Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Algo, Nattsol

[​IMG] наші вам вітаннячка!!! так кльово,шо нас тут так багато робиться :)))

2. allusya

allusya Well-Known Member

Дякую. Я вчора купила капусточку, зранку вже і приготувала.

3. kolibri

kolibri Well-Known Member

з лівого, але сьогодні ніби не тяне

4. Надька

Надька Well-Known Member

та я тоже так хочу прийти здаватись десь у четвер - пятницю..... ше незнаю чи йому дзвонити і казати що у вівторок мене небуде.... незнаю як і шо робити
    а показів він ніяких неказав тільки шо живіт вже дуже низенько хоч і я то сама знаю і бачу....я коли у нього була на прийомі то він тільки живіт помацав
    і все .
    а ше моя ляля вже майже некопається якшо за день пару раз втипре мені гульку чи шось там закрутиться то добре....
    а вас як на кріслі оглядав чи як?

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я зараз жую цвітну капусту в салаті. правда сиру.дуже вона мені йде.
    Ех, щось мій графік дня міняється, ввечері сонна, вночі і зранку не спиться.зате вдень! нині як лягла подрімати в 11 ранку, так щойно і прокинулась! так що в мене ще навіть неприбрано!зараз поїм і приступатиму :ed4d70def841dc74b57

6. squirrel

squirrel New Member

Дівчата може ви мені щось порадите. У мене низька плацентація і часто відчуваю ниючу біль в низу живота. Може хтось з таким стикався.

7. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

А що каже ваш лікар? Перш за все з лікарем треба радитися, низьке розташування плаценти може і до передчасних пологів призвести, це не жарт, може порадьтеся з лікарем на рахунок бандажу і побільше лежіть!

8. squirrel

squirrel New Member

До своєї я лікарки ще не ходила, а от та що робила УЗД сказала поберегтися (не стрибати, важке не піднімати, різких рухів не робити). Я стараюсь більше часу лежати але страждаю на алегію і часто чхаю від чого низ живота ниє сильніше.

9. opko

opko Member

В мене також низька плацентація. Лікар рекомендував звести до мінімуму будь-які фізичні навантаження, максимальна вага, яку можна піднімати - 2 кг. і по декілька годин в день лежати.

10. irushka

irushka Well-Known Member

А наскільки у вас низька плацентація? У мене в 12 тижнів було повне передлежання, у 18 т. - нижній край плаценти сягав вічка, моя лікарка говорила тільки про помірні навантаження, але нічого не мала проти, щоб я ходила в басейн і що на море літаком лечу. Часом доводилось і дитину підіймати (16 кг), статеве життя теж не відміняли. Тобто я вела звичний спосіб життя. Зараз висоті плаценти бракує 1 см, щоб відповідати нормі, але якраз до пологів вона буде де треба.
    Я не закликаю вас до активності, але на власному прикладі переконалась, що на ранніх термінах низька плацента не є показом до лежання всю вагітність, це нормально в більшості випадків.

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

спочатку тільки животик.а в той день коли лягла в патологію-взяв на крісло,подивився-відкриття 5см,після огляду "відійшла " пробка;),почалася родова діяльність,за пару годин народила після того.ось так

12. Katrine

Katrine Member

говорила сьогодні зі своєю знайомою на рахунок лікаря в ПБ, ніби визначились де і в кого будем народжувати, але мене сьогодні просвітили, що і з неонатологом теж потрібно домовлятись:8:, бо він відповідає за дитя, а лікар та акушерка лише за породіллю... от я тепер в роздумах, чи варто когось шукати, бо теоретично черговий лікар завжди є на місці, чи як?

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Та він і практично зажди на місці. Скоро вже треба буде і з тьтотьою на вході домовлятись, щоб пустили в ПБ :) ІМХО, домовленості з лікарем буде досить.

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Як добре що я зараз вдома в відпустці, а то би на роботі ноги протягнула... чи чимось вчора отруїлась, чи то гострий приступ токсикозу, але крім мінералки і печенька Марія ніц не можу їсти.все решту проситься до білого друга,голова крутиться... йду зарз знов полежу..

15. Girljanda

Girljanda New Member

Бо щоб кава допомогла вона має бутии натуральна і міцна. В мене коли був низький тиск (навіть 79/55), то я пила чайну ложку коньяку, хоча я його навіть на запах не переношу.
    Мій малий також не копався, але то нормально, бо йому вже там місця маловато.

16. MaryF

MaryF Well-Known Member

А я шось не відчуваю ше рухів дитини. А хто коли відчув?

17. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Через пару днів вже відчуєте) А на двадцятому тижні вже добре будете чути)

18. MaryF

MaryF Well-Known Member

Просто це вже 3 вагітність. З малим я відчула десь на 17 тиждні, а тут вже 18, а ше нічого не чути.

19. Morena

Morena Well-Known Member

Я відчула в день, коли виповнилось повних 17 тижнів. Але думаю, що відчула тому, що дуже хотіла. Лягла рівненько, поклала руки на животик і чекала.... і почула як моє малятко два рази легенько копнулось..... таке щастя, аж сльози вийшли.
    Найкраще це робити пізно ввечері або зранку. Лягти, підняти коліна і прислухатись.
    І Ваше маленьке щастячко обов"язково Вам легенько постукає :)

20. Надька

Надька Well-Known Member

і в мене 2 рази тільки животик оглядава казав що все нормально і завтра по його словам маю йти здаватись в роддом.... але щось завтра на свято недуже хочеться даю фору ляльці ше 2 дні і івсе в четвер йду до нього....

Статус теми:
Закрита.