Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. madchen

madchen Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Цілий нет перерила. Всюди так написано!!! Та мій лікар в ЖК казала, що він відкривається на початку листопада. Буду дзвонити і взнавати докладніше безпосередньо до лікаря в ПБ. Бо наразі інших варіантів не знаю.....або прийдеться шукати лікаря з іншого пологового.

2. opko

opko Member

З інформації, яку чула по телебаченню пологовий на Мечнікова закрили на ремонт на 3 місяці. Там з 4 вересня нікого не приймали. Так виглядає, що до грудня буде закритий.

3. Hruska

Hruska Well-Known Member

Мда...мені такий варіант не підходить!!!! Хай точно скажуть, коли відкриваються і не морочать голови:girl_feminist:...ну я може за цей час вже би оприділилася з вибором іншого пологового, а тепер, що виходить чекати, коли вони відкриються...блін, то тільки в нас так може бути...:girl_feminist:

---------- Додано в 08:41 ---------- Попередній допис був написаний в 08:39 ----------

То якийсь капець...В мене нема слів....

4. Lvivna

Lvivna Member

Мартин з Русових казав, що в таких випадках Персен можна випити, краще та таблетка, ніж такі нервові зриви...

5. мамочка

мамочка Well-Known Member

нажаль ніяк...
    роблю вправи щодвігодини (колінно-ліктьова поза по 10хв). Стараюсь не сидіти, більше гуляти, але результату нема. Та чесно кажучи напевно і не буде. Якби він мав перевернутись, то це б сталося значно раніше. От прибігла до інтернету (на роботу) прочитати про КР і як потім ГВ налагодити, бо ніколи навіть в думках не припускала що мене може таке очікувати....

6. irushka

irushka Well-Known Member

Мамочко, я вчора натрапила на одне відео, де дитинку вручну повертають з сідничного положення в головне. Не знаю наскільки це безпечно і чи у Львові хтось таке робить, але може поцікавтесь. Зараз знайду то відео...

7. мамочка

мамочка Well-Known Member

Я питала на Мечнікова і Батальній, то сказали що зовнішній поворот вже давно ніхто не робить. Бо там можливо дуже багато ускладнень.
    Дитинка в мене голівкою крутить по різним блкам. То я пробувала сама трохи так "фіксувати", щоб можливо в нього була якась опора. Але таке враження що його щось стримує. Там є однократне обвиття, можливо саме воно не дає дитині перевернутися.

8. irushka

irushka Well-Known Member

А, обвиття яккраз є одним із протипоказів до цієї маніпуляції... Ось знайшла: http://meduniver.com/Medical/Video/499.html
    Не засмучуйтесь, все буде добре! Ми всі вболіваємо за вас з синочком!

Останнє редагування: 14 Вересень 2010
  9. natorella

natorella Well-Known Member

тобі заканало. я вчора їхала в маршрутці зі студентами. мамооооооооо - ну чого вони не миються??? ледіве до того винниківського базару доїхала
    а нині на краківському ходила і винюхувала всьо, бо мені газом було чути

а вдома як була, то назбирала камінців на свіжоремонтованій дорозі і носила з собою - нюхала бітум. мммммм - кайфф

і виходжу на балкон нюхати як чоловік курить. зато свекрушин дим - нє пошол(((
    но таке в мене всю жисть

10. Ная

Ная Well-Known Member

Моя Тая перевернулася за день до народження,а до того крутилася-то зліва голова була,то справа,внизу була лише один останній день.Обвиття в нас теж було. Про КР мені ніхто не казав,хіба я сама собі придумувала.Казала лікарка,шо на все свій час і своя причина і шоб я завчасно не переймалася.Теж вірю,що у вас все буде добре!

11. Hruska

Hruska Well-Known Member

Мені щось так солодкого хочеться...вже 2-ий день, як той наркоман за солодким старадаю :)
    А не мона...багато набрала за останні 2 тижні :sad:

12. Yoda

Yoda New Member

В наших знайомих хлопчик народився дівчинкою :) Вони були в шоці. 3 рази на УЗД у Винницького їм казали, що хлопчик з дуже великими ознаками статі :)

13. squirrel

squirrel New Member

Я сьогодні їздила робити УЗД. Сказали що все нормально і ніякої загрози не має:girl_claping: тільки от треба поберегтися бо низько плацента і тому мене частенько болів низ живота.

14. pilotka

pilotka New Member

а я от не можу кинути курити, хоч дуже хочу(((((((((((

то на дівчинку так солодкого хочеться))

Останнє редагування модератором: 1 Серпень 2011
  15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А ви собі уявіть, ви затягуєтесь сигаретою, а в середині вас маленьке серденько починає швидше битись, немає чим ваше рідне дитя дихати, подивіться в інтернеті дітей, які родяться в курящих мам! подумайте хоч раз не тільки про себе!!

16. olena

olena New Member

А у мене протилежна проблема:після хвороби дуже схудла і тепер ніяк не можу набрати вагу.Чоловік,мама і свекруха сваряться зі мною,щоб припиняла годувати малого,бо він "висмоктує" з мене всі соки,а я ніяк на це наважитись не можу,не готова я до цього, а він тим більше,тож буду пробувати наїсти грами-кілограми.

17. Надька

Надька Well-Known Member

ой дівчата я вже так хочу побачити свою лялю.... так чекаю і дослуховуюсь до відчуттів, низом животика ниє по пару раз на день але якогось періоду однакового немає....Данков казав що 19-20 числа маю родити але як воно буде ... я готова хоч зараз....

18. Orman

Orman Модератор-бомба

не мусите хотіти, а кинути мусите. От прям зараз і кидайте, до понеділка, чи до завтра не чекайте. Успіху!

19. simona

simona Well-Known Member

я наприклад теж курю (ну не так часто, тепер, але...), та якби мені Боженько дало таке щастя, радість, то я б вже і негайно б кинуло і далі б не продовжувал б (напевно), хоть і курю досить давно. Не розумію тих вагітних жінок, що палять під час вагітності.

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а і без вагітності теж курити не потрібно :) хоча я сама "шмалила" років 8-9.а потім побачила 2 полосочки і от до сих пір ..уже 3 роки не палю і не розумію як взагалі можна було палити! світогляд помінявся дуже сильно.

і я не готова..от прийшов вечрі,залізла Софія на коліна,взяла цицю в рота -смокче і засинає,а я собі в інтернеті маю час полазити.а без циці як би було?співання,закачування?не уявляю..я теж мала намір відлучати,уже навіть гілку про відлучення читала.а от вчора взяла і плюнула на те все..хай буде як буде. Я СИЛЬНА,Я -ЖІНКА..я зможу і одне годувати ,а друге виношувати безпроблемно!

можна халвою посмакувати чи медом :) солодке і корсине ;)

Статус теми:
Закрита.