Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Каміла

Каміла New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ой, Ліля пролетів так час швидко і Ви з дня на день готуєтесь стати мамою..пам"ятаю, як Ви давали мені поради на початку моєї вагітності..і у Вас був термін не дуже великий..а час біжить, і скоро Ви будете мамою..

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Прийшли сьогодні місячні. Поясниця нила всю ніч і на ранок ось....Ніби все нормально, але що то були за слабопозитивні тести, не знаю. Вибачте, що тут вас всіх переполошила, але насправді думала, що вагітна - затримка була 2 тижні і тест.....

3. дашулька

дашулька Well-Known Member

лідочка,не хочу Вас лякати,але сходіть до лікаря...можливо це був самовільний викидень на дуже-дуже раньому терміні.
    не засмучуйтесь.все буде добре.

4. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

так що варто перевіритись ще іншим методом. може, просто гормони "скачуть" після недавніх пологів і на фоні гв. мене був схожий випадок: тест дав слабопозитивний р-т, а потім почались місячні, так що розумію ваш стан, сама тоді розстроїлась до істерики. виявилось, що щитовидка збила трохи гормональний фон.

5. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

А ми сьогодні зранку вже були в роддомі - відправив нас лікар додому. Вчора страшно почав нити живіт і спазми кожні 10-15 хв. Спала 2 години. Ми переполошилися, подумали що вже ... Дотерпіла до ранку, але далі хапає, вже значно сильніше, регулярність важко відслідкувати, води теж не відходили. Сидимо в хаті, чекаємо. Так важко - лежати не можу, єдине що помагає то ходити і душ ... Казав лікар, що то може затягнутися і до понеділка ...

6. Lvivna

Lvivna Member

Дівчата, у мене термін 28 тижнів, вчора була на УЗД, і Корінець переставив дату пологів на тиждень швидше, але не пояснив, з чим це пов"язано. Я собі думаю, може, розміри дитини на тиждень більший, хоча по УЗД половина показників відповідає сроку... Скажіть, будь-ласка, чи було таке в когось, і чи це справдилось? А ще сказав, що дитина з поперечного положення, замість перевернутися на голову, сіла на попу, і тепер треба буде 5-6 разів на день колінно-ліктьову позу приймати, а потім ще лягати на лівий бік, комусь це допомогло? Бо я її і так роблю, але раз-два на день, щоб нирки не перегружати...

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Вона ще перевернеться пару разів з голови на попу, не переживайте, все буде нормально.

8. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

В нас на 32 тижні ні з того ні з сього дитина сіла на попу, хоча до того лежала правильно. Робила якраз такі вправи, як ви написали а ще гарно попросили і вона через тиждень знову перевернулася

Біль нестерпна, але ще так і не має регулярності в 5 хвилин ... Я так довго не витримаю ... вже доба пройшла - не можу ні спати, ні їсти ... в роддом їхати теж рано ...

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То не показник. У мене води теж не відійшли. Мені їх пробив лікар уже перед тим моментом, коли голова лізти почала.

Трохи дивний лікар, що таке зробив. Після 22-го тижня кожна дитинка росте й розвивається індивідуально. Мій малючок теж виглядав на тиждень більшим, і про це уздистка писала в своєму рапорті, але і вона, і моя акушерка мені пояснили, що через це дату ніхто не посуває, бо як і в дорослому світі, дітки всі різні. Достовірно можна визначити лише перед 10-им тижнем, а далі - похибка усе більша й більша.
    Дитинка сама собі повернеться, коли захоче. Лікар точно дивак, аби гірше не сказати. На 28-ому тижні малятко ще має купу місця й буде крутитися, куди захоче. Важливо, аби перед 36-им тижнем повернувся, як треба. Так що не морочте собі голову словами лікаря, який виглядає, що знає мало, але дуже хоче видатися мудрим.
    А в мене без вправ і прохань перевернувся.

А не маєте гімнастичного м'яча? Я тренувальні на ньому пересиджую. А ще повинна допомогти літня ванна і масаж. Мене чоловік 4 години масував, а тоді вже був інтервал 5 хвилин. )))))

Останнє редагування: 4 Вересень 2010
  10. mashka

mashka Well-Known Member

Всім привіт! Ми вже теж народилися 31.08 на 42 тижні! Всупереч всім прогнозам -що це другі пологи і дівчинка, то все буде скоріше.
    Всім дівчатам бажаю легкої вагітності і легкіх пологів!

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Щирі вітання!!! :give_rose: :give_rose: :give_rose: Гаренько рости й годуватися! :girl_tender:

12. mamulja

mamulja Member

Вітаємо, ростіть здоровенькі і щасливі.

13. марі177

марі177 Well-Known Member

ВІТАЮ.Ростіть здорові,щасливі!!!!!!:d25:

Народилося дівчатко,
    Наче сонце, ангелятко,
    Хай радіє вся земля –
    У світі кращої нема.
    Хай усмішкою втішає
    І щасливою зростає,
    У любові і красі,
    І в достатку і в добрі.
    Подарунків їй від долі
    І в житті всього доволі,
    Щоб пишались нею всі
    І в родині і в сім’ї.

14. Каміла

Каміла New Member

вітаю Вас! Бутьте здовові!:girl_tender::girl_tende

15. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Всім привіт! Наше хлоп"ятко народилось (як татко собі і замовляв ;)) 1 вересня ! Перед самим початком шкільних лінійок :girl_tender:

16. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Mamusya,вітаю Вас.Нехай хлоп"ятко росте на радість і втіху.:girl_tender:

17. Каміла

Каміла New Member

вітаємо Вас:girl_tender: він напевно буде в майбутньому гарним учнем!

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дівчата,всіх вітаю!! Оце дійсно багато новорічних сюрпризів було!!!!

19. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Машка!!! Мамуся!!! Вітаю!!!! Хай усі Ваші плани стосовно них Ваші лялі перевершать у багато разів!!!
    А мені чоловік зранку з награним докором каже: Нині вже 5-те!!! А я сміюся: Так, у тебе скоро зарплата :). А загалом, спокійно народити мені, здається, не дадуть - вчора у Катрі піднялась температура, лікарка сказала, що вірусна інфекція, тепер посилено лікуємось.

20. пальмочка

пальмочка New Member

Вітаю! Нехай росте здоровенький!!!!

Статус теми:
Закрита.