка призначила. Я трошки пояснила, на що то впливає. Може помогло, бо у вівторок була в неї, а в пятницю вона народила хлопчика, хоча лікарі казали ще не родить найближчий тиждень. А можливо в кожного різний організм.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мені перше що призначили, як поскаржилась на біль в поясниці на 12 тижні, то дуфастон. Правда я його не приймала.

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ліль, неправда..я приймала з 15 тижня і перестала десь за 2-3 тижні до пологів..пологи мої тривали з 23.00 до 00.20....

6. Liliyah Romanova

Тішить, що на мої слова відреагували. Переважно всі дописи про магне чомусь ігнорують, ніби то так позитивно його пити. Або не лише ігнорують, а ще й порадити можуть, бо "мені лікарка виписувала". :8:
    Я із Дарком теж пила якийсь час. Пологи були звичайні, але от молочні зуби в моєї дитини жахливі. І зважаючи на опис побічної дії, який тут вже нераз цитувалося, моя дитина не єдина така. Чому вагітні мами ігнорують такі факти, мені не зрозуміло. Ну, добре, якщо не знали, а якщо інформація є, доступна, то чому далі слухати поради лікарів, котрі базовані виключно на "інструкції".
    І вкотре цікаво нащо лікувати таку природню річ, як тонус? Ще би на гикавку ліки виписували...

7. madchen

madchen Member

Мені теж в ЖК на 14 тижні призначили Магне В6(на УЗД виявили гіпертонус). Так я його попила 2 дні і все. А для чого напихатись, якщо болів ніяких я не відчувала. Ну і взагалі, треба полегше ставитись до легких поболювань.Це ж нормально під час вагітності. Не може ж бути так, щоб нічого взагалі не турбувало.Все таки зміни в організмі відбуваються і немаленькі. Поменше нервів, перевтоми, а так трошки руху нікому не зашкодить. Я, наприклад, краще себе почуваю коли рухаюсь і нічого не тисне.

8. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

А я ЖОДНИХ лікарств і вітамінів не приймала, і 3 дні на 43 тижні розродитись не могла...може якби щось приймала, то би на лікарства говорила, що винні.

9. Fleshka

Приймала рівно 2 дні на 35 тижні, а розродитись не могла. Води відійшли в 11 вечора, а Ромік вродився в 12 дня...І зуби має...не буду виражатись:girl_mad: Не встиг стукнути рочок, як два він вже втратив.:girl_cray: Не наю...магне не магне...чи екологія...

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну то точно не магне..я тоді місяць мала б розроджуватись, бо приймала 20 тижнів підряд...про зуби ще не скажу..хоча в Любка зуби не ахті,а тоді магне жодної таблетки не приймала...то, Наталю, гени зубні

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

я пробувала не пити...але одразу ж ні сидіти,ні перевернутись на ліжку не могла..а про "ходити" взагалі мовчу....тому знову пила...боліло і тиснуло страшенно

11. Liliyah Romanova

Точно екологія?
    Наш мав саме так, як описано: тоненька смужка коричнева попри ясна, а тоді зуби ніби постиралися. Доводилося сріблити, але й то не допомогло. Пішло внутрішнє зараження й мусіли під час операції (малому 4 було) витягати 6 зубів під загальним наркозом.
    Шкода, що я вагітною замало фільтрувала, треба було більше.
    Мене тому так дивує легковажність, коли доступ до інформації є, а ним не користуються.
    А з якою метою приймала?

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а може харчування?

13. Редвумен

Редвумен Active Member

ну це також сумнівний побічний ефект. я вже писала, що пила Магне і мої знайомі теж. Жодних проблем з зубами в дітей немає. Можливо на це впливають інші фактори?

14. Fleshka

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Я не стверджую...перебираю варіанти...не думала що два дні приймання магне ще й наприкінці вагітності так могли відбитись...
    А з зубами десь так і було, але не постирались а розсипались, причому в мене на очах, в секунді.

15. Liliyah Romanova

Думаю, що то все в комплексі. У будь-якому разі якби час можна було повернути назад, я би не пила зайвих ліків просто так, бо в когось така інструкція.
    В англомовних джерелах знайшла, що Магне виписують жінкам, котрі мали історію завмерлих вагітностей, викиднів, абортів, передчасних пологів, але не всім підряд "профілактично". І також цей засіб називають власне "антипереймовим". І в списку протипоказань є "вагітність". Як для мене, то є достатній аргумент.
    У нас не було що лікувати, зуби наніц покришилися й зігнили.
    На гени би можна було спихати, але такого не було в родині ні в кого.
    А в когось у родині таке було?

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

в нашій родині є хлопчик, йому вже минув рік, виключно на ГВ але має великі проблеми з зубами. І їм дохтір дантист сказала що це через те молоко.

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

Значить організм такий що кальцій не засвоюється правильно. Чи то вплив тего «манго» не скажу,

Останнє редагування: 26 Вересень 2010
  17. Fleshka

Отото! А пишут жеж: чим довше ГВ, тим більша гарантія хороших зубів, адже в роті підтримується якийсь там природній баланс. що навіть чистити оті зуби не тре...Ну і шо тут скажеш? Маємо шо маємо.

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

В моїй точно нє...А от у татка нашого зуби, як штахета:girl_haha:, правда чи кришились, не знаю, вродь нє. Та й по лінії його такого м не чула:girl_in_dreams:

18. Liliyah Romanova

У темі "порадьте стоматолога" писали саме про цей побічний ефект.
    По ідеї, малим дітям цей препарат узагалі заборонений. Чи захищає організм малятко в лоні від дії цього препарату, не знаю, але якщо в багатьох діток схоже псуються зубки, то це цілком може свідчити про те, що не кожна профілактика йде на користь.
    Як на мене, погані зуби, це коли рано пломбувати доводиться, корені рвати тощо. Але то вже власне постійні зуби погані. Коли ж таке щось діється з молочними...
    І то в нас до року зубчики були білесенькі, хороші.

19. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Наша Надька стала мамою)) Вітаємо))

20. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

ВІТАЄМО!!!! ЗДОРОВ"ЯЧКА!!!

Статус теми:
Закрита.